Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 911
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Алена, само ботокс ли е решението за пачи крак? На 25 съм и не ми се ще да започвам с иглите още от сега. Ще разгледам и процедурата, която ми прати в предходния си пост.

# 136
Здравейте, имам торбички под очите, откакто се помня. Имате ли представа как мога да ги прикривам, махам временно, зашото съм на 18г и не искам да се предлагам от сега на такива процедури.

# 137
  • София
На мен на този етап за кръгове под очите много ми помага подходящата грижа козметика - кремове и околоочен контур,но при мен не е чак толкова задълбочено като проблем

# 138
На мен на този етап за кръгове под очите много ми помага подходящата грижа козметика - кремове и околоочен контур,но при мен не е чак толкова задълбочено като проблем
Каква козметика използваш, от какво си доволна?

# 139
  • София
Момичета, пише се ХИАЛУРОН.

# 140
  • София
Ох,не знам как да напиша отговор на коментар.... В момента за лице ползвам на Lancome Genifique ,не знам от него ли,от хормони ли или друго,но кожата си я усещам перфектна. По-скоро не я усещам,не ми е нито суха,нито мазна Simple Smile За околоочна грижа съм ползвала Estee Laudee Advanced night repair,Shisheido Ibuki. В момента мажа La prairie Cellular swiss ice crystal - за сега съм доволна и от него Simple Smile

# 141
Ох,не знам как да напиша отговор на коментар.... В момента за лице ползвам на Lancome Genifique ,не знам от него ли,от хормони ли или друго,но кожата си я усещам перфектна. По-скоро не я усещам,не ми е нито суха,нито мазна Simple Smile За околоочна грижа съм ползвала Estee Laudee Advanced night repair,Shisheido Ibuki. В момента мажа La prairie Cellular swiss ice crystal - за сега съм доволна и от него Simple Smile
+1 за la prairie и от същата серия аз съм доволна от крема и сухото олио ( и в момента съм изгоряла на слънце и съм намазана с него ) .

# 142
  • в 1001-та нощ
Алена, само ботокс ли е решението за пачи крак? На 25 съм и не ми се ще да започвам с иглите още от сега. Ще разгледам и процедурата, която ми прати в предходния си пост.

Ботоксът е крайно решение.  Но тези бръчки са в резултат на мимика. За да ги няма и зоната да се изглади - трябва да се блокира мимиката. А това прави ботоксът. Ако търсиш нещо, което с магическа пръчица да ги заличи от раз - това е решението. Дали е редно да се започне с ботокс на 25г. ... Аз на 25г. изобщо не съм се вглеждала толкова в себе си , и не съм търсила несъвършенства в лицето си - приемала съм го каквото е, и фокусът  в живота ми е бил на съвсем други места Simple Smile Но сега времената са други, не го казвам с упрек към настоящите 25 годишни Simple Smile По-скоро паралелът и сравненията не са съвсем уместни.

Кога да се започне с ботокс - и има ли възраст за това?  Ще ти дам няколко отправни точки, над които мисля и аз: ботоксът релаксира мускулатурата - колкото по-силен е  мускулът, толкова по-активен е, и съответно бръчката е по-голяма. Когато го релаксираме/блокираме - той не изпълнява обичайната си функция - да се съкращава - и тогава -  има ли риск след дълго нефункциониране да атрофира, или само "отслабва" силата му? Момичетата, които редовно слагат ботокс на едно място, споделят, че с всяко следващо поставяне - се удължава периода до следващата доза. Вероятно с времето мускулът губи "тренинг", защото не се упражнява, става по-слаб... Но добре ли е това в дългосрочен план. Лекарите, с които съм разговаряла казват, че няма проблем да се започне и рано, няма да има атрофия. Аз обаче си имам някакви задръжки и гледам да залагам на грижата, защото ми изглежда по-безопасно. Въздържам се крайно да влияя на физиологията, както я е намислила природата. Там, където мускулът се съкращава, той притиска кожата, мачка я, като менгеме, деформира я. Гледам поне нея да възстановявам. Процедурата, която бях предложила - именно налива живец - няма да заличи бръчките, но ще освежи зоната. Друго, което съм правила под очите е - PRP,  бустер  и PRF - но и трите са инжекционни.

Нямам дългогодишния опит на лекар, който слага ботокс от много години и наблюдава ефекта във времето. Слагала съм само веднъж - тази пролет (на 42г.), ефектът беше wow. Сега при усмивка имам резки в ъгълчетата на очите, но ги приемам, като естествената мимика на човек и не бързам да ги елиминирам някак.

Поговори с няколко лекаря с повече опит и премисли какво да предприемеш.

# 143
  • Пловдив
Момичета, и аз съм с този проблем с бръчките, хлътналостта и тъмните кръгове  в околоочната зона. На 28 съм, а бръчките стават все по-видими, освен това имам и пигментни петна отстрани на очите и постоянно изглеждам уморена. Фондьотена подчертава бръчките още повече Sad моля да ме посъветвате какво може да се направи точно за тези бръчки? Хилаурон или нещо друго?

Това хлътване,лично аз,го боря с хиалурон,но сигурно има и други методи.

# 144
Змия, крайно време беше за поправка. Има и друг вариант-ако не ви се ще да описвате цялата дума хиалуронова киселина, предлагам съкращението ХК.

# 145
Змия, крайно време беше за поправка. Има и друг вариант-ако не ви се ще да описвате цялата дума хиалуронова киселина, предлагам съкращението ХК.

Това е най-измъчената думичка в тази тема, от много време съм предложила да я заковат на първа страница как се изписва.

Но аз съм статут на заядница в темата и ми подминават предложенията, та може поне Вас да послушат  Grinning

# 146
  • София
Ох,и аз май го пиша грешно..... 😂 та за ХК никой не ми отговори на мен - кои лекари слагат по 0.5 в устата,защото 1 мл ми се вижда много и искам да почна с по-малко Simple Smile

# 147
Плати за 1мл, а го сложете на два пъти.

# 148
За лекар не знам, но по скоро определени марки имат 0.5мл
Другия вариант е наистина на два пъти, или да се комбинираш с приятелка и да си разделите 1мл

# 149
Има и нещо друго. Ти как изобщо прецени, че ще ти трябват 0,5? А дори е да е толкова, нека останат за евентуална корекция, ако се наложи. Или пък за следващия път. Иначе май Принцес имаха по 0,5мл, но не съм сигурна. Но те доколкото съм чувала са доста калпав производител.

Общи условия

Активация на акаунт