Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 213
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Пълна глупост е това тату на Мейбълин.

# 511
  • софия
Защо тока момичета,тъкмо съм се навила за това тату.
Мойте вежди са перм. тъмни сега обаче косата ми е 8ца и трябва да ги минавам с нещо по светло,мислех за морето с това тату ,че моливът ще се трие.А веждите са ми 3 косъма естествените 😢😢😢

# 512
аз взех това мейбълинско  Тату, но не съм го пробвала още

# 513
  • софия

Кой цвят взе?Можеш ли когато е удобно да го драснеш на ръката и да покажеш преди и след,ще съм много благодарна.

# 514
  • Стара Загора
Нова марка Nature Box от Шварцкоп - и в Лили, и в Била ги видях снощи.

Продуктите на All nature за тяло и коса изчезнаха почти, но пък са пуснали мицеларна вода, мляко за сваляне на грим, два крема за лице (за бръчки и хидратиращ) и околоочен, както серум с масла.

С удоволствие ще пробвам серията, само да ми приключат запасите.

Обновените шампоани и балсами на Дав

Тези маски на Велнеа сега ги виждам, нови ли са?

# 515
Ивче, страшна си. Винаги актуална, интересна и подробна информация ни поднасяш. Благодаря ти.

# 516
  • Стара Загора
Гледах Nikkietutorials им го промотираше, тя милата изглеждаше все едно пистолет са й насочили да каже че й харесва Grinning Хаха, сега се зачетох в коментарите, че я държали за заложник Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=McTHF-AU4hE

# 517

Кой цвят взе?Можеш ли когато е удобно да го драснеш на ръката и да покажеш преди и след,ще съм много благодарна.
Да ще покажа, само да го пробвам.

# 518
Гледах Nikkietutorials им го промотираше, тя милата изглеждаше все едно пистолет са й насочили да каже че й харесва Grinning Хаха, сега се зачетох в коментарите, че я държали за заложник Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=McTHF-AU4hE

Само аз ли не виждам въпросното тату тук ?
Не става ли въпрос за това ?

# 519
Ники говори за друг продукт във видеото.
Вярно, че изглежда "насилена" да го харесва пред камера, ама пък добре ѝ се получиха веждите според мен (макар и не много естествени, но реално пък тя какви ли вежди има... )

# 520
  • софия
Ето го на супер цената

# 521
Хм, да не би да има някаква грешка ?  По спомен имаше нещо от типа "ако намерите грешна цена - спрямо това, което сте платили и етикета ви връщаме разликата" или "ако намерите по-евтино от нас - то ние ще ви го дадем на тази цена" ..уви не помня второто дали се отнасяше за ДМ ...

# 522
Отидох до Лили, за да си взема любимия коректор на Мейбълин и се оказа, че при покупка на техни продукти (на стойност над 15 лв) дават скреч карта. Спечелих очна линия "master precise curvy" Smiley Само този продукт подаряват, ако някоя от вас се интересува.

# 523
Ето го на супер цената

Не на нас това, на КЗП, за да се научат от ДМ.

# 524
  • Стара Загора
Отидох до Лили, за да си взема любимия коректор на Мейбълин и се оказа, че при покупка на техни продукти (на стойност над 15 лв) дават скреч карта. Спечелих очна линия "master precise curvy" Smiley Само този продукт подаряват, ако някоя от вас се интересува.
Аз си я бях купила на намаление, някъде към 7лв, защото я били спирали от производство, явно за това ги раздават. Ама нещо не мога да й свикна.

Общи условия

Активация на акаунт