Сватба 2018 - ХI част

• 44 284
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, страхотна тема. Поздравявам ви!
И моля за насока: От месец търся малък ресторант в София с градина за мини сватба - около 20 най-близки човека ще сме. Планирам изнесения ритуал да е там + да си наемем диджей и да потанцуваме, освен да хапнем. Нищо по-специално. Но не откривам мястото... Моля за съвети

# 586
Ленърд Коен! Да!

Crash Into Me или When The World Ends на Дейв Матюс също стават.

Stand By Me на Бен Кинг - даже на кралската сватба я пяха. Wink

Тук вече избивам и на кънтри, но за вас ми се струва подходящ текста на You're Still The One на Шаная Туейн.

Хър, дишай!!! И се наспивай. На другия ден след сватбата ще се чудиш защо си се притеснявала за табелките по масите. :*

# 587
Роузи, наспиването ще е по-следващата седмица. Докато съм на работа и ставам в 6 сутринта, малко небъдна работа е наспиването при мен.
Роузи, хич не си избила на кънтри даже. Ето ви любовно кънтри. Че и ретро:

https://www.youtube.com/watch?v=uXMTxlAZQnw

Сетих се и за ето тази:
https://www.youtube.com/watch?v=85V5CjER9J0

А с тази просто искам да ви поздравя:
https://www.youtube.com/watch?v=YoycNjZ2MwE

# 588
  • Beyond the stars
Роузи, наспиването ще е по-следващата седмица. Докато съм на работа и ставам в 6 сутринта, малко небъдна работа е наспиването при мен.
Роузи, хич не си избила на кънтри даже. Ето ви любовно кънтри. Че и ретро:

https://www.youtube.com/watch?v=uXMTxlAZQnw

Сетих се и за ето тази:
https://www.youtube.com/watch?v=85V5CjER9J0

А с тази просто искам да ви поздравя:
https://www.youtube.com/watch?v=YoycNjZ2MwE

Уикендът след сватбата т.е. след сватбата и седмица на работа .. спах сигурно 16 часа  Grinning А предните два дни преди сватбата понякога някаква зверска умора ме надвиваше и си навивах аларма за след 20 минути и си поспивах точно толкоз  Blush

# 589
И аз не мога да избера песен. Обожавам Ед Шийрън, но е адски комерсиално. Клоня към Джеймс Артър и Шаде, но принца на белия кон за сега настоява за Ед Шийран. Сигурна съм, че накрая ще каже "ти избери", както за всичко друго за което не можем да решим, но аз съм зодия РИБИ по дяволите... не мога да вземам решения хахахах
За притеснението и аз се чудя дали ще ме изтрещи в последния момент. За сега нямам проблем. Като си видя програмата на телефона, която всяка сутрин ми казва колко дни остават до сватбата си казвам "значи до държавните ми има +10 дни". Струва ми се, че приятеля ми го тресе някаква сватбена треска и се държи като пубер от една седмица.

# 590
  • София
И тази е прекрасна
https://www.youtube.com/watch?v=5tepYJno7rU
Марвин Гей и Тами Тарел  -  Аin't no mountain high enough

# 591
И ние не можем да си изберем песен, имаме и доста време, но ще ни трябва и време да си направим хореографията, а не искаме да я оставяме за последния момент...
Аз обожавам Fly me to the Moon на Франк Синатра, но на него му се видя скучна. Иначе ние много си избухваме на You're the one that I want от Брилянтин и той нещо за нея намеква, но на мен пък хич не ми е като за първи танц и не мога да си го представя, та и аз благодаря за всички предложения дотук, ще си послушам с кеф Grinning
За Ед Шийрън съм на същото мнение като теб, dchalova, обожавам го и песните му са създадени за такова нещо, но много са комерсиализирани, всяка втора двойка е с танц на негова песен...

# 592
  • WonderLand
Леле вие ги ядете тея теми като сватбени торти. Не съм писала от много време, но идвам да вакасвам. До моята сватба остава точно един месец и вече усещам напрежението, а и мъжа почна да сънува кошмари по тоя повод. Вече доста напрeднахме с подготовката, но и не малка част ни остава. Свекърите ми лазят по нервите и май те са тея дето създават напрежението най-вече. Иначе имам рокля и обувки, сапазени часове за грим и прическа, подпис в общината, църква. Изработих един куп късметчета за хвърляне, бутониери, корсажи а подаръчетата за гостите са почти готови. Освен това в момента работя по кутията за пликове, която ще е под формата на къщичка с прозорчета и перденца. Чудя се дали да не сложа вътре няколко от тея фалшивите свещи, които да мъждукат през позорчетата. Имаме и ДЖ и фото + видео, които оцених,колко са важни след сватбата на кумовете ни преди месец. Поръчахме и халките вече, чакаме ги да станат готови.

