Нашите кухни - 75

• 89 541
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
  • ...
Страхотна кухня! Честито 😊

# 151
  • Across the Multiverse
Много хубава е станала кухнята!
Неузнаваема е от едни вратички. В коя държава живеете ?
Сигурно в САЩ, съдейки по печката.
И аз съм за там, но заради контактите  Laughing

# 152
Здравейте! Вчера ни монтираха новата кухня - нови вратички на шкафовете и изцяло нови чекмеджета. Стана по-добре отколкото си я представях и съм доволна Simple Smile

Ето и преди и след снимка

Страхотно е станало!! От къде са ви вратичките?
Ние 3 пъти правихме и прекроихме кухнята и се спряхме на Икейска заради удобството на вградените уреди и ще я поръчваме другата седмица.

Бяхме поръчали същата като предишната ни (от преди 3 години) кухня, но с гланови вратички, но отменихме поръчката и ще позлваме Икеа, защото искахме по-разчупени модели и възможност за вградждане на уреди иначе печката ни пак щеше да е като при вас Simple Smile

И аз ще покажа след месец Simple Smile

# 153
Много хубава е станала кухнята!

Неузнаваема е от едни вратички. В коя държава живеете ?

Сигурно в САЩ, съдейки по печката.

Благодаря на всички Simple Smile. Да, контактът издава много Simple Smile.

Mikkey - печката с какво издаде, ширината ли?
Barefoot contessa - врстичките са от малка местна фирма, но мисля, че този вид са  популярни и ги има навсякъде. Аз ги избирах да ми харесват, и да не са съвсем обикновени бели, не съм се водила дали са на мода в момента.

Много се преобрази и стаята стана по-светла определено. Това бежово изобщо не ми харесваше.

# 154
  • In transit
Плажче, не, по специфичната форма. Simple Smile Тази надигната част съм я виждала основно в американските кухни, също и това, че не е за вграждане.

# 155
Плажче, не, по специфичната форма. Simple Smile Тази надигната част съм я виждала основно в американските кухни, също и това, че не е за вграждане.
Ясно Simple Smile. На мен изобщо не ми прави впечатление, защото почти всички имат такава издигната част Simple Smile. Да, не е за вграждане Simple Smile

# 156
Вратичките бели ли са на цвят?

# 157
Вратичките бели ли са на цвят?

Да, бели са.

# 158
Супер е станало, Плажче! Огромна е промяната с бялата кухня, направо озарява стаята. Това са т.нар. shaker style вратички, нали така? Аз съм им фен. Simple Smile

# 159
Здравейте, тъй като сме към края на завършване на процеса по закупуване на апартамент и следва обзавеждането, имам няколко въпроса:
- Според вас възможно ли е направата на г-образна кухня, ако на ъгъла на г-то има колона (въздухопровод) - не държа горните шкафове да са непрекъсната ( мисля, че няма и как да се случи това)
- Трябва ли да сме избрали (купили) вече уредите преди да дойдат за размери на кухнята
- Фурната и котлона ще бъдат един над друг, но ще се независими. Купили сме вече фурна, а за котлон се колебая между Електролукс (https://www.technopolis.bg/bg/Hobs/Built-in-Hob-ELECTROLUX-EHF6232FOK/p/707599) и Тека (https://www.technopolis.bg/bg/Hobs/Built-in-Hob-TEKA-TR-610/p/710129). Имате ли някакво мнение за тях? По-непозната ми е Тека като марка домакински уреди, как се държи тя?
- Според вас, кое е по-добре плота да има или да няма кант?
- Колебаем се и между хладилник на АЕГ и Либхер. Мнение по въпроса може ли?

Когато майстора дойде за размери и направим някакъв примерен проект ще пиша за мнения. Ще ми трябват много съвети, защото за първи път ще организирам сама кухня. За какво трябва да внимава? Някакви съвети предварително?

# 160
Здравейте, тъй като сме към края на завършване на процеса по закупуване на апартамент и следва обзавеждането, имам няколко въпроса:
- Според вас възможно ли е направата на г-образна кухня, ако на ъгъла на г-то има колона (въздухопровод) - не държа горните шкафове да са непрекъсната ( мисля, че няма и как да се случи това)

Да, разбира се, че може. Не е нещо необичайно, и моята е така, и в албумчето със снимки на кухни също има такова разположение, може да разгледаш. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 15:43 от Madeleine

# 161
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
bub370 аз съм със абсолютно същите котлони на Електролукс -за мен са изключително удобни, и е много по-красиво без кант (това е мое мнение )

# 162
Скрит текст:
[/quote
]

Да, разбира се, че може. Не е нещо необичайно, и моята е така, и в албумчето със снимки на кухни също има такова разположение, може да разгледаш. Simple Smile
[/quote]
Благодаря за отговора. Ще разгледам отново албума. Мен ме притеснява това, че мястото където в мивката е по-навътре ( 60 см), след това следва колоната, която е около 50 см и там трябва да е ъгъла на кухнята, което означава, че от колоната ще стърчи с около 10 см. и по някакъв начин ще запиши другите шкафове... ако разбирате какво обяснявам и се надявам да има възможност за някакъв преход или не знам какво точно... бих била благодарна и на други мнения, съвети и снимков материал, ако някой има подобен случай.

Вероника@, а като работа как са? Добре ли се справят? Почистването лесно ли е? Бях чела някъде, че ако са без кант може да се счупи плота и за това ми е питането, иначе и на мен ми харесват много.

# 163
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
Работят супер -много съм доволна -много бързо нагряват  .Вече 3 пъти пека чушки върху тях, почиства се после за минута до блясък .А относно счупването на плота -немога да кажа ,аз много се грижа за всичко и съм много внимателна

# 164
Благодаря за отговора. Ще разгледам отново албума. Мен ме притеснява това, че мястото където в мивката е по-навътре ( 60 см), след това следва колоната, която е около 50 см и там трябва да е ъгъла на кухнята, което означава, че от колоната ще стърчи с около 10 см. и по някакъв начин ще запиши другите шкафове... ако разбирате какво обяснявам и се надявам да има възможност за някакъв преход или не знам какво точно... бих била благодарна и на други мнения, съвети и снимков материал, ако някой има подобен случай.
Най-добре начертай на един лист схема на помещението (може и с приблизителни размери) и го пусни като снимка тук, ще е по-лесно на всички да се ориентират и да ти дадат предложения за разпределението.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 09:27 от Madeleine

Общи условия

Активация на акаунт