"Февруари още е далече, но ще гушнем мъничко човече " 2019

• 36 018
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Poppy, съжалявам много Sad прегръдки и кураж!

# 181
Колко много има изписано.Малко update и от мен:

На 09.07 бях на преглед в 8г.с.+1(според ефографа, 8+4 според апликацията на телефона). Чухме сърчицето не бебето, дори видях ръце и крака. Възнамерявам да се следя при др Китанова. Записах си час за скрииниг на 02.08 в св. Петка.

При мен корема сутрин го няма никакъв все още, но вечер ми е много подут. Продължава гаденето през целия ден, което пречи много на храненето ми, просто нищо не ми се яде.

Някой от вас дали се боядисва, аз все още се чудя дали да изчакам до края на 1ви триместър?

Здравей и аз съм при д-р Китанова и съм страшно доволна от нея, относно боядисването да, боядисвам се и не смятам,че е проблем...😊

# 182
  • София
Poppy, много съжалявам! Има тема във форума, където можеш да прочетеш за изследванията. На мен много ми помогна. Не е лошо да се консултирате и с генетик. Много е трудно, когато се случи, особено когато не е за първи път. Пожелавам ти много скоро отново да си бременна и този път всичко да е наред до финала. Кураж и недей да губиш надежда! Силни прегръдки!

# 183
За съжаление при мен приключи всичко. Сърдечната дейност е спряла, а и го измериха супер малко. Утре ще правя медикамнетозен аборт. Поне обещаха, че ще ме пратят на изследвания да се открие причината, че ми е за втори път тази година. Не мисля да пробваме докато не се разбере защо, нямам сили за това пак.
Много ми е тъжно, че трябва да напусна групата, беше приятно да си пишем.
Желая на всички лека и успешна бременност н и да гушкате сладки бебоци през Февруари. Успех на всички!

Poppy, много съжалявам, не губи кураж! Прегръдки!

# 184
Poppy14 съжалявам да чуя тази новина !
Прегръдки ! Желая ти за последно да изпитваш това ! 😔💝

# 185
Poppy съжалявам. Кураж и да важно е да потърсиш причината,за да не се потретва. Представям си колко ти е трудно сега. Бъди силна до колкото можеш и дано скоро си по-добре.

# 186
  • Plovdiv, Bulgaria
Poppy много съжалявам за загубата ти. Каквото и да кажа едва ли ще те успокой.Бъди силна гледай напред и ще видиш,че третия път ще е успешен.

# 187
За съжаление при мен приключи всичко. Сърдечната дейност е спряла, а и го измериха супер малко. Утре ще правя медикамнетозен аборт. Поне обещаха, че ще ме пратят на изследвания да се открие причината, че ми е за втори път тази година. Не мисля да пробваме докато не се разбере защо, нямам сили за това пак.
Много ми е тъжно, че трябва да напусна групата, беше приятно да си пишем.
Желая на всички лека и успешна бременност н и да гушкате сладки бебоци през Февруари. Успех на всички!

Много съжелявам. Сигурно е изключително труден момент. Вярвам, че в бъдеще ще можеш да споделиш положителни новини.

# 188
Poppy много съжалявам, бъди силна!! Heartpulse
Blueberry благодаря за съвета, определено ще те по слушам.Hug

# 189
Poppy, много съжалявам!
За съжаление понякога нищо не зависи от нас. Стискам палци и вярвам, че третият път ще е успешен ❤

# 190
  • София
Poppy14 много съжалявам да го прочета, изобщо не очаквах такива новини наистина... Дай си време и когато трябва ще се случат нещата, за съжаление не е било този път. А и ще направите още изследвания междувременно, дано се види къде е проблема, ако е едно и също нещо. Кураж!

# 191
Много неприятна новина, съжалявам да я прочета, Poppy! Worried Със сигурност ти е много много трудно и нищо не би могло да те успокои, но искрено ти пожелавам това да е последния път, в който преживяваш това. Бебенцето ще се случи, трябва да вярваш в това!

# 192
Poppy, искрено съжалявам, мила. Не мога да си представя какво ти е, дано това е последния път, в който изпитваш нещо подобно. Бъди силна и се бори за това което искаш! Всичко ще бъде наред...

# 193
  • Benelux / Varna
Poppy, съжалявам миличка, кураж и прегръдки!
И аз съм на преглед от 8 часа, ужасно ми е свито сърчицето, отивам извънредно заради болките предната седмица, даже незнам доктора да не ме изгони, тук са малко особняци и дали вобще ще ме прегледа, по план прегледът ми е насрочен за края на месеца, но ми е притеснено.

# 194
Много ви благодаря, мили момичета! HeartHug

Общи условия

Активация на акаунт