"Февруари още е далече, но ще гушнем мъничко човече " 2019

• 35 959
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
НДК, там ми е по-удобно.

# 91
И аз този път съм там, по случайност😊 имаше по-скоро час.Предният път ходих в Люлин,но така или иначе този кабинет тогава го нямаше.

# 92
Мони, ще се ослушвам за мнение за жк. Първия път раждах в окръжна болница, с акушерка близка на нашето семейство. Май и сега така, жената беше постоянно до мен през онези 7 часа 😁 леле как ме е шубе да родя пак 😁

# 93
Тези готовите и аз ги видях , но мислих че ще искам да сложа и първите им дрешки , един малък памперс , чорапки и тъй като обмислям да им направим и отливки на крачетата и ръчичките просто дневник няма да ми свърши работа , а и дисковете от прегледите . Но ще ми трябва и нещо на което да записвам разни неща . И все още съм в процес на умуване . А и по мое време когато бяхме деца нямаше готови неща и си правихме лексикон , че може и нещо подобно да направя . Ще събира още идеи ...

# 94
  • София
Пухита при д-р Гиздов от ВМА ли се следиш?
Да във ВМА е.

# 95
Тези готовите и аз ги видях , но мислих че ще искам да сложа и първите им дрешки , един малък памперс , чорапки и тъй като обмислям да им направим и отливки на крачетата и ръчичките просто дневник няма да ми свърши работа , а и дисковете от прегледите . Но ще ми трябва и нещо на което да записвам разни неща . И все още съм в процес на умуване . А и по мое време когато бяхме деца нямаше готови неща и си правихме лексикон , че може и нещо подобно да направя . Ще събира още идеи ...

Може би по-скоро някаква красива кутия?
Виждали ли сте подобни дневници да се продават в България? Не ми се чака за доставка 😄

# 96

Може би по-скоро някаква красива кутия?
Виждали ли сте подобни дневници да се продават в България? Не ми се чака за доставка 😄

Има в книжарниците различни видове , даже и  раздени по полове има и за близнаци . Разгледай може да си харесаш нещо .

# 97
Защо така, момичета?  Аз съм толкова надъхана, забременях, защото ми се ражда. 😁 Шегувам се, разбира се, не забременях заради това точно. 😁
Ами аз трудно родих и толкова дълго,че вече нямах сили да напъвам. Помня че вече на магарето така ми причерня и сигурно щях да изгубя съзнание, ей тогава ме резна акушерката и се свърши, ако не беше тя сигурно щях да го задуша детето 🙄 голям зор си бях

# 98
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте сладурки.
Вие сменяте ли си настроенията?
Аз съм на моменти в един момент се радвам много за бебчето,в следващия си казвам дали ще се справя ?Трябваше ли да изчакам още почти на 26 съм М е с четири години по-голям.На моменти не мога да се позная.

# 99
Аз съм на 27 и като се има впредвид ,че вече 6 се боря, не мисля, че ни е рано. Аз се шашкам само от факта,че за сега са двечки. Хем ми се искат близнаци, хем много ме е страх, дали ще ги износя до край. Но то май винаги ще има за какво да се притесняваме. Сигурно е нормално от толкова бушуващи хормони. Simple Smile всичко ще е наред Simple Smile

# 100
Аз съм на 27 и като се има впредвид ,че вече 6 се боря, не мисля, че ни е рано. Аз се шашкам само от факта,че за сега са двечки. Хем ми се искат близнаци, хем много ме е страх, дали ще ги износя до край. Но то май винаги ще има за какво да се притесняваме. Сигурно е нормално от толкова бушуващи хормони. Simple Smile всичко ще е наред Simple Smile

Аз съм тончно така като тебе, с разликата че имам момиче на 6г.. и сега още две... как да не се притеснява човек...

# 101
И аз имам бесни настроения. На моменти съм направо зла. Не мога да се позная. Днес ремонтираха  в кооперацията и само тропнаха между 2 и 4 ч и щях да ги изям. Яко им се накарах! А дъщеричката ми на 1г и 5м едвам я бях приспала.
Grinning

# 102

Аз съм тончно така като тебе, с разликата че имам момиче на 6г.. и сега още две... как да не се притеснява човек...
Щом си се борила за тях , защо се притесняваш . Приеми го като подарък от съдбата . Да може да е стресиращо, но защо не мислиш за положителните неща . Две деца се учат по лесно едно от друго , децата ти ще са заедно , ще играят заедно , ще учат заедно , ще се подкрепят . Веднъж ще минеш през безсънните нощи , веднъж пубертет . Има такива положителни неща в това да са близнаци . А що се отнася за износването , и едно да е пак може да се роди преждевременно . Но да с две се спазват малко по други неща , следиш се постоянно и така .
Успокоите се момичета мислете за нещата които зависят от вас , а за тези които няма как да промените се пуснете по течението . Децата ни усещат емоциите ни и това им се отразява .
За портокола на 35 години съм , бременност желана до последната клетка в мен , преди това имам една извънматочна

# 103
Hristinchet0 , забравих да кажа аз съм трето дете в семейството ми . Дядо ми имаше една приказка , където са две ,там са и три . Ако е нужно ще сложа още едно канче вода в яденето . Само сме сплотени и здрави .

# 104
Аз от началото на процедурата съм такъв оптимист и съм толкова спокойна, че чак не мога да се позная. Понеже ми е първа бременност и за това се притеснявам за износването- висока съм 1.5м и все си мисля, че може да е проблем. Но доктора ми е уникален и му вярвам. За бройката деца не се плаша- даже и трички искам да имаме(мъжът ми са три деца). А понеже сме на темата за близнаци, да попитам, понеже в рода на мъжа ми има близнаци( баба му) , кога се вижда да не би някои от ембрионите се е разделил на две?

Общи условия

Активация на акаунт