Остават ми обаче и доста неща - мъжа няма костюм, не сме избрали менюто, трябва да поръчаме питките, да изработя наново етикетите за сватбената ракия (че свеки е много своенравна и тъй като те дават ракията реши сама да си вземе бутилки без да ме пита, та това което бях направила не стои добре), да поръчаме торта, да купим алкохол и ядки, да си взема сватбени кецове, да подберем музиката и да си измислим някаква хореография за първия сватбен танц, да уточним украсата и т.н. Украсата ще ни я направят от самия хотел и няма да мислим за това, но те споделиха, че имат само бели изкуствени цветя. Сега се чудя от къде да си намеря оранжеви и лилави цветя за акцент покрай белите. Навсякъде ми се виждат много скъпи цветята, а ще ми трябват общо към 100 - 120 бр.

Разпределението по маси и стаи в хотела също ме чака, но така като си гледам гостите май няма да ми е много трудно. Но пък ще трябва да изработя таблото за ресторанта. Тук имам и друг въпрос към тези от вас, които ще празнуват в хотел - вие предлагате ли закуска на гостите си или не?

Ох много подробно стана, извинете ме, ама като изпуснах 3 теми е така. Слънчев августовски ден на всички :*

# 593
Ние за гостите от други градове мислим по-скоро да ги настаним в друго хотелче, може би ще намерим някой семеен хотел с по-малко стаи и ще го наемем целия (Ние ще имаме не повече от 8-9 стаи сякаш). Просто няма да ни е по джоба вероятно да им вземем нощувки в хотела, в който ще е сватбата...А закуската май си зависи конкретно от условията на хотела, някъде дори си е включена Simple Smile

# 594
Казвайте си предпочитанията откъм стил, момичета, ние с Уейстед ще се преквалифицираме на диджейки и за всяка ще намерим песен. Simple Smile)

Змия, за вас се оглеждам за нещо бавно, иначе Марвин Гей е чуден!

Хър, мерси за поздрава! Heart

Рапунцел, супер е песента от Брилянтин, даже и за хореография ще е лесна. То половината танц си е в клипа. Grinning

# 595
И моля за насока: От месец търся малък ресторант в София с градина за мини сватба - около 20 най-близки човека ще сме. Планирам изнесения ритуал да е там + да си наемем диджей и да потанцуваме, освен да хапнем. Нищо по-специално. Но не откривам мястото... Моля за съвети

Много китно ресторантче е Къщата с часовника на Московска. Имат много хубава градина и вкусно хапване. За 20 човека обаче май, където и да идете ще ви запазят просто част от ресторанта, а ако искате да е навън не знам как се случват нещата с дж-я.

# 596
  • София
Благодаря, Mariya_483911.
Точно това не искаме - да е просто хапване и пийване. А да си е нашият момент - ритуали, музика, танци.  Иначе Московска 15 също я гледахме като опция, но няма как да я затворим цяалата. Освен, че ще е и ужасно скъпо за нас Sad

Дори и за някакво квартално заведение сме отворени. Просто да е приятно мястото... Дано се сетите за такова като идея...

# 597

Без да съм ги пробвала за такова празненство, подхвърлям идеи: The Little Things, Гладната ламя, One more bar, Лаванда?

# 598
  • София
Dchalova на коя дата си родена? И аз съм риби, но вземам решения много бързо и рядко съжалявам за тях. Grinning

# 599
Скъпи рибки, не можете да се мерите с нас, везните, по колебливост. Grinning Такова чудо  нийде няма, аз половин час си избирам веро, да не говорим за нещо по-сериозно.

И ние не можем да си изберем песен, имаме и доста време, но ще ни трябва и време да си направим хореографията, а не искаме да я оставяме за последния момент...
Аз обожавам Fly me to the Moon на Франк Синатра, но на него му се видя скучна. Иначе ние много си избухваме на You're the one that I want от Брилянтин и той нещо за нея намеква, но на мен пък хич не ми е като за първи танц и не мога да си го представя, та и аз благодаря за всички предложения дотук, ще си послушам с кеф Grinning
За Ед Шийрън съм на същото мнение като теб, dchalova, обожавам го и песните му са създадени за такова нещо, но много са комерсиализирани, всяка втора двойка е с танц на негова песен...
Синатра е СТРАХОТЕН, при него има такава класа, че ще се почувствате като истински знаменитости. И има поне 10 песни, които са идеални за сватбен танц. Шефът на мъжа ми ни поздрави именно със "Strangers In The Night", иначе първият ни танц беше на Umberto Tozzi - Ti Amo.

Шийрън е един от малкото нови изпълнители, които харесвам, но наистина доста се комерсиализира. Няма лошо, де, като си струват песните му... Simple Smile А за песента от "Брилянтин" - слагай един черен кожен клин под роклята и направо танцувайте като в клипа, както и Роузи каза. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт