Сватба 2018 - ХI част

• 44 280
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, страхотна тема. Поздравявам ви!
И моля за насока: От месец търся малък ресторант в София с градина за мини сватба - около 20 най-близки човека ще сме. Планирам изнесения ритуал да е там + да си наемем диджей и да потанцуваме, освен да хапнем. Нищо по-специално. Но не откривам мястото... Моля за съвети
Ресторант - градина  Йоли Дървеница.

# 616
  • София
Разпознах се в това:
Булката Овен е силна и независима. Не обича никой да й нарежда, да й се пречка или да действа вместо нея. Затова трудно се справя с роднини, които опитват да налагат мнението си за сватбената визия. Сватбата на булката Овен е нетрадиционна и с нотки авантюризъм. Необичайно място, необичайна декорация, нещо, с което да се отличи.

# 617
  • Хасково
Ние за първи сватбен танц май сме си избрали тази https://youtu.be/9Pes54J8PVw . Намерихме, кой да ни направи поканите и има хубави отзиви за студиото, което ще ги печата, но сега трябва да измисля текста. Иска ми се да започват с някой хубав цитат от книга или песен, свързан с любовта или някоя сентенция. Срещала съм толкова хубави и подходящи обаче сега като ми трябват нищо не мога да намеря. Ако имате идея, ще се радвам да я споделите Simple Smile    P.S. и  моя хороскоп е много верен . Козирог съм и наистина съм параноична, че нещо няма да стане така, както съм го планувала. А за изненадите съм още по параноична, особено откакто свеки ми каза, че една от лелите на мъжа ми, която е диригент, обичала да си води хора да правят изненади - "много било хубаво" CloseSad Надявам се, че от Балчик до Пловдив ще и е трудно да ги доведе. Smiling Imp

Последна редакция: ср, 01 авг 2018, 14:43 от Ivayla_

# 618
Иска ми се да започват с някой хубав цитат от книга или песен, свързан с любовта или някоя сентенция. Срещала съм толкова хубави и подходящи обаче сега като ми трябват нищо не мога да намеря. Ако имате идея, ще се радвам да я споделите Simple Smile
Това става ли? Simple Smile

Скрит текст:
Веселин Ханчев - Пръстен

За твойто тихо идване, което
все още в мен отеква като гръм,
за даденото и назад невзето,
за прошката, че с теб съм и не съм,
за думите, понякога спестени,
за ласките, които не спести,
за силата, която вля у мене,
когато беше най-безсилна ти,
за туй, че бе на мое име кръстен
и твоя лош, и твоя хубав час,
на твоя малък пръст наместо пръстен
горещите си устни слагам аз.

Още едно предложение за първи сватбен танц: Van Morisson - Into The Mystic

https://www.youtube.com/watch?v=CEvsDuJYEnI

# 619
  • Хасково
Wastedsunset, тази песен ми е другия фаворит за сватбения танц, сигурно от теб съм я видяла Flushed. Поканата ни е ще е квадратна и от едната страна, ще са ни имената, а от другата текста, така че няма да има толкова място. По скоро изречение, два-три реда Simple Smile

# 620
  • Beyond the stars
Wastedsunset, тази песен ми е другия фаворит за сватбения танц, сигурно от теб съм я видяла Flushed. Поканата ни е ще е квадратна и от едната страна, ще са ни имената, а от другата текста, така че няма да има толкова място. По скоро изречение, два-три реда Simple Smile

На мен това на Д. Банев ми е много любимо:
 Какво е нужно? Мъж. Жена. И стих. Целувки. И мълчание по тема. Рисунка върху дъжд. Последен щрих. Любов, която знае да превзема.

# 621
Аз много харесвам едни мисли на Ромен Гари за любовта. Имам си едно особено любимо, но то сякаш е по-подходящо за голяма годишнина от сватба. А за младоженци, по-скоро бих предложила това:

" Любовта е единственото имане, което нараства заедно с разточителството. Колкото повече давате, толкова повече ви остава."
или:
"Да обичаш, е приключение без карта и компас, където може да се изгубиш единствено от предпазливост."

Или като за начало на тържество: "Щом с музика се храни любовта, свирете..." на Шекспир от "Дванайсета нощ"

# 622
Хър, втория цитат страшно много ми хареса Simple Smile

# 623
И аз се присъединявам към отбора на не решителните рибки 😀

# 624
  • Варна
Ето някои цитати на известни личности:

1. Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш. - Джеймс Бари
2. Сърцето си иска своето. Няма логика в тези неща. Срещаш някого, влюбвате се и това е. - Уди Алън
3. Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето. - Мигел де Сервантес
4. Едно просто "Обичам те!" е по-значимо от всички пари! - Франк Синатра
5. Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея. - Зелда Фицжералд
6. Любовта е една душа в две тела – Аристотел
7. Има само едно-единствено щастие в живота - да обичаш и да бъдеш обичан. -  Жорж Санд
8. Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. - Уилям Шекспир

# 625
  • София
Какви сте такива риби, не знам. Grinning Иначе аз съм на 28.02 Grinning И с хороскопа не съм особено съгласна. Grinning

# 626
Какви сте такива риби, не знам. Grinning Иначе аз съм на 28.02 Grinning И с хороскопа не съм особено съгласна. Grinning

И аз съм на 28.02 🙂 Само още един човек познавам на тази дата

# 627
Ей, тука ще се изпонамерят астралните близнаци. :Р

Пропуснах да споделя една уникална и много обичана песен за първи сватбен танц - The Way You Look Tonight. Има я във версии на Франк Синатра,  Майкъл Бубле, Тони Бенет...

Some day, when I'm awfully low,
when the world is cold,
I will feel a glow just thinking of you,
and the way you look tonight.

Леле, колко яки песни има. Бих се оженила стотина пъти, че да мина всичките си любими за сватбен танц. Grinning (ама за същия мъж :Р ).

# 628
Момичета, аз да попитам за нещо, преди време някой беше писал за LED светещи ледчета, имате ли спомен случайно? Simple Smile Нещо не намирам информация как точно се процедира с тях, зареждат се предварително и всъщност са нещо като пластмаса с диодче ли? Намирам, че пише, че светват при допир с вода и се чудех дали някой има опит с такива в еко-почва от тези топчетата дали светят Simple Smile
Ние ползвахме лед ледчета и еко почва. Пласмасови са с диодчета. Като ги топниш във водичка малко при топчетата и светят.

# 629
Момичета, аз да попитам за нещо, преди време някой беше писал за LED светещи ледчета, имате ли спомен случайно? Simple Smile Нещо не намирам информация как точно се процедира с тях, зареждат се предварително и всъщност са нещо като пластмаса с диодче ли? Намирам, че пише, че светват при допир с вода и се чудех дали някой има опит с такива в еко-почва от тези топчетата дали светят Simple Smile
Ние ползвахме лед ледчета и еко почва. Пласмасови са с диодчета. Като ги топниш във водичка малко при топчетата и светят.

Точно това ме интересуваше! Много благодаря! Heart Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт