Звездни компромати - 371 част

• 74 216
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дърта, ама щъка напред-назад по мероприятия. Пък яденето и пиенето не е уважила! (Всъщност техните кръщенета не знам дали вървят с храна и пиячка.  Mr. Green)

# 556
  • На топло
И още малко от Макрон и новата му дружка. Постоянно се бута в него хитрушката 😂😛
 А Путин седи уж сериозен отстрани и се подсмихва.
Скрит текст:

# 557
Доста едра ми е тази президентка на Хърватска, с тоя бял панталон, не ми харесва

# 558
За щастие, за да си президент не се изисква да си слаб и красив.

# 559
Екстра е хърватката.

# 560
Жената е на 50 години и има впечатляваща кариера.
На който му се чете:
http://m.24chasa.bg/ojivlenie/article/6961199

# 561
  • До сърцето...
На мен ми се струваше, още вчера като гледах, че жената я беше схванал малко ишиаса. Прекалено разнежена ми дойде .... Blush

# 562
Снимката от ложата им е много хубава. Не ми е правило впечатление досега държавни лидери така емоционално да подкрепят отборите си. Симпатяга голяма е хърватката, но ако не е бабетката нямаше толкова да се вторачват с бъзици по медиите. Хич не ги харесвам като двойка Макронците, нелепи са ми един до друг.

# 563
Не харесвам поведението на Колинда, много неуместно се беше покачила на Макрон, и като цяло ми е един ходещ гаф. Иначе ми е симпатична визуално, нормална жена с по-пищни форми.

# 564
  • София
И на мен не ми се връзва човек на такъв пост да се държи като прекалила със стимулаторите.
Гафът с чадърите е чутовен за мен. Егати излагацията! Путин, Путин,  то само с мускули и сила не става. И финес трябва понякога.

# 565
Покрай тия срещи на високо ниво явно е плъзнал ишиас и пада яко терапия.

# 566

Да - съгласна съм. Доста добре написано.

# 567
Явно това не се отнася за нашата Радева, тя хем не е президент, хем претенции те от страна на много от пишещите тук са високи.

# 568
Радева облича неподходящи дрехи, които я правят смешна, с подходящите изглежда повече от добре.
Външният вид е последното нещо, което е проблем.

# 569
  • Rock & Roll feeling ...
Явно това не се отнася за нашата Радева, тя хем не е президент, хем претенции те от страна на много от пишещите тук са високи.

Претенциите на списващите кореспондират с нейните лични показани,точно при все,че не е президент.

Общи условия

Активация на акаунт