Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 23 тема

• 113 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
Честито, Chicci Simple Smile Кой е продуктът и в какво количество?

# 226
  • София
Аз ходя на процедури при моята диетоложка,дъщеря и е кинезитерапевт и още нз си какво и всъщност тя извършва процедурата.Самата процедура е следната - лежа в термочувал за 45 мин на 70 градуса,после ми прави масаж на цялото тяло два часа,нещо като дренажен и целулитен.Определен има ефект,правила съм 5 процедури,ще направя още може би толкова и ще сменим терапията.Нямам точен брой процедури,просто двете ме следят и преценят кога е ок да спрем.

# 227
Да попитам, някой дали е пробвал вече процедурата BB Glow? Нова е, но вече доста козметични студия я рекламират.

# 228
Честито, Chicci Simple Smile Кой е продуктът и в какво количество?

Продуктът е Dermaheal HRS. По описание: Мезотерапия с растежни фактори, биомиметични пептиди и хиалуронова киселина за възстановяване на кожата.
Количеството не мога да кажа какво е. Видях, че е на ампули. Много щипеше обаче, доста преглъщах от болка. Имам си и синка на бузата този път.
Следващият ми час е за края на септември за PRP, по преценка на докторката.

# 229
Здравейте, интересува ме някога правили ли сте рекламация, оплакване и дори по драстични мерки при процедури, при които се чувствате излъгана или дори са били с неблагоприятни физически последствия за вас? Подавали ли сте оплаквания и дори заплашвали ли сте с адвокат?

# 230
Аз лично не, нито знам за такъв случай. Но предполагам точно в тази връзка се карат пациентите да подписват информирамите съгласия.

# 231
  • Бургас
Момичета, случвало ли ви се е след филър, да имате като малки пъпчици по контура на устните? Предполгам това са местата на убождане, но си слагам за 4ти път сега и предните пъти не помня да съм имала такъв проблем. То не са и точно пъпчици, но не знам как ги обясня 😏  До обяд мазах с арника, но след това започнах и с Ацикловир защото при допир ме болят като при излизане на херпес.
Днес ми е втори ден след филъра, контур не ми е правен. Ако трябва ще кача и снимка.

# 232
  • в 1001-та нощ
Може да е реакция към продукта. Хубаво е да се види от дерматолога.  Какъв филър е сложен?

# 233
Момичета, случвало ли ви се е след филър, да имате като малки пъпчици по контура на устните? Предполгам това са местата на убождане, но си слагам за 4ти път сега и предните пъти не помня да съм имала такъв проблем. То не са и точно пъпчици, но не знам как ги обясня 😏  До обяд мазах с арника, но след това започнах и с Ацикловир защото при допир ме болят като при излизане на херпес.
Днес ми е втори ден след филъра, контур не ми е правен. Ако трябва ще кача и снимка.

Може ли снимка ?

# 234
  • Бургас
Скрит текст:

Намерих тази снимка случайно от нет-а. Към този момент, не са ми се променили.
Иначе филъра е Жуведерм, два пъти съм слагала 3, а сега за втори път ултра смайл, тъй като е половинка.

Последна редакция: сб, 11 авг 2018, 14:08 от bubanka

# 235
По - скоро е като травма след убождане , опитайте с Лиотон .Без да се масажира и ако не се успокои до ден или два е добре да ги види дерматолога .

# 236
Според мен е точно избиване на херпес. Така, както описваш болката /между болка и сърбеж/ си е херпес. Чувала съм за други такива случаи на избиване на херпеси след поставяне на филър.

# 237
  • Бургас
Благодаря за мненията!
Успях да ди направя снимка, на която горе-долу се вижда за какво говоря. Тези места, които лъскат на снимката по горния контур са въпросните пъпчици/мехурчета.  Ще продължавам с ацикловира и арниката и се надявам да отшуми. Реално формата на усните ми не е такава каквато се вижда на снимката, но се опитвам да покажа проблема.
Притесненията са ми дали може да остане така... а е много грозно.

# 238
Здравейте ! Тъй като днес си сложих ботокс и Juvederm voluma, искам да попитам вие каква дисциплина спазвате след това- пр. 10 дни без спорт (кардио,йога.), първите дни без алкохол, по-малко мимики и внимателно с дъвченето и говоренето и т.н. , без слънце, солариум, парна и сауна.. *Sesil* вярвам, че няма да ти остане така.. до няколко дни ще си го забравила !

# 239
Момичета, след поставен хиалурон в устните имате ли някакви процедури/ритуали за максимално удължаване на ефекта? Докторката каза след 3-4 месеца да сложа половинка, удачно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт