Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
На CD имах ролка.Много ми пареше след епилация,много спиртен ми идваше този дезодорант.
На Нивеа ползвам основно,от Рексона и други съм се обривала.
Сега Нивеа спрей дезодорантите са на промоция в ДМ и взех два.

# 481
Аз от ролоните съм най доволна от балейските, един със светлорозова капачка. Върши ми чудна работа. Но май си е стандартен, с алуминий. Моята пот обаче не е миризлива, както и не ми оставя жълти петна по дрехите, само влажни, ама те съхнат и добре, че не е, че сега лятото се потя доволно, но поне намирисвам на козметичен магазин от всичките мазила по мене.

# 482
И аз съм доволна от балейските. Моя е един с лилава капачка(райски цветя)... Даже току-що видях, че е без алуминий... Нямах представа😂

# 483
Днес взех новия контуриращ стик на Аура, не съм го пробвала още, но ще споделя. А някой да е пробвал новите матови червила на марката? Ивче?

# 484
  • Across the Multiverse
Не е точно по темата, но искам да споделя, понеже често се коментират дезодорантите и може да е от полза на някой. От няколко години, за мое огромно съжаление, нищо не ми действа против изпотяване, особено в разгара на лятото и през зимата като навлека пуловерите. Такива дрогерийни за по 2-4 лв. направо не ги броя вече за дезодоранти. С извинение, дори потта ми си промени миризмата (преди се потях слабо и почти не миришеше), което ме навежда на мисълта, че е нещо хормонално (ще си пусна изследвания в близко бъдеще). Обаче от известно време си правя домашен дезодорант и съм страшно доволна- намаля значително потенето и елиминира миризмата ! Съставките са само 3- кокосово масло, сода бикарбонат и царевично нишесте- 100% натурални, леснодостъпни и на обща стойност няколко лева (за доста голяма доза). Няма аромат, освен ако не му прибавите няколко капки етерични масла по ваш вкус. Ако не намирате вашия идеален продукт в магазините, може да пробвате и да се изненадате приятно Simple Smile

Дами, на коя марка течните червила са хубави? Simple Smile
Зависи какво точно търсиш, но ако е за матово и дълготрайно аз пак ще препоръчам Revlon и по-специално Ultra HD Matt (даже го има намалено в актуалната брошура на Лили).

# 485
  • Стара Загора
Днес взех новия контуриращ стик на Аура, не съм го пробвала още, но ще споделя. А някой да е пробвал новите матови червила на марката? Ивче?

Още като излезнаха тествах на ръката, обаче не изсъхваха и цветовете не ме изкушиха. Честно казано не съм срещнла отзиви и търсила де... не знам какво да те посъветвам.

# 486
  • Бургас
На Nyx са доста добри. Не е точно подходящо за темата,но съм много доволна от матовите на Ейвън,в гилза,много са дълготрайни,чак няма изтриване,а дори не ги усещам на устните,все едно съм с балсам за устни няма го онова изсушаване като при червилата на Голдън Роуз например,те не са лоши,но е самоубийство да носиш 3 дни подред от тези червила,ако се носят през няколко дни са ок.

Някой беше питал за дезодорант на рексона,аз съм влюбена в розовия вариянт с цветя sexy bouquet, върши си работата и има страхотен аромат,понякога вземам invisible black and white, макар че и другия не ми оставя петна,но този го взимам за разнообразие на аромата.

# 487
  • Пловдив
Нивея мисля имат део без алуминий  Thinking

# 488
  • Стара Загора
Някакъв спрей за след баня, или нещо подобно за много сухи краища да ми препоръчате? Благодаря Simple Smile

# 489
  • Стара Загора
Нивея мисля имат део без алуминий  Thinking

Имат да. Приятелка ми даде да пробвам, но не съм го пробвала. Каза ми, че при нея е същото като с други без алуминий. Свежо мирише и след 3 часа все едно не си се къпал с дни. Close

# 490
  • София
Някакъв спрей за след баня, или нещо подобно за много сухи краища да ми препоръчате? Благодаря Simple Smile
Много съм доволна от олиото за коса и крема без отмиване на Балеа

# 491
А нещо за коса за обем да препоръчате, независимо от марката?

Последна редакция: пт, 03 авг 2018, 08:37 от Lemy

# 492
  • Стара Загора
Аз съм доволна от терапията на Avon,
https://www.avon.bg/prodykt/43663/
също и от Incredible milk на Milk shake. Но и шампоана е важен, поне според скромния ми опит. Препоръчвам ти да пробваш Repair & protect на Пантен.

# 493
  • софия
Момичета 😢😢😢😢😢.Решавам вчера да си купя прословутото тату за вежди на Мейбълин и влизам в Дм имам и р.ден този сезмица и 😨😨😨😨ми то е на скромната сума от 24.90лв ,то и с -15% пак ми се вижда много.Напазарувах други неща и си тръгнах.Влизам в Лили и виждам същото за 14.99лв -е защо се получава така разликата е огромна.

# 494
Мерси Ивче, ще ги погледна.
Изрових си един стар спрей, който навремето даваше страхотен ефект, и него ще го мисля:
https://www.hair2007.bg/stilizirashti/ref/ref-303-ocean-mist-mor … i-sprei-260969496

Общи условия

Активация на акаунт