Отговори
# 195
  • Bristol
Gita, честито  newsm51
Татко и батко отидоха да гледат мача в подходяща компания, ние с Ели сме самички. Махнах топките от басейна и го напълних с вода. Голям кеф, обаче сваля шапката непрекъснато. И аз като пъдарин. Накрая започнах като свали шапката я прибирам в къщи и тя рев. Слагам шапката и тя отива пак в басейна. Мисля така най-бързо ще научи, че не трябва да се сваля, даже и да не и допада  Rolling Eyes

# 196
  • Му Кинд Оф Плаце
Гита, честито   bouquet
И тук не валя (метеостанцията на морето докладва  Mr. Green Mr. Green)
Заведохме Ф на плаж. Харесвам как са направили централната плажна ивица-приятни кафенета и тн, но чакам да почнат да влагат и в почистване, а и да дават касов бон без повторна молба (аз си искам КБ Crossing Arms). Ф, нали е морско чадо, орева орталъка и още се тръшка  Crossing Arms Crossing Arms, вече не издържам на тоз каприз и нерва към всяка промяна на стандартните неща през деня.

# 197
Gita, честит рожден ден bdbaloni Всичко най-най!

Ant, бързо да оздравява Явор! И при нас е мноооого трудна мисий да пръскаме в нослето. Дени бута, рита, бие, върти се...Още ме гризе съвестта как при последната му хрема, докато се опитвах да му пръсна Стеримара, той шавна и аз му забих накрайника дълбоко в нослето. ConfusedТой много се разплака, а аз се притесних да не съм направила някоя беля, ама слава Богу, нямаше последствия Praynig
А Явор по цяла нощ ли спи с бибата? Аз много се тормозя, когато оставя Дени с биба за повече от 1 час, защото се притеснявам за зъбките му... newsm78

# 198
Здравейте милички! Hug
Аз пак се уморих докато изчета всичко, но проблема си е мой, крайно време е пак да си пусна нета у дома,за да мога по-често да ви чета! Heart Eyes
Ние почнахме ремонт в къщи и е лудница!Ще се мъчим да направим кухня на балкона, а кухничката да стане малка, скромна детска стая за Теа...и живот и здраве за другото човече!Просто мястото не достига, но важното е да сме здрави...някой ден може да се сдобием с нещо по-нормално  Tired !
 Донесох да смъкна снимки от РД на Теа от диск, но какъвто съм карък брат ми се е прецакал сидирома Simple Smile и пак няма да направя нищо!
Gita, честит рожден денbouquet Много здраве и щастие ти желая!

Сиска, Теа също заспива с бибата!Но като заспи самичка си я изпюва, понякога нощем се буди и си я търси и пак бива изплюта след заспиването и така...при нас обаче явно я успокоява при никненето на зъбите!Имаме едва 1 Embarassed!Мъка, мъка...

Ей мами, има ли футболни фенки Simple Smile!Аз обичам да гледам, ама с това малко диво съкровище трудно се гледа телевизия! Thinking

Ние спряхме Вигантола преди 2-3 месеца, защото фонтанелите са почти затворени!А дечицата през лятото си набавят нужния витамин Д от слънцето и не мисля че трябва да се дава допълнително!Но пък всеки си преценява!
Малтофера също го спряхме отдавна, но си мисля че Теа може да има лека анемия!Дадоха ни направление едва тази седмица и впонеделник ще пуснем изследванията за хемоглобин /кръвните/ и урина...

Ще водя Теа на ортопед на 21 юни, чак за тогава имаше час най- добрият доктор в Русе!И се тревожа...Ходихме на Телк комисия и там завеждащият комисията, който е и отропед ми каза че трябва да се направят операции на двете Ахилесови сухожилия, защото са скъсени и и придърпват и затова може да стъпва /почти винаги/ само на пръсти!Досега пробвахме с масажи и упражнения да оптусне точно тези слаби за нея места, но явно така няма да стане...
Става ми болно, какво ли още го чака моето буболече, ама трябва да съм силна!И съм!Просто понякога ми става мъчно...

Страхотно изглеждате всички на срещата, личи си че сте изкарали супер!Благородно ви завиждам!

