Звездни компромати - 371 част

• 74 212
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
И на мен не ми се връзва човек на такъв пост да се държи като прекалила със стимулаторите.
Гафът с чадърите е чутовен за мен. Егати излагацията! Путин, Путин,  то само с мускули и сила не става. И финес трябва понякога.

# 571
Хич не ми е пищна хърватската дама. Изглежда много мила и лъчезарна . Тя демонстрира близост, защото иска да покаже, че дори и да паднат, ще паднат с достойнство и това няма да повлияе на от отношенията ( лично мнение).
Като цяло мачът снощи беше хубав, емоционален и на терена и извън него.
Аз, която ме гледам световно първенство по футбол, бих казала , че цялото световно беше много хубаво и интересно.

# 572
  • София
На нормално изглеждащите жени вече им се вика "пищни". Изобщо всичко, различно от торба кокаляци, е дебело.

# 573
Пищна е заради бюста си жената, не заради килограмите.

# 574
За щастие, за да си президент не се изисква да си слаб и красив.
Явно това не се отнася за нашата Радева, тя хем не е президент, хем претенции те от страна на много от пишещите тук са високи.

Претенциите на списващите кореспондират с нейните лични показани,точно при все,че не е президент.

Всъщност двоен е аршинът на списващите.
Преди известно време тя игра хоро в Милано сред българската общност, ми явно хората не четат Бг мама😁, тя направи много добро впечатление на всички,и на най-претенциозните

# 575
Понеже ние не ходим в Милано си правим изводите от Фейсбук страницата на госпожа Радева. Никой не й е виновен, че пише без да мисли. За външния си вид често бива хвалена тук, така че моля, моля!

# 576
  • София-Младост
Джокович!
"For the first time in my life I have someone screaming 'daddy, daddy' - and it's that little boy right there!"

https://www.facebook.com/wimbledon/videos/10155899483893732/?hc_ … A64FMH129wH1qdEN4

# 577
Аз отново изоставам и чак сега се разрових малко да погледам снимки на сем. Макрон...... Scream няма лошо, нека се обичат... тя е на 65, той на 40... тя има деца, той не... за възрастта си жената изглежда прилично, но трябва да си подбира тоалетите и да й се забрани да излиза с блузи без ръкави, защото бая виси кожичка по ръцете ...  странни са ми като двойка, ама любов, какво да правиш...

# 578
Още една снимка от кръщенето, този път от личния им архив - много хубава Кейт и будно бебе

Дейвид Хаселхоф с годеницата - почти 30 години разлика, 65 той, 37 тя.

Сара Джесика Паркър като рекламно лице на марката бельо Интимисими.

# 579
Третото бебе много сладко Simple Smile

# 580
Сара-Джесика къде е хукнала по сутиен и пижама? А то било реклама, извинете. Малоумна малко...

# 581
Дейвид много се е състарил, изглежда ми на повече от 65.

# 582
  • град-държава
Мич не е пич.Flushed

Последна редакция: пн, 16 юли 2018, 15:12 от Vermilion`

# 583
Алкохолът не прощава

# 584
  • град-държава
Не знам какво е, ама изглежда странно, особено до внучка си.

Общи условия

Активация на акаунт