Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Момичета, мернах из темите назад, че се обсъждаше концентрата за почерняване на Sun Dance на DM. Но не мога да намеря сега къде беше. Може ли да ми каже някой, който има опит как се ползва и става ли на петна, като се измива? Доста съм бяла и искам малко да се боядисам за морето, да не уплаша хората, като се съблека на плажа... Mr. Green

Ето този:

# 451
  • БГ
Здравейте,
от няколко седмици търся това червило maybelline extreme hydra 721 - pinky beige, но без успех. Да не би да спират серията?

# 452
Момичета, мернах из темите назад, че се обсъждаше концентрата за почерняване на Sun Dance на DM. Но не мога да намеря сега къде беше. Може ли да ми каже някой, който има опит как се ползва и става ли на петна, като се измива? Доста съм бяла и искам малко да се боядисам за морето, да не уплаша хората, като се съблека на плажа... Mr. Green

Ето този:

Няма как да станеш на петна, продуктът не се използва самостоятелно, а се смесва с крема ти за лице. За тяло тяло не би ми хрумнало да го ползвам заради размера на опаковката, но защо не всъщност.

Момичета, я кажете, има ли смисъл от тези Лили карти? Какво събирам, колко точки на какви пари и има ли някаква реална полза от тях?

# 453
Скрит текст:

Ето този:

Няма как да станеш на петна, продуктът не се използва самостоятелно, а се смесва с крема ти за лице. За тяло тяло не би ми хрумнало да го ползвам заради размера на опаковката, но защо не всъщност.

Момичета, я кажете, има ли смисъл от тези Лили карти? Какво събирам, колко точки на какви пари и има ли някаква реална полза от тях?
Само определени продукти дават цветчета. Аз моята не я ползвам.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 09:44 от bubanka

# 454
Ако имате над 100 точки можете да платите с картата. Ако имате 250 точки събрани са ви 2.50лв и ви ги приспадат от сметката. Аз миналия път я източих и сега пак наново си събирам точки

# 455
  • софия
Момичета каква е цената на този бронзант ?
Има ли каталог на Лили вече за август -още търся татуто за вежди на Мейбълин.

# 456
  • Стара Загора
Този месец ще се разоря в Лили. Снощи пробвах Diva Rose на Унгаро и се влюбих. Днес щях да минавам да гледам колко е, че май го няма онлайн. И сега хоп, на 50 %. Мисля да си взема един дезодорант на Рексона за разнообразие, че не съм ползвала техни сякаш. Кои препоръчвате? И от тези CD немските искам да пробвам. Крема с бяло грозде на Билка. Close
Този течния Персил в зелената туба някой да го е взимал?

И душ крема с горски плодове на Палмолив е намален, както и новите на Биотен... Ох!

Новата мицеларна на Биотен Детокс. На Нивеа нова ли е или само етикета?
Маските на Чамос също са намалени...

Новите стикове на Аура са заредени. Има и комплекти от течните матови червила с 602 и 624 номер, както и спирала с очна линия. Увеличени са цените на Absolute matte (8,40 мисля), но на мен 602 ми е любимо и веднага щях да си взема, ако нямах.

Виждам че и стик хайлайтърите на Лъмс са намалени.

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 09:36 от iv4enceto_91

# 457
Аз не го откривам бронзанта. Вече доста време не го зареждат в нашия ДМ, а в други магазини, предлагащи марката, не са и чували за него. Търся го на рекламния стелаж на марката, нали не е позициониран на друго място - при типове продукти, например?

# 458
Бронзантите при нас стоят при плажните масла и след слънце лосиони.

# 459
Интимния гел на Билка е чуден. Пробвайте го
😊

# 460
cutesmallcat аз писах за този концентрат наскоро. Не ставаш на петна, ако го нанасяш правилно, т.е. след добре ексфолирана кожа, смесва се с лосиона за тяло - аз съм със средно тъмна кожа и слагам по 1 цяла пипета количество за 1 крак, 1-та ръка и т.н. Нанасям веднъж седмично, като преди това ексфолирам добре с ръкавица и не ставам на петна. За лице смесвам с крема си вечер по 2-3 капки и нанасям 2 до 3 пъти седмично, защото лицето мия старателно сутрин и вечер и там изкуствения тен пада по-бързо. Щом си много бяла си позволявам да те посъветвам да слагаш по няколко капки, докато нацелиш точното съотношение. Продуктът стои до слънцезащитните продукти на SunDance.

# 461
минавам да похваля едно случайно попадение

Много приятно мирише и почиства кожата добре.

# 462
Ако имате над 100 точки можете да платите с картата. Ако имате 250 точки събрани са ви 2.50лв и ви ги приспадат от сметката. Аз миналия път я източих и сега пак наново си събирам точки

А тези 250 точки с каква сума пари съм ги събрала?
Щото ако трябва да издухам 250 лв, за да получа 2.50 намаление после... Smile
Да знам дали да си правя, че днес предстои посещение.

# 463
Те са събирани от доста време просто при всяка покупка си давах картата на касата да я маркират, от нещата които съм пазарувала е имало продукти с цветенца точки т.е 20 цветенца са 20 точки и съответно 20ст. И така са се събрали

# 464
Не, всеки един продукт дава известно количество цветчета - 1 цветче не е равно на 1 лв. Но едно цветче е еквивалентно на 1 стотинка. Например, в новия каталог купувате си душ крем на Биотен за 2.40 и ви дават 10 цветчета в картата, т.е. 10 стотинки. Всеки продукт, който дава цветчета, е означен. Но трябва да се сетите да си дадете картата навреме, защото не всички продавачки ви питат.

С Даниела сме писали едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт