"Февруари още е далече, но ще гушнем мъничко човече " 2019

• 36 011
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Днес ходих на преглед, за да видим пулс,но и двата ембриона нямат такъв. Чувствам се ужасно. 7г.с. би трябвало да се види нали? В понеделник ще ходя отново да погледне, да не би да се види нещо, но май всичко приключи за мен. Най- много от това се притеснявах и ето,че се случи.

Ах мила... дано в понеделник вече се види пулс... Ти в коя седмица си???? При мен пулс се видя миналата седмица.. тогава бях 6гс и 3дни. Вижда се как сърчицата мърдат, но не сме го чули. Стискам ти палци всичко да е наред... И ако трябва отиди при друг доктор ( ако апаратурата е стара и не е добра, в 6та седмица няма да видят сърцето да знаеш).

# 151
Днес ходих на преглед, за да видим пулс,но и двата ембриона нямат такъв. Чувствам се ужасно. 7г.с. би трябвало да се види нали? В понеделник ще ходя отново да погледне, да не би да се види нещо, но май всичко приключи за мен. Най- много от това се притеснявах и ето,че се случи.

Не се отказвай още! На мен второто ембрионче го засекоха с пулс в 8+ седмица. Изчакай до понеделник, преди да тъжиш. Стискам палци, мила

# 152
  • София

Рени, може и да е рано, при мен в 6+4 (т.е. 7) докторът каза, че си мисли, че вижда пулсации, но не си залага дипломата и ме викна следващата седмица. А и като са две, са може би по-мънички. От ехографа също зависи, но и най-вече от АГ. Не желая да те окуражавам излишно, но според мен в понеделник картината ще е друга. А колко са големи сакчетата?

Poppy14
, мен мъжът ми понякога ме изнервя повече, отколкото имам нужда, той е по-голяма паника от мен. Успех!

# 153
Благодаря на всички за куража! Знам,че докато са в мен все има някаква надежда. За размери на ембрионите не знам, аз от шок друго не чух. Предният път видяхме само плодни сакчета, а сега след 10 дни и в двата се виждаха ембрионите, но защо не мърдат не знам. Аз съм след инвитро процедура и би трябвало точно днес да влизам в 7 г.с. Вече нищо не зависи от мен, остава само да чакам.

# 154
Момичета, аз поразсъждавах малко, след като прочетох малко информация в интернет. На прегледа чухме сърчице, лекарят каза, че съм около 6та седмица, а аз мислех, че съм края на 7ма. Размерът на гестационният сак беше 0,96 см преди два дни, което ме навежда на мисълта, че май клоня към март живот и здраве. ПРМ беше на 18 май, но може би заради поликистозата съм била с по-късна овулация.
Има ли някой с ПРМ около моята дата, за да сравним размер на гестационен сак и евентуално да се ориентирам в коя седмица съм?

На мен ПРМ ми е на 13 май, но според ехографа съм 6гс+6д. Дори на 2 различни ехографа ме гледаха и излиза едно и също. И аз съм с нередовен цикъл и може и от това да е.
Сега гледам снимките, на тази от днес пише CRL 9.0 mm, а на вчерашната CRL 7.4mm. Явно си зависи и от доктора и апаратурата.

# 155
Рени, не бързай да се отказваш!
В клиниката ли те следят?
Какво казва доктора?
При инвитрото не са ли по-ясни нещата от към седмици 🙄

# 156
Здравейте, момичета,
Лелее колко сте изписали за 1 ден! Сега ще седна и ще почета, но да си споделя радостта. Бях на преглед и всичко е наред! Отдъхнах си! 😊 Имаме си сърчице, крачета, ръчички и докторката каза, че се развива както трябва! ❤  Между 5ти и 20ти август трябва да е и БХСто. Абе сега си лежа с усмивка на лице! 😊😊😍😍

Cherryto,  при теб как са нещата? ❤

# 157
Колко много има изписано.Малко update и от мен:

На 09.07 бях на преглед в 8г.с.+1(според ефографа, 8+4 според апликацията на телефона). Чухме сърчицето не бебето, дори видях ръце и крака. Възнамерявам да се следя при др Китанова. Записах си час за скрииниг на 02.08 в св. Петка.

При мен корема сутрин го няма никакъв все още, но вечер ми е много подут. Продължава гаденето през целия ден, което пречи много на храненето ми, просто нищо не ми се яде.

Някой от вас дали се боядисва, аз все още се чудя дали да изчакам до края на 1ви триместър?

# 158
  • София
Diki от 14:30 ми е прегледа. Треперя цялата от вълнение...

# 159
Стискам палци!

# 160
Стискам палци на всички, които са на преглед днес! Браво и честито на тези, които са минали са минали и всичко е наред! И аз стоя с вас в напрежение дали всяка ще сподели добри новини. А като знам колко е хубаво усещането след прегледа, когато всичко е наред и видиш бебчето...дано само това да се чува.
Рени, надявам се просто да е рано, за да се види и бебчетата да са добре. Не бързай да се отчайваш все още, дано другата седмица нещата да изглеждат по друг начин.

# 161
  • гр.София
Колко много има изписано.Малко update и от мен:

На 09.07 бях на преглед в 8г.с.+1(според ефографа, 8+4 според апликацията на телефона). Чухме сърчицето не бебето, дори видях ръце и крака. Възнамерявам да се следя при др Китанова. Записах си час за скрииниг на 02.08 в св. Петка.

При мен корема сутрин го няма никакъв все още, но вечер ми е много подут. Продължава гаденето през целия ден, което пречи много на храненето ми, просто нищо не ми се яде.

Някой от вас дали се боядисва, аз все още се чудя дали да изчакам до края на 1ви триместър?

Аз лично се боядисвам,попитах Док.дали е противопоказно,тя каза,че не вижда проблем,но си говорих и с други мами които са избягвали боядисването през първите 3месеца. Така,че всеки според вижданията си Blush

# 162
reni, в 7г.с +2/3 дни при мен също все още нямаше сърчице, аг изобщо не изглеждаше притеснена и ме викна след 10 дни. 5 дни след това отново отидох, вече с проблем, но пък тогава видяхме, че вече има сърчице. Стискам палци, вярвам, че всичко е наред!

# 163
Имам нужда от освежаване в корените, май ще си взема някаква къна по натурална?? Такова нещо дали има 🤔
Трябва и да се подстрижа ..

Днес ме мързи адски много,не знам дали е защото е супер топло вкъщи или от бременността. Вчера работих, днес реших да изчистя в нас до обяд и сега не ми се мърда от дивана. Май ме мързи и да заспя.....

# 164
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз си боядисвам косата.Руса съм и не съм фен на израснали корени. Интересно ми е вие казахте ли на близките си или чакате третия месец?Разкажете как разбрахте,че сте бременни?Как казахте на таткото?Ние бяхме на прекрасна почивка в Мармарис,разкошен хотел много красиво място.Там и стана нашето бебче от първи път.Аз не очаквах,за  мен това от първи път бяха глупости и измишльотини.Няколко дни по-късно знаех,че сме трима.В същия ден когато трябваше да.ми дойде цикъла теста беше отрицателен 3 дни по късно три теста показаха положителен резултат.Не можах да изненадам мъжа ми.Той беше до мен и нямаше търпение.Казахме на родители те си и на най-близките приятели.Сега чакаме първи преглед на 16.07

Общи условия

Активация на акаунт