Звездни компромати - 371 част

• 74 122
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Ама чакайте бре, Илияна си плаща, за да й гледаме 50-те кила ли? Понеже не й прочетох писанията, помислих, че може би рекламира някакви хапчета или режим за отслабване. Ако рекламира хммм... себе си, много е изтрещяла горката!   Joy
Спонсорирала го е, да. Не, не пише за хапчета. Рекламира себе си.
Представям си как е застанала и си мисли "Хммм, какъв лимит да задам? 5$ дневно или 10$. Хммм, колко ли струвам? Хайде да задам 50$ дневно в рекламата! Ще ми отива на 50те кила...." Joy

Скрит текст:
ПОбедителят от Къртицата , Любо, също коментира  Laughing
Скрит текст:

# 676
Бони, не!?????????????? Weary
Това със спонсорирания пост уби коня. Може би към момента ми е най-противна личност в цяла България. Толкова жалко поведение никога не съм очаквала от човек с толкова претенции. Със сигурност има нещо много сбъркано в чипа на тази жена.

# 677
Да де:) То тва е най- жалкото, че това е спонсорирана публикация. Ква и е точно каузата остава загадка.

# 678
  • град-държава
Това  ако са 50 кг, значи  аз съм 49 с преса.😆
ОМГ, някой да 'и каже, че е спонсорирала около 64кг..

# 679
Аз не бях чувала за спонсорирани постове във ФБ, не съм хич редовна там, обаче хвърлих око що е то и добре се посмях...

# 680
Хахаха спонсорира си простотията Леля Иле. Whistling Mr. Green
Ако някой случайно е сляп и глух и не е чул, разбрал да се убеди чрез заплащане. Нека се бърка жената, цирк да става.

# 681
Според мен си спонсорира Фейсбук страницата, но вероятно е избрала снимката по бански, че да привлече клиентела....пардон повече хора.

# 682
Не спонсориран е постът, а не страницата.

# 683
Не спонсориран е постът, а не страницата.

Е значи падението е пълно. Луда, ама луда Rolling Eyes!

# 684
  • Countryside
Мисля, че не остана българин, неразбрал за великата г-жа Раева и нейните 50 кила! Евала! Гледайти и завиждайти! Язък й за спорта и успехите в него. Но, то акъл ако нямаш, не го търси, няма да дойде.

# 685
  • град-държава
Много ще им дойде на фемилито, да си прецакват всеки плаж с простотии, които сами... ъ, спонсорират? Никаква връзка с реалността и главния най-вече.😂

# 686
Туй Илияна, туй Стоичков.....такива успехи в спорта и след това  такова сгромолясване. Чак гадно да ти стане.Жалко

# 687
  • София
Премиерата на новата част на Мамма Миа:
Пиърс Броснан с жена си
съжалявам, ама Ъ?

на госпожа Раева кантарът май не е калибриран. горната госпожа сигурно е 60 по тези стойности.
не разбирам тази девиация, тя най-добре би следвало да знае как точно изглеждат 50 кг., как изглежда стегнато тяло и поне да подозира какво е да се държиш на ниво. егати разочарованието.
радвам се, че спортът не ме сблъска нея. Нешка е друга вселена.

# 688
Една Мегън по шлифер без ръкави. Баба ми имаше такъв пеньоар навремето... ама с ръкав, разбира се.

# 689
Стоичков си е много добре даже. Вярно, че чат-пат напомня за себе си, но има хубаво семейство, работа и е уважаван в цял свят. Жена му не се снима по гащи и децата му не се чудят как да демонстрират простотията си.

Общи условия

Активация на акаунт