Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Нивея мисля имат део без алуминий  Thinking

Имат да. Приятелка ми даде да пробвам, но не съм го пробвала. Каза ми, че при нея е същото като с други без алуминий. Свежо мирише и след 3 часа все едно не си се къпал с дни. Close
хм...ами освен пръскаш повторно...щото при мен пък от тия с алуминий ми се появиха тъмни петна под мишниците.Като ги спрях-поизчезнаха.

# 496
  • Пловдив
Някакъв спрей за след баня, или нещо подобно за много сухи краища да ми препоръчате? Благодаря Simple Smile

И аз препоръчвам олиото на Балеа. Също и този крем без отмиване на Гарниер е подходящ, но трябва да се внимава да не се прекали с количеството, че е доста мазничък.

# 497
Имам чувството ,че от това на Гарниер ми се изсушава още повече и става като метла ...ползвам го много рядко.

# 498
Вчера татуто на Мейбълин в ДМ беше на 15,99. И в Лили беше толкова, аз си го взех.

# 499
  • Пловдив
Имам чувството ,че от това на Гарниер ми се изсушава още повече и става като метла ...ползвам го много рядко.

На мен пък точно от изсушаване ми спасява косата. Веднъж бях сложила повече количество и малко ми се утежни косата, но като се сложи малко, дава пълтност и мекота на косата.

# 500
  • на земята
Олиото на БАЛЕА,имам го ,но прочетох ,че се ползва преди измиване на косата или друго съм взела аз,като се прибера ще погледна хм..)))
Може ли снимка на Татуто на Мейбълин?
Да похваля  хайлайтър на Ревлон,много добре си паснахме с него.
Отзиви за душ крема на Биотен?
И да препоръчате гланц или червило но да не е сухо със сочен ефект и да е добро.
Благодаря ви и слънчев ден.
Купих и ружа на ЛУМС,много е хубав,много.

# 501
# 502
Отзиви за душ крема на Биотен?

Не съм особено впечатлена. За мен е с рядка консистенция, една такава течна. Измива, да, но поне при мен нито хидратира, нито подхранва. Едно нещо, като нищо. Аромата ми идва силничък и натрапчив, за първи път аха да ми стане лошо от миризма, която по принцип не е лоша, но е доста сладникава и натраплива. Имам този с какао и макадамия. Мирише на какаови бисквитки или нещо такова, но както казах толкова силно, че чак до задушаване. А, аз обичам сладникавите аромати и то много. Не знам, може лятото да не е неговото време по отношение на аромата, ще си го запазя за зимата. Мислех да си взема и един май с ванилия и лимон беше, ама нещо тази силна миризма ме спира, която е силна само в банята, иначе не остава по кожата след измиване.

T.k. като цяло съм доволна от продуктите на Биотен, мислех, че душ кремовете им ще ми допаднат, но не се оказа точно така. Но все пак всеки трябва да опита за себе си. Всичко е въпрос на вкус. Хвалеха лосионите им за тяло.

ПП И този с ванилия на Велнея не ми хареса и той един рядък, един такъв никакъв. Аромата му е приличен, но само толкова. Обаче го купих от намаленията тогава, та не му придирям много-много. Докато на Биотен в началото като ги пуснаха малките опаковки бяха по 3.60, нещо такова и то с намалението, а сега гледам се търкалят по 2 и нещо. За толкова става, ама за повече не бих си го купила.

Последна редакция: чт, 02 авг 2018, 13:49 от Джаста Праста

# 503
  • на земята
Джаста Праста,благодаря много.

# 504
Здравейте, в новата брошура на DM е показана електрическа четка за зъби Dontodent Active или Active Young за 19.99 лв. Какво ви е мнението за тази четка? Заслужава ли си и има ли резервни глави в магазина за нея? Благодаря! bouquet

Всички в къщи имаме ел. четки на Dontodent. Нямаме оплаквания. Много добре почиства зъбите. Лично аз много я харесвам и ползвам с удоволствие. Simple Smile  Цената сега е супер и не е за изпускане.  Peace  Продават резервни глави в ДМ.

А за хора с металокерамика или зъбни протези дали е удачен вариант? Моля за мнение от първо лице! Предварително благодаря!

# 505
  • на земята
Някой изпползва ли четки за грим от Лили или ДМ,кои са хубави да препоръчате,за руж ми трябва.

# 506
  • Варна
Ивче, ти на кожа ли разноси Ungaro Diva Rose? Аз го пробвах само на блотер и първото ми впечатление беше "Мех, нищо особено, не е моят", на час-два по-късно подуших блотерчето отново и Broken Heart
Толкова красива роза, потопена едновременно в свежест и пролетни цветя, че парфюмът вече ми се струва невероятно красив и май бих го купила.
Та, имаш ли впечатления за трайност и развитието му върху кожа?

# 507
  • Стара Загора
Ивче, ти на кожа ли разноси Ungaro Diva Rose? Аз го пробвах само на блотер и първото ми впечатление беше "Мех, нищо особено, не е моят", на час-два по-късно подуших блотерчето отново и Broken Heart
Толкова красива роза, потопена едновременно в свежест и пролетни цветя, че парфюмът вече ми се струва невероятно красив и май бих го купила.
Та, имаш ли впечатления за трайност и развитието му върху кожа?

Аз винаги пръскам на кожа. На блотер само, ако съм се омазала вече. И хем на сгъвката веднъж и го усещах при всяко движение. След час пак ще мина за проба. Много свежа и млада роза, женствена и обвита във воал от пролетни цветя. Heart Eyes

# 508
  • Across the Multiverse
Татуто на Мейбълин e краткотрайна гел боя, нали така? Как се използва точно и добър ли му е ефекта ? Например, за редички светли вежди дали ще свърши работа или да не се набутвам ? Някой ако има и снимки преди-след (собствени) ще е супер !  Heart Eyes

# 509
Боичката на Мейбълин за мен е глупост, не съм я ползвала, но ето логиката ми:
2 часа работа за едни никакви си три дена резултат... Тцъ. Съпоставям с боя за коса - 40 мин сумарно цапня с почистването на мивката за минимум 2 седмици резултат.
И за гъсти вежди няма смисъл, щото попълването им с молив отнема буквално минутка, тоест 2 часа вместо 3x1 минутка е тъпичко.
И за редички няма смисъл, защото въобще не стои естествено.
А и цветът се променя много странно и оранжевее.

Душ кремът на Биотен е приятен, имам с лимон и ванилия. Не изсушава. Абе... измивен продукт за душ, колко точно да е специален и незаменим Grinning

Общи условия

Активация на акаунт