Звездни компромати - 371 част

• 74 154
  • 751
  •   1
Отговори
# 120

Само за Ердоганица ще кажа, че е увита като буба...
Joy вярно е

# 121
# 122
Харесва ми Радева, повечето са като нагиздени лелки. Мелания с редки изключения, изпъква, но в крайна сметка тя цял живот това е "работила". Бе да на съм им на мястото честно казано...Облечени, грим и тн. и БАМ...пристига г-жа Тръмп и обира овациите.

Само за Ердоганица ще кажа, че е увита като буба и много ми е неприятна за гледане. Оня нейния като е такъв традиционалист що не ходи така намотан, ами се фръца с костюмите.
Тази жена как издържа в жегите, вчера се върнахме от море в Турция.Със същото чудо на глава ,клин и връхна дреха като туника до колене от материя подобна на тези за банските костюми  се хвърлят в басейна и на водната пързалка. Имаше една в такъв екип , но шушляк , мъжа ми я наричаше скиорката😂После пак в пълно бойно снаряжение се връщаха на шезлонга да си пекат глезените.

# 123
Чешкия президент спи при общата снимка вчера:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 124
  • Пловдив
Ето три снимки от срещата на НАТО. Тази с абитуриентската рокля била жената на Туск.

https://m.dnevnik.bg/photos/snimka_na_denia/2018/07/12/3280624_s … t_na_liderite_ot/
Малеей!Нашто Деси до Ердогановица е като канара  Mr. Green Stop и пак с рокля без ръкав...
А по турския канон такова ли само може да е облеклото?

А момъкът отзад на снимките кой е?

п.п.А Меркел има ли я на снимка нявгаж с рокля???

# 125
  • Viena
Ама по Светлето, бая е играл скалпела.

# 126
Ето три снимки от срещата на НАТО. Тази с абитуриентската рокля била жената на Туск.

https://m.dnevnik.bg/photos/snimka_na_denia/2018/07/12/3280624_s … t_na_liderite_ot/
Малеей!Нашто Деси до Ердогановица е като канара  Mr. Green Stop и пак с рокля без ръкав...
А по турския канон такова ли само може да е облеклото?

Това е съпругът на президента или премиера на Люксембург , ако не се лъжа

# 127
  • София
Това е съпругът на президента или премиера на Люксембург , ако не се лъжа
Да. Това е. А този спящия дядка от общата снимка направо разбива  Joy

# 128
  • София
Тая истерия с коментарите по президентшите, взе да ми става доста тъпанарска. Това не са ангели на Виктория, че да ги гледате под лупа и да обсъждате тлъстини, тюрбани, обувки, талии, прически и т.н. Това са си жени и "мъж" за цвят. Такива са каквито са. Не знам какво повече искате от тях. Но каквото и да направят, все ще има недоволни.

# 129
  • На ръба..
Оох, чешкия президент ми оправи деня! Бра-во!

Умишлено бях подминала снимката на Армани, сега като видях коменатара викам да видя...бляк, представих си ги.

# 130
п.п.А Меркел има ли я на снимка нявгаж с рокля???
Има я
Скрит текст:

# 131
  • Добрич
Спящият премиер на общата снимка, най-вероятно не е "спящ", а болен. Едва ли са му докарали стол, за да му е по удобно да спи. По вероятно е да има здравословни проблеми и да не може да позира прав заедно с другите.

# 132
Спящият е Земан - скандалният чешки президент. Отрича да има здравословни проблеми и обича чашката, но като залита по някакви събития все от грип било. Най-известната му снимка е тази. Понаквасен в лодката. Чехите много го бъзикат и дори мястото, където е заснет с лодчицата, е означено в тамошния вариант на bgmaps като забележителност.

# 133
  • София
Преди време имаше някаква официална среща, и като залиташе и се хващаше за стените, казаха, че било алергия Simple Smile

# 134
  • I want it all and I want it now.
Значи можеш да си пиянде и да станеш президент😅 

Общи условия

Активация на акаунт