Созопол - мнения, впечатления и препоръки - 5

• 82 518
  • 853
  •   1
Отговори
# 300
Скрит текст:
Има ли възможност да си запазим паркомясто предварително на паркинга в началото на стария град?

На пристанището паркинга е огромен и винаги има бол места, няма нужда от резервации. Намира се точно в началото на стария град, не знам дали него визираш.
Да, него. Благодаря! Въпросът ми се породи след като преди 10 дни видях пълен огромния паркинг преди стария град в Несебър.

Ако има някакво събитие, което да провокира извънредно стълпотворение е възможно, но иначе да се напълни до невъзможност да си намериш място е изключено. Миналата година бяхме в топ сезона и за 2 седмици не видях нито една вечер да е препълнено, места си имаше достатъчно.

# 301
Ще съм с тинейджъри, препоръчайте кръчма,която непременно трябва да се посети  Simple Smile и дискотека.

# 302
Е как, Веселата уличка.

# 303
Да попитам за дискотека, коя е най добрата дискотека в Созопол.

# 304
  • София
Знам, че на бар Елвис доста ходят, на централния плаж е. Бар Хедон на Веселата уличка и Бар Червило (мисля, че е с ново име) в Стария град.

# 305
Animal FishAnimal FishAnimal FishAnimal FishAnimal Fish
Мнения за хотел Melia Mar в началото на Боджака, някой да е ходил? В букинг отзивите са добри... Ще съм без кола, с дете на 11.
Хареса ми, че е сравнително близо до пясъчен плаж, Райският не е далеч, мястото уж не е в навалицата и е с басейн с морска вода.

Как най-кратко пеш се стига до Каваците? Имаше стар път...
Едно време ходехме пеш до Каваци, както и на Смокиня, но движението по шосето беше несравнимо по-малко и не искам да си го причинявам. Такси освен.
Гледам и чета за Делян Чайка, но никъде не намирам меню - МОЛЯ някой с инфо за цените?

Вкарах се в морско настроение Heart ExlAnimal Fish
Четох за ресторант Рибари, че е добър, но ми се ще да ходим всеки ден, а там подозирам, че няма да насмогна откъм цени редовно.
Някое ресторантче с по-ниски цени, но прясна риба?
Нептун също го хвалят...Cake
Просто ни се е дояла риба и миди, които да са пресни.

Последна редакция: нд, 30 юни 2019, 20:04 от vasilenae

# 306
Няколко пъти съм спала в Мелия мар. Като цяло ми хареса много.
Много чисто, и стаите и общите помещения, нови хубави стаи, единствено частта около басейна не беше много голяма, но е достатъчна. Хотелът е тих като цяло, с малко стаи.
Намира се в новия град, има плаж Буджака долу под хотела, този плаж е сравнително малък, но го има.
Центърът на Созопол е далече за пеш. Още по-далече е стария град.
Делян Чайка - бях разочарована миналото лято, но не помня причината. Спомням си, че ми беше прехвалено. Иначе е романтично като атмосфера.

# 307
Провокирана от последните новини, искам да питам, има ли в момента летиващи в Созопол? Има ли много туристи?

# 308
  • София
По принцип юни няма кой знае колко. Юли и особено август пак ще е ужас.

# 309
Моля, дайте мнение за Санта Марина. Може ли да се спи спокойно през нощта? Да няма чалги и силни дискотеки вътре?
Благодаря предварително

# 310
Няколко пъти съм спала в Мелия мар. Като цяло ми хареса много.
Много чисто, и стаите и общите помещения, нови хубави стаи, единствено частта около басейна не беше много голяма, но е достатъчна. Хотелът е тих като цяло, с малко стаи.
Намира се в новия град, има плаж Буджака долу под хотела, този плаж е сравнително малък, но го има.
Центърът на Созопол е далече за пеш. Още по-далече е стария град.
Делян Чайка - бях разочарована миналото лято, но не помня причината. Спомням си, че ми беше прехвалено. Иначе е романтично като атмосфера.
Мерси много! Мелия Мар изглежда и на мен добре. Явно ще се поразходим из Буджака. Селена Бийч има ресторант с пици сравнително наблизо.

# 311
Оо места за хранене има.
Има ресторант Фламинго, където всяка вечер е с танци, жива музика, програма.
Долу на плажа има Bamboo beach bar - малко по-стилно заведение, което предлага храна през целия ден и вечерта.

# 312
  • Пазарджик/Лондон
Моля, дайте мнение за Санта Марина. Може ли да се спи спокойно през нощта? Да няма чалги и силни дискотеки вътре?
Благодаря предварително

Супер е на Санта Марина, тихо е през нощта, няма дискотеки. Аз исках тази година пак да сме там ама скъпият и щерката искат да пробваме Грийнлайф:)

# 313
На плажа ,централния,не знам как се казва,е претъпкано,малка е свободната зона и е ужас..но вечер по улиците сякаш няма толкова много хора. По заввдвнията ;само няколко с музика бяха понапълнени,иначе не.

# 314
Благодаря предварително

Супер е на Санта Марина, тихо е през нощта, няма дискотеки. Аз исках тази година пак да сме там ама скъпият и щерката искат да пробваме Грийнлайф:)
А повече инфо от рода на цени за изхранване? Има ли вариант да се ходи някъде наблизо за хапване, ако цените в комплекса са много солени? Плажовете как са? Как се ходи до Созопол на разходки?
А има ли някой впечатления от Селена Бийч Хотел?

Общи условия

Активация на акаунт