Звездни компромати - 371 част

• 74 161
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
бе скандал, пуснала е детето да си поиграе днес, има повод сепак:))

Satisfied 🤣

# 586
"Ела баба да му разкаже една приказка за юнака , дето дошъл от девет земи в десета... при баба си "

# 587
Доста операции си направи той. Ако не се беше пипал щеше да изглежда по-добре.
Не до това момиченце, разбира се...

# 588
  • София

Винаги ми е бил адски анти тоя човек...ей така без конкретна причина.

# 589
Винаги ми е бил адски анти тоя човек...ей така без конкретна причина.

Преди години медиите пишеха, че много е тормозел актрисите в "Спасители на плажа". Искаш роля - минаваш през леглото му. Не знам дали е вярно... никоя не се е оплакала в стил "me too"...

# 590
Ето ви новата поза на Николета, гледам че напоследък е интересна
https://www.instagram.com/p/BlSiIIMAOjh/?taken-by=nikoleta_lozanova

# 591
На задниците вече свикнах, но ми е смешна с цигарите. Непушач е, но голяма реклама им удря Joy

# 592
  • София
Има нещо много сбъркано на тази снимка на Николета ,сякаш има цица на задника https://www.instagram.com/p/BlNRsfUAfOI/?taken-by=nikoleta_lozanova .

# 593
Абе тая мърла да не е обсебена да прилича на жената на Валерката, напоследък докарва визията на сръбкинята, особено джуките и грима. Преди време се докара да прилича на Алисия...За мен тая не е редовна с главата.

# 594
Тя самата сръбкиня ѝ е коментирала снимката в басейна с целувки и сърчица, та явно са си фенки една на друга.

# 595
Добре, че аз не съм им фенка и на двете, че много ше си омешаме капите. Mr. Green Whistling Wink Laughing

# 596
Ааа, никви такива, ти си намбър уан....тия нощни пеперудки, явно са си паснали по вакуума в кратуните.

# 597
Валери ти праща целувки, Прекрасна и пее песен за теб! Hug Heart Eyes bouquet

# 598
Кадри от концерта на Шакира в Ливан
Скрит текст:

Джерард Бътлър (малко ретро)
Скрит текст:

Александър Лудвиг
Скрит текст:

# 599
  • София
Гледам снимките на Николета и сетих, че някой по-рано в темата я сравни с Ирина Шейх по излъчване, но забравих да изкоментирам. Просто разликата е от земята до небето. Ирина за мен е топ класа, уникално и естествено красива, а Николета е... всички знаем какво!

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт