Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Скрит текст:
Къде се предлага козметика на Лумене?
В Лили, но са много бедни от към асортимент. Имат тези трите продукта, плюс спирали и молив за очи, ако не се лъжа. Simple Smile

# 406
Аз много харесвам СС крема на Лумене. Има деликатни озаряващи частици, добре се държи през деня, но за в жегите не знам, понеже и най-тъмният ми е светъл в момента. Simple Smile

Какво мислите за спиралите на МФ намалени в ДМ? Каква е разликата между тези двете, четките ми се виждат еднакви? Някой би ли ги сравнил?

# 407
  • Across the Multiverse
Здравейте, търся нещо изравняващо леко тона за комбинирана кожа. За момента ползвам само малко коректор под очите и не знам с кое да го допълня пудра, бб или сс крем.  Дали можете да препоръчате нещо?
То пак много зависи от конкретната кожа (комбинирана към мазна или суха, склонна ли е към появата на несъвършенства и т.н.) Аз съм за СС крем, понеже ти дава покривност, хидратация и защитен фактор. В момента ползвам 123 Perfect на Буржоа и съм доволна. Но и BB крема на Гарние, който са ти препоръчали имам и също не е никак лош. Пудра също ползвам, най-вече лятото (в момента на Голдън Роуз), когато искам съвсем лек грим и все пак да прикрия пори, пъпчици, леки зачервявания и т.н.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 07:51 от Gigito

# 408
Преди време ми препоръчахме розовата опаковка на Балея за измиващ гел, но тъй като я нямаше в нашето ДМ взех това. Вече мога да споделя впечатления след няколко ползвания.
Скрит текст:
По етикет е за нормална и комбинирана кожа с плодови киселини. Съдържа малки частици, прави лек пилинг, но е изключително нежен. Консистенцията е точно на гел, необходимо е съвсем малко количество за цялото лице, т.е. доста е икономичен. Ароматът е лек, нежен, цитросов, свеж. Почиства добре. С две думи - доволна съм от покупката. Не знам как е сравнения с розовия, но ако розовият е още по-хубав, направо съм впечатлена и ще го търся и  него на всяка цена!

# 409
розовият не съм го виждала от доста време, аз също го търсих
по описание май на него сега отговаря син

# 410
Имаше един розов измиващ крем се водеше обаче, не гел. Един розов с бадемов цвят на опаковката долу в дясно. Ако говорим за него той сега е с нова опаковка, бледолилаво-розова с едни капчици вода и цветенцето го няма, но иначе си е същия измивен крем. С бадемово масло, хамамелис, екстракт от пъпеш и перли витамин Е. Много нежен и приятен.
Друг розов се сещам за мицеларния гел, който никъде не откривам. Бубанка, за него ли пишеш, че е в синя опаковка сега. Или за измивния крем, който също е в нова опаковка.

ПП Потвърждавам за показания по горе от V.I.P измиващ гел.  Добър е, деликатен е, измива добре.

# 411
да, за мицеларния говоря - може би греша и синият не му е съответстващ /и изобщо няма съответстващ/
този с бадем все още се намира в нашия дм, а новият, който му е съответстващ, също е розов - седят един до друг, на една цена

от това, което запомних - зелен за мазна кожа, син за смесена и розов за суха

# 412
Този ли е новата опаковка?
Скрит текст:
Аз го взех преди време, харесва ми. Не премива и остава нещо като филм върху кожата, все едно си се мазал с крем, но не го намирам за неприятно усещане, въпреки че обичам скърцащата кожа. Притеснявах се да не се опъпча, но вече мина доста време и нямам проблем.

# 413
Бубанка, благодаря за отговора.

Маеve, да, това е новата му опаковка на розовия с цветенцето.

# 414
Ако искате просто да пробвате как ще се държи на вашата кожа, може да си вземете от маските, които са по 2 на Балеа. Има го същия вид маска. Между впрочем, сега са намалени на 75 ст.

# 415
  • София-Младост
В седмицата, когато имаш РД нали може да сае пазарува повече от веднъж с отстъпка?

# 416
колкото пъти желаеш, няма ограничения

# 417
Някой пробва ли вече мицеларните шампоани на Нивеа? Вчера много се зачудих на този за чувствителен скалп.

# 418
Още не, чудя им се, макар, че когато излязоха на пазара пробвалите ги споделиха добри отзиви за тях. Но имам толкова шампоани, че май скоро няма да им дойде ред за проба.

Аз сега се чудя пък на душ геловете на Dove с мицеларната технология/само на реклама съм ги виждала/. Не, че положението с геловете е по различно и нямам достатъчно изчакващи, ама все искам да изпробвам нови и нови.

# 419
Още не, чудя им се, макар, че когато излязоха на пазара пробвалите ги споделиха добри отзиви за тях. Но имам толкова шампоани, че май скоро няма да им дойде ред за проба.

Аз сега се чудя пък на душ геловете на Dove с мицеларната технология/само на реклама съм ги виждала/. Не, че положението с геловете е по различно и нямам достатъчно изчакващи, ама все искам да изпробвам нови и нови.
Точно, защото и аз съм събрала 100 шампоана се спрях да взема Нивеата. От друга страна пък ме мъчат пак сърбежите по скалпа и се чудя дали да не пробвам и него Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт