Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 293
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте , дами. Може те ли да ми препоръчате олио за коса сухи краища? Благодаря Simple Smile

# 121
Аз си извадих и последния запас от червената спирала на Мейбълин със силиконовата четка. Лесно се почиства, разделя.миглите и ги прави обемни. Пробвам им новите предложения, но не съм доволна. Не мога да си намеря друга.
 Предложения за друга спира, аналог на червената Мейбълин. Защо изобщо я спряха от производство?

# 122
  • София
За да им вървят и другите спирали, предполагам.

# 123
Купих си два крема за лице на арома ,но за съжаление когато се прибрах и ги  отворих на единия крем срокът на годност изтича след два месата ,но вътре е станал на буца...според вас ако отида да го върна дали ще ми го сменят при положение ,че е в срок на годност?Има ли смисъл да се разхождам до там или да преглътна 6лв. Simple Smile

# 124
  • Бургас
Ако пазиш касовата бележка,отиди и го върни.В ДМ няма проблем,в Лили може да се направят на интересни,но ги заплаши с комисията за защита на потребителите.

# 125
Купен е от малък магазин ,но си имам касова бележка...да почнат да ми се обясняват че е в срок ,аз затова не знам дали да се занимавам.?.

# 126
  • Бургас
Мисля,че по закон срокът трябва да е поне шест месеца,а и продуктът не е съхраняван правилно или поне не е във вид,в който да може да се ползва..
Отивай смело!

# 127
Всичко е наред ,смени ми го жената.
Кремчетата са дневен и нощен с колаген .Ще дам отзиви след като ги пробвам.

# 128
  • Пловдив
Здравейте , дами. Може те ли да ми препоръчате олио за коса сухи краища? Благодаря Simple Smile
На Garnier съм си взела олио за сухи краища с арган... харесва ми... не утежнява косата и не стои мазна.

# 129
Спиралата на Римел от предишната страница е най-гадната спирала, която съм ползвала. И изобщо всички на Римел, които съм ползвала са ужасни.
Мисля, че се повтарям, но съм тотален фен на новата на Мейбълин Total Temptation. При мен се справя страхотно вече месец след отварянето ѝ, при ежедневно ползване. Другата ми любима спирала е на Кико.

Между другото тъмните кръгове под очите ми изчезнаха, не знам на какво да го отдам.. на околоочното кремче на Балеа или на повечето време за сън, което имам напоследък.
Лишеите по кожата ми, за които ви се оплаквах тук също изчезнаха след като смених миц. вода, която ползвам.
Бихте ли ми препоръчали добра кола маска? До сега ползвах депилиращите ленти на Дева, но последния път не захващаха добре косъмчетата, а ръцете ми се обринаха.
Чувала съм положителни коментари от приятелки за
Скрит текст:
някоя от вас ползвала ли я е и от къде мога да я закупя (заедно с нагревателя, разбира се)?

# 130
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Снимката на нагревателя за кола маска е моя и имам подробен пост в блога с мнение.
Продават ги в дрогерии Лили, също в Елитис.Стават и други патрони с кола на други марки.

# 131
Аз също ползвам този нагревател и патрон. Бях ги купувала от Лили. Правила съм кола маска на ръце и съм доволна. За жалост не съм достатъчно сръчна, за да се правя сама и тормозя приятеля си. Joy

# 132
  • В къЩи.
Мисля, че се повтарям, но съм тотален фен на новата на Мейбълин Total Temptation. При мен се справя страхотно вече месец след отварянето ѝ, при ежедневно ползване. Другата ми любима спирала е на Кико.

Аз се оплаках от нея,но сега 2-3 седмици след закупуването й вече я харесвам. Peace КОгато я взех беше много течна и не правеше нищо с миглите ми,сега сякаш е малко по-суха и  съм доволна от ефекта върху мойте къси и рядки мигли.
По принцип май няма спирала която да съм харесала още от първото ползване.Трябва им време да се 'разработят'. Peace

Но за сега фаворит ми е е оранжевата принцеса на Ессенсе.

# 133
  • Стара Загора
Снощи реших да се разходя до мола и на излизане си минах през ДМ. Бях скромна, но поне видях какво ново са заредили. Маските на Гарние с банана и другите от серията са намалени на 9,70. Крема с алое вера също е на 7,30 мисля.

Много се зачудих на тази вода за уста, обаче толкова силно мирише на мента и се отказах за сега. Ако някой я пробва да сподели. Купих си пастата обаче.

Мицеларните води и гелове на Гарние са намалени и те. Не знаех, че са пуснали и за комбинирана кожа.

Зелените чайове на Е. Ардън и те са на добра цена. Бяха заредили Мимоза и Нектарина. Първата ми хареса повече и е по-трайна.

Направи ми впечатление добре заредения щанд с българска козметика. Някой пробвал розовите води и тази с лавандула? Бих си взела като привърша наличната.

Мицеларните шампоани на Нивеа също са на промоционална цена.

Най-силно впечатление обаче ми направи щанда на Флормар. Имаха от палитрите и най-вече насочвам вниманието ви към Sunset, която за мен си е копие на Naked Heat. Ако не ви се дават 100 лв за UD, чудесен заместител. Нямаше тестер да пробвам как са като пигментация обаче.

За суха кожа силно препоръчвам да погледнете този фдт. Лека покривност, има фактор 30, аромата е нежен и като на крем за лице. И при разнасяне се усеща като такъв. Не подчертава сухи участъци и е чудесен за дами, които търсят само леко изравняване на тена. Коректора също е със средна покровност и не изсушава. Бях излезнала без грим и реших да си сложа и от двата продукта. Приятно изненадана съм. Пробвах и спиралата в златиста опаковка, че отдавна я гледам и не е лоша. Удължава добре и разделя, но не извива достатъчно и цената от 12 лв ми се струва малко висока.
http://www.askmewhats.com/2018/03/flormar-hd-invisible-cover-foundation.html?m=1

В горния ляв ъгъл гледайте, пуснали са и там рол-оните на CD без алуминий, за които писах скоро. Има с 3 аромата. По 4,95 са.

Тези маски за лице на Лореал са нови за мен, но не са ми за годините. Simple Smile

Отдавна не купувам минита, но ми направи впечатление цените. Ами че те почти колкото пълноразмерен продукт на промоция.

Имаше и някаква колекция на Trend it up, но само глоса ме впечатли. Ако обичате блясъка в преливащи цветове, погледнете го. Heart

Последна редакция: нд, 15 юли 2018, 08:32 от iv4enceto_91

# 134
  • Някъде там
Малко по различен въпрос имам към вас .
Подариха ми този фон дьо тен цвят 3.N Creme Beige .
Скарана съм с нанасянето на грим и такъв вид продукти .Бихте ли ме посъветвали каква четка да си взема от ДМ или Лили .
Кабуки четка ли ще е най подходяща?

Общи условия

Активация на акаунт