"Февруари още е далече, но ще гушнем мъничко човече " 2019

• 36 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Аз не се боядисвам, но си слагам гел лак на ноктите. Мисля следващият път обаче да сложа обикновен. Чувала съм, че има и специални лакове за бременни и мисля да проуча дали в някой салон не работят с тях. Все пак е важно да се глезим и да се чувстваме красиви ☺

# 166
Не мисля, че гел лака ще ти навреди. Ако си свикнала с него и си го харесваш, продължи си да го слагаш. Да не се вдетиняваме толкова. При мен беше проблема, че като забременях много ме болеше изпичането, а после и около нокъта. Та реших да направя дълга почивка. Grinning

# 167
Още знаем само той и майка му, с нея много се разбираме. Аз съм в 5 г.с и сякаш ми е още рано да казвам. Закъсня ми 5 дни и разбрах и сама ,но направих тест ,за да изненадам мъжко,опаковах го в кутия с много вестници и го снимах докато отваря 😁 
Заминаваме за една седмица на планина с малкото и като се върнем прегледа
ми за сърчице е на  23ти (любимо число). Евентуално тогава ще обикаляме роднини и приятели със ехо снимка 😁

# 168
И аз съм руса и не върви 3 месеца да не се боядисвам, затова се боядисах с безамонячна боя за мое успокоение. Най-вероятно няма да изкара дълго, но колкото толкова. После пак 😀

# 169
  • София
Аз честно казано даже обикновен лак не слагам откакто разбрах, че съм бременна, а си бях приготвила такава хубава колекция и някои летни цветове,но може би ще ги сложа поне след третия месец. Като четеш колко органи се развиват всяка една седмица и си помислиш какви отрови има в лака, просто не ми се оправдава риска. То вече малко остана да приключа третия месец.

Относно външния вид не знам с първата бременност много се бях разхубавила, лъскава коса, чиста кожа, сега все още ми излизат пъпки и косата си ми пада колкото винаги, красива не се чувствам, дано пак дойде този момент не си спомням преди по кое време беше. И ме е страх да не би ако е момче да имам повече пъпки, косми и тн гадости??

# 170
Рени , не бързай да отписвай бебетата , пожелавам ти в понеделник да е всичко ок.
За боядисването ,аз съм с бели коси от 17 годишна , боядисвам се всеки месец и ако много ми израстне косата ползвам лореал меджик ретъч . За къна не бих ползвала никога повече в живота си , беше ми запушила порите на главата. А за гел лака -вече съм избрала подходящ маникюр за бременни от 4до 9 месец.

# 171
Аз честно казано даже обикновен лак не слагам откакто разбрах, че съм бременна, а си бях приготвила такава хубава колекция и някои летни цветове,но може би ще ги сложа поне след третия месец. Като четеш колко органи се развиват всяка една седмица и си помислиш какви отрови има в лака, просто не ми се оправдава риска. То вече малко остана да приключа третия месец.

Относно външния вид не знам с първата бременност много се бях разхубавила, лъскава коса, чиста кожа, сега все още ми излизат пъпки и косата си ми пада колкото винаги, красива не се чувствам, дано пак дойде този момент не си спомням преди по кое време беше. И ме е страх да не би ако е момче да имам повече пъпки, косми и тн гадости??

И аз съм чувала много бременни да казват, че са се разхубавили, но при мен е както описваш - излизат ми пъпки, косата ми продължава да пада, а борех силен косопад. Добре, че по принцип ми беше много гъста та все още имам коса. На последния преглед док беше доста убеден, че човечето е от женски пол, но ще видим. Така че ако е вярно, значи пъпките не са от пола или поне не от мъжкия. Аз не се боядисвам по принцип, но гел лак си слагам, не съм спирала.

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 23:09 от M0n17y

# 172
  • София
Рени стискам палци да е рано и понеделник да си имат сърчица, аз съм в 11гс6д според ехографа вчера, корем имам вече, но аз го забелязвам и хората около мен, които знаят, за другите сигурно изглеждам като преяла или леко отпуснала се хаха, винаги ми е бил залепнал за гърба, затова сега го виждам. Почнах да нося клинове и рокли.Предната ми бременост беше пак през зимата, родих януари, карах с 2 чифта дънки за бременни и 2 дебели клина, закопчавах си старото яке до 8месец, после карах с откопчано 😀бях с малък корем, отделно пуловери и блузи дето се разтягат пълно, сега пак ще е така. За готвене нямам желание, но го правя заради детето , на 17 съм на ФМ и нямам търпение да разбера какъв пол е (ако даде де) 😂