Бъдете здрави!

# 199
Гита честит рожден ден! Много здраве, щастие и любов. bdbaloni baloni
Иви дано всичко се оправи Praynig
Аз също съм фенка на футбола и гледам мачовете, досега съм ги гледала всички и мъжа ми спечели 16 лв от тотото, което играем с приятели.

# 200
Гита, честит рожден ден!
Да си жива и здрава, много щастлива!

Сиска, защо се притесняваш за зъбките? С биберон има ли проблеми за изкривяване? Чак се притесних, Теа е със "залепен" за устата биберон през нощта, няма изплюване. Давам й го само като спи.

Иви, миличка, дано бързо всичко се оправи!

# 201
ЧРД Gita, от всичко хубаво по много   bouquet

ivi2000 и на мен ми е мъчно когато се мъчат мъниците, но когато е за тяхно добро трябва всичко да изтърпим. Операцията сигурна ли е и за кога е определена.  Praynig всичко да мине добре!

Мери и ние сме така със шапката, постоянно я сваля, какво ли не съм опитала, капели, кърпи, жокейки, като се усети, че има нещо на главата сваля и хвърля Tired, но ние като сме на разходка няма как да го прибера, затова той хвърля аз слагам, докато на един от двамата не му писне ooooh!

Kamij честита печалба!
Аз чакам да се върне мъжо, че да ми пусне един еврофутбол, но аз залагам на късмета, не съм разбирачка.

# 202
  • Му Кинд Оф Плаце
Петъчна история с шапки  Mr. Green Аз нося поне 3 в количката, че да се приберем с нещо по главата. Ф посява поредната шапка, ама аз блея и един англичанин дотичва да ми я даде с думите "Изпуснахте това". И аз нали съм Мара Подробната, почвам да се обяснявам "Не съм аз, той я изпусна" и обвинително посочих детето, срам, изложихме се пред чужденците-българка-майка-истеричка  Mr. Green Embarassed

# 203
Ivi2000 имам една позната майка чието детенце е със същия проблем и до колкото знам не го оперираха,а ходиха на някакъв санаториум 2-3 пъти Thinking.Дано и при вас се размине, Praynigстискам палци детенцето да се оправи възможно най бързо!

# 204
Мегстар ти вълнуваш ли се , че световното е в Германия? Ще ходите ли на някой мач?

# 205
ivi2000, дано нещата с Теа се наредят възможно най-безболезнено и леко за нея и теб! Стискам ви палци!

Аз се притеснявам да оставям бибата за дълго в устичката на Дени. Може и да нямам основания, но аз си вярвам, че няма как да не влияе на никнещите зъбки. Денем Дени не смуче изобщо биба, но нощем с неговите безкрайни събуждания доста често му я давам, но щом му я дам дебна и будувам докато му я извадя от устата. И се притеснявам когато заспя и той я смуче 2-3 часа нон-стоп. Понякога и той я плюва като заспи, но доста често си спи с нея. А да си призная, когато спи с нея може да не се пробуди дори и 3-4 часа, а това за него е невъзможно когато е без биба. И въпреки това, гледам да не спи с нея...

# 206
     Сиска, отговарям ти и тук ( не само в кюто) Simple Smile- Все още Явор е само със сополи, надявам се с тях да си и останем. Вече сме трети ден сополиви.

Иви 2000, възхищавам ти се за смелостта и търпението!

На Явор обаче май няма да му се размине без операция. Тази седмица ще отида при педа да го види и да ни даде направление за уролог. Доста често уплътнението на единия канал се надува. Дори и да се прибере не е изцяло. Стискайте палци!

# 207
Ант стискам палци Praynig

# 208
Kamij az sym emocionalna natura i spodelqm obshtata euforia, obzela germancite. Chakah s netyrpenie otkriwaneto, no bileti ne sme kupili, pyrwo zashtoto ne igrae BG i GR i wtoro zashtoto nie jiweem w malko gradche i za da gledame triabwa da pytuwame do po-goliam grad i treto niama na koj da ostawim deteto. No i pred tv-to ne e zle  Wink

I az  Praynig

# 209

Общи условия

Активация на акаунт