Аз съм любовницата...

• 17 970
  • 253
  •   1
Отговори
# 45
Авторке , най- сигурният начин да разкараш някого, бил той приятел или любовник, е да му поискаш голяма сума пари назаем.
В твоя случай, измисли си основателна причина за внезапни нужди. Може и за силикон , де. Нещо, за което той да ти повярва , че са ти нужни. Или за  приятел, роднина, в беда.
Кажи , че не знаеш точно кога ще му ги върнеш , но нали те обича и ти вярва.
И гледай ко става с любовта му  Joy
Ако тази опция не проработи и той наистина ти даде , върни му ги бързо, значи номерът не минава.
Ще ми ги даде. Аз съм независима жена.  Живея самостоятелно и не чакам от никого нищо. Предлагал ми е " помощ", винаги когато имам нужда. Мерси

# 46
Ill

Ако рязко спра да пиша след месец...значи съм в багажника. Моля, сигнализирайте на властите.  ..
Майтапът настрана...никой не знае на какво е способен влюбен, разярен мъж...Психопати всякакви....
Моето дежа вю ми казва, че и без горното ще спреш рязко да пишеш.  Whistling  
Ама не каза на останалите какво му е лошото на това да си любовница на влюбен, женен, дето жена му не го притеснява хич?
Сподели.
Лошото ли? Че ако си симпатична, умна, млада жена, с ценности...в един момент това почва да ти тежи. И знаеш...., че заслужаваш повече.. Колкото и умен и хубав да е той...ЖЕНЕН Е! Казах, че има възможности...не е най- великият...но е от " висшата" класа. Файда. Аз не искам да се возя в колата му. Аз не искам да харча парите му. Съжалявам, ако не се вписвам в " стандартите" за любовница...
Тук има много умни, млади, крисиви с ценности не зная дали им тежат тези качества....а защо си се хванала със женен след като имаш ценности, и всички тия качества, значи може да си хванеш и свободен мъж Ill

# 47
Ill

Ако рязко спра да пиша след месец...значи съм в багажника. Моля, сигнализирайте на властите.  ..
Майтапът настрана...никой не знае на какво е способен влюбен, разярен мъж...Психопати всякакви....
Моето дежа вю ми казва, че и без горното ще спреш рязко да пишеш.  Whistling  
Ама не каза на останалите какво му е лошото на това да си любовница на влюбен, женен, дето жена му не го притеснява хич?
Сподели.
Лошото ли? Че ако си симпатична, умна, млада жена, с ценности...в един момент това почва да ти тежи. И знаеш...., че заслужаваш повече.. Колкото и умен и хубав да е той...ЖЕНЕН Е! Казах, че има възможности...не е най- великият...но е от " висшата" класа. Файда. Аз не искам да се возя в колата му. Аз не искам да харча парите му. Съжалявам, ако не се вписвам в " стандартите" за любовница...
Тук има много умни, млади, крисиви с ценности не зная дали им тежат тези качества....а защо си се хванала със женен след като имаш ценности, и всички тия качества, значи може да си хванеш и свободен мъж Ill
Добре,ще кажа. Преживях тежък развод. Моят "любим" се разведе заради друга. Исках отговори. Защо женен мъж ще си хване любовница. И се появи този индивид. Така ми завъртя главата...от едната ситуация...в другата. Получих отговорите.  Но на каква цена..аз си знам...

# 48
Авторке , най- сигурният начин да разкараш някого, бил той приятел или любовник, е да му поискаш голяма сума пари назаем.
В твоя случай, измисли си основателна причина за внезапни нужди. Може и за силикон , де. Нещо, за което той да ти повярва , че са ти нужни. Или за  приятел, роднина, в беда.
Кажи , че не знаеш точно кога ще му ги върнеш , но нали те обича и ти вярва.
И гледай ко става с любовта му  Joy
Ако тази опция не проработи и той наистина ти даде , върни му ги бързо, значи номерът не минава.
Ще ми ги даде. Аз съм независима жена.  Живея самостоятелно и не чакам от никого нищо. Предлагал ми е " помощ", винаги когато имам нужда. Мерси
Ох , ти си  любимата му плюшена играчка. Щом е така , трябва друго да се мисли. Лошо.

