Balea, Adverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 50

• 67 186
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Осмичка за раздразнения скалп защо не пробваш гела с лавандула от серията Спа Мастър на Роза Импекс, има ги в Елитис на цена под 2лв.
Скрит текст:

Бях го препоръчала тия дни в някоя от темите.

# 421
  • Across the Multiverse
Някой пробва ли вече мицеларните шампоани на Нивеа? Вчера много се зачудих на този за чувствителен скалп.
Аз ползвам вече месец и нещо този за нормална към мазна коса и кожа (зелен). Купих си го след положителни отзиви от тук. Доволна съм, особено пък за тази цена и тези милилитри върши доста добра работа. Измива добре (но слагам по повечко, защото не се пени много) и не ми пресушава скалпа.

# 422
  • Пловдив
Осмичка за раздразнения скалп защо не пробваш гела с лавандула от серията Спа Мастър на Роза Импекс, има ги в Елитис на цена под 2лв.
Скрит текст:

След тази препоръка си го взех и определено съм доволна! Препоръчвам!

# 423
Скрит текст:

Аз си го записах още като го препоръча и вчера го купих. Simple Smile На касата обаче нещо не маркираше номера и продавачката как ли не го въртя докато го въведе. Като се прибрах видях, че капачката я няма. Crossing Arms И сега се чудя дали да не взема нов, че нямам толкова малко капаче.
Как точно го ползвате и колко често?

# 424
Aз нямам лични наблюдения върху действието му и как се ползва. Бях го видяла и казах на колежка, която имаше проблем със скалпа и остана много доволна. Ползва го по указанието на опаковката, мисля, че се нанася на чиста, влажна коса, без отмиване.

Момичета, много се радвам, че ви е допаднал и ви е от полза. И на мен много от прочетеното тук ми помага и откривам своите продукти. Благодаря на всички за споделените мнения и отзиви за продуктите, които ползвате и от които сте доволни.

ПП Осмичка, пробвай да завиеш връхчето с малко алуминиево фолио, да стане като капаче. Мисля, че ще свърши работа. Не ми се вярва да изветрее, пък и не е много като количество, предполагам бързо ще се изразходи.

# 425
Благодаря! bouquet Засега точно фолио съм сложила Simple Smile Ще го пробваме и дано поне за единия има полза( и половинката има същите проблеми).

# 426
В Лили имаше ли козметика на Ревлон,търся си фон дьо тена им Колор стей

# 427
Да, предлага се в Лили.

# 428
Да, предлага се в Лили.
Чудесно,благодаря!Отзиви за него,аз го искам с цел матиращ ефект.

# 429
Аз съм много доволна от Ревлона, издържа си цял работен ден в комбинация с fit me пудра го ползвам, екстра е!
Аз пък да питам за това масълце за коса, отзив някой? https://www.google.bg/search?q=garnier+fructis+230&rlz=1CDGO … rc=gbDBGDyo6gGXAM

# 430
Аз имам масло за коса на Гарние, обаче от тази серия:
Скрит текст:
Много съм доволна. Не омазнява, не утежнява, ухае нежно и приятно и косата става лъскава. Слагам по малко и го ползвам най вече за крайчетата и понякога, когато ми се появи фриз, приглажда добре. Пише, че става и за преуош, както и че става да се нанася както на влажна, така и на суха коса.

ПП Серията Фруктис нещо не е моята серия. Наскоро си купих шампоана с алое вера и глицерин/растителен май беше/, хидратиращата бомба, така пише на опаковката, но нещо не се разбрахме с него за сега. По нататък ще видим.

ПП Момичета да попитам, а доволни ли сте от русалковия хайлайтър на Есенс. Нещо шарен и жълтеещо оранжев ми се вижда и не мога да се престраша да го взема. Как стои на лицето.
На един от стелажите им имаше и една палитра в розова правоъгълна кутийка с блестящи цветове в нюд кафеникавата гама. Добре изглеждаха, но нямаше тестер. Имаше и от другите им хайлайтъри дето са тройка. И тях ги позагледах, но засега пасувам.

Последна редакция: пн, 30 юли 2018, 15:25 от Джаста Праста

# 431
Gigito аз харесвам контуриращият цвят от палитрата за контуриране на Miss Sporty Mission Contour, ето моя снимка, вдясно под ружа на Милани е:

Халайтърът не е "моят", идва ми твърде дискретен и с розов подтон, но контуриращата част е чудесна.
Много харесвам и бронзиращите пудри на Макс Фактор Creme Bronzer, но не са в посочения от теб ценови клас, евентуално на намаление биха паднали до 12-тина лв.
Някой по-назад питаше за руж, последно взех Creme Puff Nude Mauve на Макс Фактор и е просто чудесен, с мека и фина консистенция, сатенен финиш и стои просто разкошно върху лицето.
Да похваля и едно случайно откритие - сухият шампоан на Schwarzkopf Got2B (взех зеления, че нямаше синия на Батист), определено ми допада една идея повече от Батист и ще го взема отново.
Мицеларният гел на Балеа действително изчезна от всички филиали, които посещавам, взех този, който е на негово място на регала и кой знае каква разлика не виждам между двата, сваля грим на 90% (аз нося сравнително тежък), не пресушава и не дразни кожата, ползвам сутрин и вечер. Всъщност всички гелове за лице на Балеа, освен този за суха кожа, имат идентично действие върху моята кожа, единствено ароматите се различават.

# 432
Да похваля и едно случайно откритие - сухият шампоан на Schwarzkopf Got2B (взех зеления, че нямаше синия на Батист), определено ми допада една идея повече от Батист и ще го взема отново.

Аз като цяло не съм почитател на Batiste, но и на мен сухият шампоан (особено зеленият) Got2B  много ми допада. И все пак засега най-много ми харесва L`Oreal Invisible Dry shampoo, вариантът Fresh crush. Ако не си го пробвала досега и решиш, че искаш да тестваш нещо ново - препоръчвам. Освен, че си върши работата, няма неприятно слепване на кичурите, а и след това косата ми ухае на парфюм цял ден.

# 433
Кристал Ноар, може ли да покажеш как изглежда този гел, който "замества" розовия мицеларен.

# 434

Аз като цяло не съм почитател на Batiste, но и на мен сухият шампоан (особено зеленият) Got2B  много ми допада. И все пак засега най-много ми харесва L`Oreal Invisible Dry shampoo, вариантът Fresh crush. Ако не си го пробвала досега и решиш, че искаш да тестваш нещо ново - препоръчвам. Освен, че си върши работата, няма неприятно слепване на кичурите, а и след това косата ми ухае на парфюм цял ден.
здравейте искам да попитам този сух шампоан на лореал как е като текстура, всмисъл оставя ли бели следи?

Общи условия

Активация на акаунт