За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 66

• 38 269
  • 751
  •   1
Отговори
# 195
Най-много ползвах до шестия месец размер 3.

# 196
Зависи от кг. Ние доста дълго време ползвахме #3 и от доста сме с #4.
Те са в диапазон от определени килограми. Но като наближи горната им граница може да започнат да пропускат и  трябва да се сменят. Та, индивидуално.

# 197
Ами, или двойка или тройка. Ама ако не си порбвала до сега Памперс, вземи за проба. При нас постоянно пропускаха. Ако се засилиш са кашон без да си пробвала има вероятност или да ти харесат или да сменяш дрехи на всяка нужда на детето

# 198
  • Велико Търново
Бебо е на 5 месеца и до момента най-голем брой опаковки съм купила от трети размер.

# 199
Зависи колко е едро бебето.Ние на 6м. бяхме на 3-ка.Ползвахме Пуфис.Сега на 10м.е с Памперс гащи 5-ца.Много съм доволна от гащите.Нито един път досега не са ни пропускали,за разлика от класическия Памперс в зелената опаковка.Той много ни пропускаше.С гащите е екстра.

# 200
Зависи от бебето, ние от 4 м сме на 4ка, но и аз не чакам да стигна горната граница, която е указна на пакета, за да мина на следващия номер.

# 201
Не препоръчвам презареждането с един вид памперси, особено пък на Памперс. Първо е невъзможно да се прогнозира от кой номер колко ще са необходими. При смяната на размер е мъка да се доизразходи отворен пакет, какво остава за кашон. Неподходящ размер, пък е свързан с протичане и прекалено впиване на ластиците. Освен това, в една възраст са подходящи памперси с ластик на гърба или памперс-гащи. И не на последно място, по всяко време може да направи бебето алергия от памперсите, особено от Памперс, дори след няколко безпроблемни месеца.

# 202
Така е,и не се знае кога бебето ще почне да пълзи,да реши да се изправя или да протестира,когато се опитвате да му смените памперса.Аз имам половин пакет Пуфис,който не мога да изразходя.Малкият вече е невъзможен за смяна на памперс.Наложи се да минем на гащи.

# 203
А от кои марки има гащички, знаете ли? Памперс не му понясят изобщо и не смятам по-нататък да им пробвам гащичките, други марки имат ли?

# 204
ДМ,Либеро

# 205
  • Варна
Какви са удобните дрехи сега за лятото за кърмене на вън ?

# 206
Да взема да ги пробвам тия на ДМ ли??? Май утре ще ида да проверя. Голям рев е тая смяна на памперс Sad
Ползвах тяхната 2ка , като беше по-мъничък. От тройката не бях доволна.

# 207
  • София
Благодаря за отговорите, момичета!

Питам защото искам да направя торта от памперси за приятелка и се чудех кои се ползват най-дълго за да не я затрупам. Тя се е спраля на Памперс и затова за тях питах конкретно.

# 208
Аз бих ти предложила тези на Лидл. Може да реши, че не елоша идея да експериментира

# 209
Лаленце, бих взела от нейния размер и от следващия. Не знам колко ще е голяма тортата, но едва ли ще отидат повече от 2 големи пакета.

Общи условия

Активация на акаунт