# 49
Защо се хванах с женен ли? Освен обстоятелствата около развода ми, за които споменах...той е най- умният и честен мъж, който познавам. Не ме е лъгал, че е женен.  За нищо не ме е лъгал. Срещнах много мъже.  Хитруваха на дребно...

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 04:39 от de_ja_vu

# 50
Нали се сещаш, че твоето е хем сърби, хем боли.

Ласкаеш се, струва ми се, че любовникът ти е "влюбен". По-скоро го гложди, че играчката му подбягва.

Пък на тебе ти е приятно, че те "преследва".

Рационализирай тези чувства, отчети ги и направи необходимото, за да ги поставиш в безопасни за теб граници.

Лесно е да се поддаде човек, когато физически всичко му е прясно.

Няма ли начин да позаминеш за малко?

А ти от жена му не ревнуваш ли?

Боже, честен бил! И това ако е честност...жива манипулация си е. Имам усещането, че си под 30-годишна.

# 51
  • София
Била съм на твоето място, авторке. Нашата разлика даже е малко по-голяма. Само че при мен завърши с хепи енд Simple Smile Пожелавам ти го

# 52
По-скоро искаш да се чувстваш така, както се е чувствала любовницата на мъжа ти, иска да изпиташ чувството да си желана, търсена, обичана, ухажвана....да не те лъже, но да лъже жена си...да не си ти измамената, а жена му.
Аз не мисля, че такъв мъж е честен.

# 53
Този явно и жена си не лъже. Завършен насилник и егоист.Брутален.
Авторке, продължи с игнорирането , ама по никакъв повод не му отговаряй.
На улицата е трудно , но се обади на 112.
Няма право да е пред дома ти.
Не са толкова ербап , когато ги налазят органите. Само пред теб се прави. Плаши те , ама не ми го побира ума как си представя да правите любов , като на теб ти е насила. Това е някаква извратена работа. Чувство за собственост и да му принадлежиш като вещ. Я се вземай в ръце. Само от няколко месеца сте заедно и  точно от толкова му бягаш и не си избягала. По-последователно .

# 54
Добре,ще кажа. Преживях тежък развод. Моят "любим" се разведе заради друга. Исках отговори. Защо женен мъж ще си хване любовница. И се появи този индивид. Така ми завъртя главата...от едната ситуация...в другата. Получих отговорите.  Но на каква цена..аз си знам...

Е, айде сега...чак пък на каква цена?!?

Малко е тъпо да обвиняваш бившия си, а ти да станеш любовница на женен мъж.

На човекът му е удобно - знае, че няма да му разтуриш семейството, чеше си егото, безплатен секс извън къщи, не му "струваш" скъпо......

Стани досадна, почни да му искаш пари и набързо ще се отървеш... струва ми се обаче, че ти самата не искаш това. Поправи ме, ако греша

# 55
За мен такова поведение е социопатично. И профилът съвпада - интелигентен, блестящ, добър манипулатор, без скрупули да наранява, обича да си играе с хората (в частност жените).

# 56
  • София
Някоя венерическа болест няма ли да свърши работа?

# 57
Мда, голяма чест и честност.  Flutter   Подплътена с багажници за по-величав респект.
С багажника ли или с това, че тъпче женското у жена си те кара да се чувстваш специална?

# 58
Била съм на твоето място, авторке. Нашата разлика даже е малко по-голяма. Само че при мен завърши с хепи енд Simple Smile Пожелавам ти го
Не искам "happy end". Искам да остане при жена си. Семейства не искам да развалям.

# 59
То семейството му си е достатъчно скапано, не се ласкай, че си някакъв фактор. Ако не си ти, ще е друга. Пък и той няма да зареже жена си, няма причини за това. Може и да има чисто материални или социални съображения - щом е от "висшата" класа, там браковете са с други основания.
Въпросът е за какво ти е такъв? Искаш да си в ролята на жена му ли? Не ти ли стигна един такъв брак?

Общи условия

Активация на акаунт