Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 164
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Осмичка за раздразнения скалп защо не пробваш гела с лавандула от серията Спа Мастър на Роза Импекс, има ги в Елитис на цена под 2лв.
Скрит текст:

Бях го препоръчала тия дни в някоя от темите.
Този гел без отмиване ли е, и при кои продукти стои?

# 436
Доколкото знам на опаковката пише-без отмиване. В Елитис стои на рафтовете където са кристалите и маслата за коса, там стоят и термозащитните кремове и спрейове, на по долните редове се мъдри и това малко шишенце с лавандула. Поне последно там го бяха наредили.

# 437
Джаста Праста Ето снимка на новия гел:

Не твърдя, че е същият като мицеларния, но не откривам никакви разлики спрямо него, според опаковката се води освежаващ, за нормална до смесена кожа.
Скрит текст:
Позициониран е на мястото на мицеларния, а в мърчандайзинга е практика когато един продукт се спира, заместващият го по предназначение да се позиционира на негово място
Louren благодаря за препоръката, ще пробвам и този на Лореал. Вчера си взех още един флакон на зеления Got2Be, намалени са в Лили до 04.08.

# 438
О, Кристалче, много благодаря. То се оказа, че го имам този измивен гел, даже го похвалих някъде из темите. Дори писах, че направих опит дали сваля по тежък грим и опита беше успешен, свали всичко. Да, много е хубав и може да бъде достоен заместител.

# 439
Да похваля и едно случайно откритие - сухият шампоан на Schwarzkopf Got2B (взех зеления, че нямаше синия на Батист), определено ми допада една идея повече от Батист и ще го взема отново.

Аз като цяло не съм почитател на Batiste, но и на мен сухият шампоан (особено зеленият) Got2B  много ми допада. И все пак засега най-много ми харесва L`Oreal Invisible Dry shampoo, вариантът Fresh crush. Ако не си го пробвала досега и решиш, че искаш да тестваш нещо ново - препоръчвам. Освен, че си върши работата, няма неприятно слепване на кичурите, а и след това косата ми ухае на парфюм цял ден.
здравейте искам да попитам този сух шампоан на лореал как е като текстура, всмисъл оставя ли бели следи?
Определено не е като да не остават, но лесно и бързо се премахват. А и ми се струва, че когато се впръсква в косата от по-голямо разстояние почти никакви следи не остават.  Обаче аз винаги бързам когато нанасям продукта и не всеки път се сещам да пръскам по-отдалече. Smile Трябва да отбележа, че съм с тъмна коса все пак, при по-светла коса вероятно няма да го има този проблем.

# 440
А каква е разликата между Батист и тези на Got2b? Пробвала съм преди години този на Шаума, стария на Балеа и последно този на Батист. Най- ми хареса и сега само с техни карам, не смея да взема друг Grinning

# 441
  • софия
 Дали спиралата 2000 калории на Макс Фактор  е от намалените в ДМ

# 442
  • Бургас
Не е. Аз взех една с лилаво и златно опаковката. Малко на късмет. Ще споделя утре впечатления.

# 443
А каква е разликата между Батист и тези на Got2b? Пробвала съм преди години този на Шаума, стария на Балеа и последно този на Батист. Най- ми хареса и сега само с техни карам, не смея да взема друг Grinning
На мен Batiste не ми допадат защото утежняват косата, получава се едно слепване на кичурите. Поне от вариантите които аз съм използвала не останах доволна - XXL Volume,  Original, някак си при мен се създава усещането, че все едно съм използвала силнофиксиращ  лак за коса, но без косата ми да изглежда мръсна. Иначе първият наистина придава осезаем обем в корена, но поради другите минуси това за мен не бе достатъчна причина да повторя покупката.
Schauma - след ползване създаваше усещане чиста коса, но няколко часа след използване започваше да ме сърби кожата на главата. В началото реших, че може би се дължи на някаква реакция с други стилизиращ продукт /ползвам спрей на Lakme за обем/, но след като на няколко пъти го използвах без преди това да съм ползвала каквито и да било стилизанти, стана ясно, че кожата на главата ми не се разбира с формулата му. А и ароматът на сухия шампоан никак не ми бе по вкуса - твърде много ми напомняше на препарат за почистване. Smile
След това се насочих към Got2b - Volume /синята опаковка/ и Extra Fresh /зелената опаковка/. Като цяло и от двата съм доволна - не слепват кичурите, не утежняват, не са ми причинявали раздразнение на скалпа, имат приятен свеж аромат, но с една идея малко по-трудно отстранявам белите остатъци. Въпреки това бих ползвала отново като мисля да тествам текстуриращият вариант. Аз като цяло не ползвам редовно сух шампоан - около 2-3 пъти месечно, така че ми отнеме доста време за да изразходвам една опаковка. 

# 444
В София предлагат ли се все още някъде продукти на Wet N Wild? Някоя от вас ползвала ли е фдт им photofocus? Искам да си взема подходящ фдт за суха кожа, различен от healthy mix и wake me up, защото през лятото не ми стоят толкова добре и се получава ''свличане". Ще се радвам, ако може да ми дадете и други предложения Simple Smile

# 445
  • Стара Загора
Lumene CC крем. Simple Smile

# 446
Dopamine И аз съм с идентични впечатления като Louren, Batiste са една идея по-плътни като текстура, докато Got2Be ме изненада приятно с изключително фината си текстура, която просто не се усеща на допир след нанасяне.
sunny-n Най-вероятно си взела най-новата спирала Dark Magic, четката ѝ е сходна с тази на Masterpiece, но има добавени вълнообразни влакна от двете страни на четката.
welcometoheaven Не се предлагат вече Wet'n'Wild във физически магазин в София, само онлайн. Може да пишеш на фейсбук страницата им, отзивчиви са и отговарят бързо. От мен глас за Healthy Skin Harmony на Макс Фактор, сходен е с посочените от теб на Bourjois и Rimmel, но е издръжлив и в топлото (поне при мен, а кожата ми е мазна). Може да погледнеш и 123 Perfect на Bourjois, който е с полуматов финиш, средна покривност и лека консистенция.

# 447
Лорен, благодаря ти, значи другия път определено ще пробвам някой от вариантите на Got2b. Ползвам сух шампоан постоянно, защото от пудрите за обем косата ми на следващия ден става една сплескана и има много гадно усещане в корените, та затова ми помагат.

# 448
  • В къЩи.
Днес в ДМ загледах и сух-шампоан на Дав...доста му се чудих. Не погледнах колко мл е ,но опаковката ми се видя доста по-голяма в сравнение с другите.
ПОлзвала съм само на Ейвън,много силен аромат(ако пръскаш в затворено помещение ще се задушиш),веднага освежава косата и става обемна,няма клечосване и никакви бели следи,но след 1-2ч косата пак е клепнала и мазна.

# 449
  • София
Да ви питам за две неща:
Първото е тази джаджа – http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0670598001.html  Има ли полза от него, удобен ли е или е напълно излишен? По-скоро ми трябва за сенки, със спиралите нямам проблем, но някои сенки цапат. Става ли за целта?
Второто е този фдт на Лумене – http://beautyshop.bg/product/13038/lumene-matirasht-fon-dyo-ten- … e-foundation.html  Матира ли наистина, с какво покритие е...

Общи условия

Активация на акаунт