# 173
Здравейте , момичета!
Записах си час за фризьор за утре - подстригване и боядисване, не ми се ходи с корени... не мисля че е голям проблем боядисването. Бременността ме прави някак по-суетна, ще ми се да изглеждам добре....хаха вероятно за да компенсирам годинките
Как разбрах че съм бременна - ами след едноседмично закъснения, направихме теста заедно с любимия. Имам сравнително точен цикъл , но при диагноза запушени тръби се съмнявах че съм бременна, той вярваше Simple Smile,  оказа се прав ! Simple Smile
Момичета, спортувате ли? Помня че в първата ни темичка се говореше за това. Много ми липсва ходенето на йога. В понеделник ходих, казах на учителката, че съм бременна, тя малко се притесни - не било добре да се играе през първите три месеци / аз сега съм в 9-та седмица/. После реши, че след като съм се занимала дълго време , а не съм начинаеща , не би трябвало да е проблем. Даде ми препоръки, какво да не правя и с кое да внимавам. Днес мисля пак да ходя , учителя ще е друг, та да видим  какво ще ми каже. На предната тренировка се чувствах прекрасно!

# 174
  • София
Предната бременост аз също се разхубавих уж, имам предвид косата ми стана хубава, ноктите здрави и лицето идеално чисто, родих момиче, сега нищо не се е променило, пък може и да е рано още, покрай майчинството не изглеждах никак хубава, сега чакам да се разхубавея покрай бремеността 😁😂, че после пак идва тежката първа година (поне за мен) мисля, че имам контракции, но вчера забравих да питам лекаря за магнезии, от време на време ме свива сериозно корема, все едно ще ми дойде, предния път каза, че ракива били в началото, пък дали е вярно, ще изчакамоще малко

# 175
Искам Да пожелая успех на Рени, Черито и Попи  !
Стискам палци момичета , не че аз не съм притеснена за себе си 💓

Beshko07 - ако останеш във същия квартал няма да имаш смяна на акушерка . Но ако го смениш може и болницата да ти сменят . Моя съвет е все пак Да отидеш и да си запишеш час за акушерка - защото времето си минава и ето аз в 9 седмица имах изследвания . Обикновено за часа се чака - искам да кажа няма да го получиш от днес за утре ! След това ще смениш това няма да попречи следенето на бременността .

По повод външния вид - с първата бременност бях страшно Стриктна Simple Smile
Не се Лакирах доста време , следях съставките на кремовете ... е все още не се боядисвах .
Но сега смятам да си ходя на маникюр - чувствам се по добре ! И без това за сега имам доста пъпки по гърдите - ужасно е 😔
За дрехите имах зимно бебе и сега не ми е трудно да си представя как ще се обличам - най добре ми беше с рокли и чорапогащник / клин с туника . Дънките ги спрях сигурно 6 месец . Но сега - хич не ми е удобно с дънки на корема - разкопчавам копчето и ходя с по дълга тениска /потник ☺

# 176
Стискам палци за момичетата! Дано всичко е наред и да чуете сърчица.
Аз на свой ред ще треперя на 18.07.
С предната бременност и аз се разхубавих, а беше момиченце.
Боядисвам се с Кастинг боя на Лореал. Тя е безамонячна. Не мисля, че влияе. Това за супичките и рулата ми хареса. Ту ми се гади, ту съм гладна като вълк. И такива неща, които описвате ми се ядят. По- специални манджи. А преди прасках пържоли с гарнитура, сега само при мисълта ми става зле.

# 177
За съжаление при мен приключи всичко. Сърдечната дейност е спряла, а и го измериха супер малко. Утре ще правя медикамнетозен аборт. Поне обещаха, че ще ме пратят на изследвания да се открие причината, че ми е за втори път тази година. Не мисля да пробваме докато не се разбере защо, нямам сили за това пак.
Много ми е тъжно, че трябва да напусна групата, беше приятно да си пишем.
Желая на всички лека и успешна бременност н и да гушкате сладки бебоци през Февруари. Успех на всички!

Последна редакция: чт, 12 юли 2018, 16:22 от Poppy14

# 178
Poppy14 много съжалявааам! Cry Кураж, дай си време, колкото ти е нужно! Hug

# 179
  • София
За съжаление при мен приключи всичко. Сърдечната дейност е спряла, а и го измериха супер малко. Утре ще правя медикамнетозен аборт. Поне обещаха, че ще ме пратят на изследвания да се открие причината, че ми е за втори път тази година. Не мисля да пробваме докато не се разбере защо, нямам сили за това пак.
Много ми е тъжно, че трябва да напусна групата, беше приятно да си пишем.
Желая на всички лека и успешна бременност н и да гушкате сладки бебоци през Февруари. Успех на всички!
Много съжалявам за случилото се, дано скоро откриетд причината и да имаш безпроблемна бременост и страхотно детенце! Кураж!

Общи условия

Активация на акаунт