"Февруари още е далече, но ще гушнем мъничко човече " 2019

• 35 979
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Забравих преди малко, мисля, че Poppy е на преглед днес. ако не греша, стискам палци да е наред всичко!

# 136
lqndlake5 моят ПМЦ беше на 15.05. На 27 май бях на преглед и бях в 5+4. Сега ще ходя на 18 юли и би трябвало да съм е 8+4, ще пиша тогава как е минало.

little mermaid рокли по-свободни не обичаш ли да носиш?

# 137
Хммм, явно при мен на следващия преглед ще има повече яснота относно седмицата. Благодаря Simple Smile

# 138
В дънки ми е немислимо да вляза. Нося свободни рокли, че не искам да ме описват. Сутрин ставам почти без корем, но до вечерта... не знам какво се случва, пораства драстично Rolling Eyes А понеже още не съм съобщила на работа избягвам очертаните дрехи, че знам ли. Все си мисля, че е рано да ми личи, нямам още 12г.с., но явно си е до човек и тяло. При всеки различно. Моя приятелка беше с по-малък корем от моя, а беше в 5ти месец.

# 139
  • София
Здравейте прекрасни!
След няколко часа ми е прегледа и сърчицето ми се е свило от притеснение. Ще помоля за стиснати палчета Relaxed
За коремчето си мисля, че е твърде рано. Иначе последните дни ми е доста подуто и ММ отбеляза, че започвал да се променя. Трябва май да взимам вече нещо за мазане, защото съм с доста суха кожа, но още не знам какво да избера. Тези които ползват кокосово масло, бихте ли споделили дали попива бързо или остава мазничко за по-дълго?
За дневника се заканвах да правя с миналата бременност, но така и не го направих основно от притеснения. Поле започнах да си пиша чернова и бях решила все пак да го направя, за да може един ден малката да го прочете. За жалост все не ми остава време да се занимая, защото тя е много активна и не ми остава много свободни време. Живот и здраве, ще се захвана и ще е за двете деца Smiley Иначе съм си запазила първите любими дрешки и разни такива нещица с мисълта да направя кутия за спомени, но още не съм си харесала такава.
За яденето и при мен е трудна работа. Първата седмица свалих две килца, че почти нищо не можех да хапна. Сега съм на моменти. Днес може да ми се дояде нещо много, а след няколко часа не мога да го погледна. Протеини не ми се хапват, но за сметка на това много ми се похапват млечни продукти.
Стискам палци и на другите момичета, които са на преглед днес! Да не забравите да пишете после Kiss

# 140
  • София
На мен ми се струва, че доста личи корема, той си ми беше и отпреди де, така че сигурно е затова.

Преди няколко дни си сложих за пръв път дънките за бременни, те са тънки и точно по краката, та направо се чувстваш като в доброто старо време, разликата е на корема, ластика, който имат го обърнах на две, за да е по-тесен и готово. Искат ми се и едни къси панталонки такива и ще изкарам лятото.

# 141
  • София
10с. 4д., май 11 се води - корем не се вижда с невъоръжено око, ако човек не знае, че съм бременна, няма и да разбере  Simple Smile
Този път май ще трябва да се оборудвам с повече дрехи за бременни с този зимен последен триместър, предния път беше лесно - клинчета, туники и рокли и айде.
Днес ми е много зле и май работа и за 5ст. няма да свърша
Poppy  я чакаме с добри, надявам се, новини
Успех и на теб, Cherryto

# 142
Днес ходих на преглед, за да видим пулс,но и двата ембриона нямат такъв. Чувствам се ужасно. 7г.с. би трябвало да се види нали? В понеделник ще ходя отново да погледне, да не би да се види нещо, но май всичко приключи за мен. Най- много от това се притеснявах и ето,че се случи.

# 143
  • София
Да, и мен ми е мъгла зимата как ще е, преди имах лятно бебе и е по-лесно. Единствено си мисля, че като дойде време за захранване ще има вече от всичко свежо и сезонно.

Успех на всички с прегледите, аз чак по-другата седмица имам, така че сега е затишие. Ако искате може да качите и някоя снимка на бебетата (ще бъде интересно да видим как растат нали?)

# 144
Момичета, не знам до колко е вярно, но да си кажа какво знам за кокосовото масло. Една дерматоложка ми обяснява за него. Та тя сподели, че ефекта на кокосовото масло е моментен, а всъщност изсушава кожата. Добър вариант било смес от масло от ший и какаово масло. Не знам до колко е вярно, но аз се мазах с кокосово масло и се нацепих адски много. Но аз съм си предразположена. И преди това си имах. Мазах се и с други неща.

# 145
Благодаря, че ме мислите момичета Heart

След час и половина ми е прегледа  след малко ще тръгвам. Голям страх ме гони. Надявам се бебчето да е добре... За съжаление ще трябва да ходя сама, с мъжът ми работим заедно и аз като отсъствам няма как и той...т.е. има, но шефовете... Нямам думи.

Рени, дано да е било още рано. Стискам ти палци!

# 146

За коремчето си мисля, че е твърде рано. Иначе последните дни ми е доста подуто и ММ отбеляза, че започвал да се променя. Трябва май да взимам вече нещо за мазане, защото съм с доста суха кожа, но още не знам какво да избера. Тези които ползват кокосово масло, бихте ли споделили дали попива бързо или остава мазничко за по-дълго?

Стискам палци Cherryto Flowers Four Leaf Clover прогони лошите мисли и се довери на лекаря. За мазане аз си забърках кокосово масло+какаово масло+масло от жожоба и се мажа с това - на мен отковено ми личи в 9+гс.  Кокосовото масло е мазничко е и попива доста по-бавно от лосион за тяло. Но не ми оставя следи по дрехите, ако не изчакам да попие съвсем. Но е много полезно и естествено и доста го препоръчват срещу стрии.

# 147
  • София
Рени, мила, не бързай да се настройваш. Не искам да ти давам и напразна надежда, но все пак може да е още рано. Аз знам, че сърчице се вижда около 7-8г.с. Ако овулацията е била по-късна стават обърквания. С миналата бременност така ме уплашиха, че няма развитие, но след седмица всичко беше наред. Стискам палци и при теб да е такъв случая. Кураж!

# 148
lqndlake5 моят ПМЦ беше на 15.05. На 27 май бях на преглед и бях в 5+4. Сега ще ходя на 18 юли и би трябвало да съм е 8+4, ще пиша тогава как е минало.

little mermaid рокли по-свободни не обичаш ли да носиш?
Обичам и имам много, но тук не е като в Бг да е  хубаво и топло лятото.Има дни като днес ,в които сутринта е 14 градуса и макс става 20 без никакво слънце. Ще замръзна с рокличка.

reni_555 стискам палци да се види следващия път и пулс.

# 149
Стискаме ти палци да пишеш добри новини! Hug Спокойно! Аз на всички май прегледи ще си ходя сама, моят не е много по сантименталната част, чак понякога се дразня.

Общи условия

Активация на акаунт