"Февруари още е далече, но ще гушнем мъничко човече " 2019

• 35 962
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте сладурки.
Вие сменяте ли си настроенията?
Аз съм на моменти в един момент се радвам много за бебчето,в следващия си казвам дали ще се справя ?Трябваше ли да изчакам още почти на 26 съм М е с четири години по-голям.На моменти не мога да се позная.

На същите години бяхме с ММ при първото ни дете. Не беше планирано дори. Знаехме, че искаме дете, но по-натам. Имали сме колебания много дали ще се справим, дали сме готови. Изобщо не съжаляваме и смятам, че що годе се справяме. 😁  Даже си мисля, че колкото повече одъртявам, толкова по-трудно ми става и губя желание и търпение. (на 28 съм в момента)

# 106
Усмивка.. благодаря ти за написаното... на нас не ни е проблема от финансова страна така да го кажа.. Дъщеря ми се роди недоносена.. с екстремно ниско тегло 950гр в 31гс... през много сме минали и през още много ще минем с нея... грижите за нея са много до ден днешен... и нас това ни притеснява.. как ще се оправим физически и психически.

# 107
Patita,Цандева е в Пентаграма.Десет години ми беше гинеколког и накрая при нея загубих бебето си в 26 седмица.Много е мила и любезна,но след като се влачех подута два месеца не се сети,че може да има причина за това.След като се установи,че няма сърдечна дейност ме изпрати на врата с думите да съм и звъннела по телефона ,че да знаела от какво е.Бях и бясна след това, защото се оказа,че имам тромбофилия и детето е вървяло по-малко.Бях ходила и на ФМ две седмици по-рано във Фемина при Икономова и тя не реагира.Ходих половин година по доктори,но никой не говори срещу колегите си,че да ми обясни за какво става въпрос...Накрая една позната ме заведе при нейният доктор и той ми разказа всичко по изследванията.Още третият месец по изследванията е имало неща извън нормите,но те явно и изследяания не могат да четат...Дори на последната ФМ нещата не са били розови,но шанс...На резултата(не помня как го водеха въпросният документ от аутопсията) ми излезе:множество инфаркти по плацентата и запушен бял дроб...
Не желая да плаша никого, само предупреждавам за въпросните докторки.
П.с.:Аз съм от таз годишните февруарки Simple Smile

# 108

Таа имаме пътуване към България на 25 юли и се чудя, дали да не ходя там да видя бебчо, или да изчакам и тук в Англия да върви всичко.

Кога ти е термина на теб и кога имаш
Час тук в Англия ?
Няма лошо да минеш за едно мнение и в България ! 🤗☺

По повод идеята на Poppy за дневничето - страхотно ще разгледам какво има !
Браво дами , аз някакси още не съм се отпуснала по повод бременността и да се наслаждавам ☺

# 109
Все още не съм си записала час тук. Очаква ни местене в нова квартира края на Август и не знам дали ще трябва да сменяме личния, и дали това влияе и на акушерката по тази причина. В 6г.с. + 5 по приложението което имам на телефона.

# 110
Леле, пак сте изписали доста. Идеята на Poppy и на мен страшно ми допадна! Много ще е хубаво наистина да се направи нещо за спомен. Идеята с кутията ми харесва - можем да сложим всякакви щуротийки вътре, които после ще разглеждаме с умиление. Hug Поглеждам календара днес и какво да видя...остава цяяла седмица до другия час. Това време е спряло.

# 111
Момичета, малко извън темата. Дайте идея какво да сготвя доврчера-нещо леко и не много миризливо Grinning

# 112
Момичета, малко извън темата. Дайте идея какво да сготвя доврчера-нещо леко и не много миризливо Grinning
Миш маш- чушки, домати, яйца сирене. Има и екстри, можеш да им запържиш малко лук, гъби и пилешко или бекон, зависи от предпочитанията! Sunglasses

# 113
Добро утро на всички 😀 Как спахте момичета ? Аз тази нощ забравих да ставам до тоалетната , леле колко хубаво се чувствам от това .
За идеята с вечерята , паста . Четох че е много полезна през бременността , старая се да спазвам хранителен режим за бременни и през различните седмици ям горе долу каквото препоръчват там . Но се съобразявам и със собствения си вкус и предпочитания , а и последно време такива комбинации на храна правя , че чак се стресирам .

# 114
По телевизията видях крем супа, та ще врътна една зеленчукова- тиквички, моркови, картофи, лук, чесън ... за сега друго не се сещам Grinning

# 115
Миш маш, миризливо ли е ? Ама поне на мен всичко ми е миризливо 😁

# 116
Ям за втори ден закуска с яйца и домати, ако ги видя (яйцата) в близките дни, ще повърна Grinning

# 117
  • София
Добро утро и от мен. Вчера видяхме бебчо. Вече е 2.4см. Отговаря си на седмиците(9+1). Записахме час за БХС- 08.08. В неделя отиваме на море. Док каза да не се притеснявам, да не се напичам мн на слънце и така.
Иначе за готвенето-ще правя крем супа от тиквички!
Хайде хубав ден от мен Flowers Cherry Blossom

# 118
По телевизията видях крем супа, та ще врътна една зеленчукова- тиквички, моркови, картофи, лук, чесън ... за сега друго не се сещам Grinning
Тази крем супичка я правя редовно , преди да сервирам слагам сирене и към всичко това правя и крутони.

# 119
Без тях не може. Само на мен ли напоследък не ми се яде нищо? Хапвам, колкото да не е без хич ама по малко. Не е много окей, ама пък ако ям на сила, ще повръщам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт