Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 097
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, от няколко години имам проблеми със стомаха ! Болка без парене придружена с гадене и диария , моля кажете ефикасно лечение! Ходила съм на лекар казват , че е остър гастрит , който се влошава при по напрегнати и нервни състояния ! Правила съм курс на лечение в продължение на няколко месеца после почивка и пак , но без резулт! Някакви бабешки лекове , ако знаете ще са ми от полза!
Издълбаваш двете половини на голям картоф и ги поръсваш със захар,това го правиш вечерта.На сутринта изпиваш сока на гладно,това е рецепта на Ванга,можеш да намериш инфо.
Друго-сусамов тахан от белен сусам и мед в равни количества пак сутрин на гладно.
Опитай и Иберогаст,който е билков-капки са.
Сещам се и за Гавискон за пиене.
Малко диета също помага,например ден на пюре от картофи и моркови.
Печени ябълки задължително Simple Smile

# 151
  • София
Янита, съвет от мен, направи си гастроскопия. Ще се види точно какво е. Защото болката и гаденето може да са от гастрит, но диарията по скоро не. Иначе лек гастрит аз оправих с Пробитор, едномесечен курс на лечение+ Прокомбо

# 152
Янита, спазвай диета, без мазно и пържено, бели плодовете и зеленчуците.
Пий пробиотик, чай лайка, мента, капки мента от аптеката.

# 153
Може да имаш рефлукс.
Как се разбира това ?

Май най-точно е чрез гастроскопия.

# 154
ianita93k благодаря за отговора ами ще правя тестове,но през тази седмица която идва а аз вече едва дишам и незнам как ще издържа

# 155
  • София
Аз съм доволна от тези ампули. С 8 ампули косопадът ми спря на 100%.
Скрит текст:

Цял живот съм на конска опашка. Не мисля, че има връзка.
може ли повече инфо за ампулите - име, къде да ги намеря ?

В Ремедиум на Графа съм ги виждала

# 156
  • в огледалото на живота
Здравейте, от няколко години имам проблеми със стомаха ! Болка без парене придружена с гадене и диария , моля кажете ефикасно лечение! Ходила съм на лекар казват , че е остър гастрит , който се влошава при по напрегнати и нервни състояния ! Правила съм курс на лечение в продължение на няколко месеца после почивка и пак , но без резулт! Някакви бабешки лекове , ако знаете ще са ми от полза!
Издълбаваш двете половини на голям картоф и ги поръсваш със захар,това го правиш вечерта.На сутринта изпиваш сока на гладно,това е рецепта на Ванга,можеш да намериш инфо.
Друго-сусамов тахан от белен сусам и мед в равни количества пак сутрин на гладно.
Опитай и Иберогаст,който е билков-капки са.
Сещам се и за Гавискон за пиене.
Малко диета също помага,например ден на пюре от картофи и моркови.
Печени ябълки задължително Simple Smile
Една вметка ако позволиш,но важна:картофа трябва да е от пресните,не стар тъй като в тях има голямо количество соланин-особено вреден!
И задължително се консумира веднага без да престоява.

# 157

Здравейте, някой може ли да ми помогне с тези резултати?
От няколко дни имам симптоми като при цистит, които обаче някак сами започнаха да отшумяват, т.е. не пия лекарства, понеже кърмя. Позволиха ми само сок от червена боровинка, но едва ли е от него.
Резултатите са от стерилна урина, която пуснах вчера, но чак днес качиха на сайта и няма към кой лекар да се обърна, а и се чудя-гинеколог или уролог?

# 158
 С тези резултати бих се насочила към уролог. А микробиология ще се прави ли или това са всички показатели, които са пуснати в лабораторията?

От няколко дни имам симптоми като при цистит, които обаче някак сами започнаха да отшумяват, т.е. не пия лекарства, понеже кърмя. Позволиха ми само сок от червена боровинка, но едва ли е от него.
Резултатите са от стерилна урина, която пуснах вчера, но чак днес качиха на сайта и няма към кой лекар да се обърна, а и се чудя-гинеколог или уролог?

# 159
С тези резултати бих се насочила към уролог. А микробиология ще се прави ли или това са всички показатели, които са пуснати в лабораторията?

Това е всичко, изследването си назначих сама.

# 160
И при личния лекар може да отидеш, а той ще те насочи.
Моят например би ме лекувал директно,защото е интернист.

# 161
Има и прахчета с червена боровинка- Уробиотик се казват. 60-70 ст. струват. Едва ли са противопоказни за кърмачки, но питай пак в аптеката. Но това като съпътстващо средство.

# 162
Здравейте, незнам дали проблемът е за тук, но ще се радвам да получа вашите мнения и съвети. Simple Smile Цикълът ми дойде на 19.07(на 17ти правих тест понеже имах съмнения и беше отрицателен) , преди това ме боляха гърдите, но с идването на цикъла спряха. На 5тия ден от цикъла ме заболяха отново, но този път само зърната и си ме болят и до днес. Понякога е само едното, понякога двете и ще се радвам ако на някой му се е случвало да ми даде някаква насока.
 Благодаря предварително ☺

# 163
  • На брега на реката
Колко дни след ужилване от оса е нормално да е парещо и подуто мястото. Доста е голяма червенината, намазах с фенистил, а преди това с друго билково за след ужилване и ухапване от насекоми, но червенината седи и мястото е все така чувствително.
Между другото, за първи път ми се случва, адски е неприятно и болезнено.

# 164
  • София
Здравейте, незнам дали проблемът е за тук, но ще се радвам да получа вашите мнения и съвети. Simple Smile Цикълът ми дойде на 19.07(на 17ти правих тест понеже имах съмнения и беше отрицателен) , преди това ме боляха гърдите, но с идването на цикъла спряха. На 5тия ден от цикъла ме заболяха отново, но този път само зърната и си ме болят и до днес. Понякога е само едното, понякога двете и ще се радвам ако на някой му се е случвало да ми даде някаква насока.
 Благодаря предварително ☺

Случвало ми се е. Когато много исках да забременея и не ставаше. Изпитвах всички признаци.

Общи условия

Активация на акаунт