Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 130
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: Rima link=topic=1049569.msg37113710#msg37113710

Случвало ми се е. Когато много исках да забременея и не ставаше. Изпитвах всички признаци.
[/quote

При мен е обратното, все още нямам такива планове и може болките да са от притеснение. Благодаря Ви за отговора. ☺

# 166
  • в огледалото на живота
Колко дни след ужилване от оса е нормално да е парещо и подуто мястото. Доста е голяма червенината, намазах с фенистил, а преди това с друго билково за след ужилване и ухапване от насекоми, но червенината седи и мястото е все така чувствително.
Между другото, за първи път ми се случва, адски е неприятно и болезнено.
Жилото остана ли или само те бодна?
Ако мястото позволява прави компреси с калиев перманганат,много облекчава Peace
Вземай и вътрешно поне три дни алергозан.
Бързо и безболезнено спихване на отока  Hug

# 167
Момичета, имам проблем . Имам никнещ мъдрец горе в ляво , беше в застой ,явно е решил ,че пак ще расте . Проблема е,че долу в ляво нямам мъдрец и този никнещ  ми рови венеца при всяко движение на челюстта. В началото решихме с зъболекаря ,че е афта маза ме с нещо ,но не мина. Боли ме цялото гърло от ляво ,на моменти едва преглъщам . Въпроса ми е дали мога да помоля временно доки да ми изпили мъдреца да не ме рови,че др седмица заминавам на море ,а след това ще мисля Sad

# 168
Вади го направо. Но, да, за морето може да измислите нещо. Peace

# 169
Здравейте,от 3 години съм на терапия с достинекс заради висок пролактин и макро аденом на хипофизата.Спрях си хапчетата на своя глава защото правим опити за бебе със съпруга ми,но на 2рия месец не ми дойде цикъла правих тестове отрицателни са дори и кръвен правих уви не съм бременна.Свързах се с лекаря си и той ми каза да започна отново достинекса.Започнах го но въпроса ми е колко време след като отново започнах да го пия е нормално да ми дойде.Благодаря Ви предварително!

# 170
Такива въпроси се задават на лекар.

# 171
  • София
Здравейте,от 3 години съм на терапия с достинекс заради висок пролактин и макро аденом на хипофизата.Спрях си хапчетата на своя глава защото правим опити за бебе със съпруга ми,но на 2рия месец не ми дойде цикъла правих тестове отрицателни са дори и кръвен правих уви не съм бременна.Свързах се с лекаря си и той ми каза да започна отново достинекса.Започнах го но въпроса ми е колко време след като отново започнах да го пия е нормално да ми дойде.Благодаря Ви предварително!

Попитай тук:

http://m.bg-mamma.com/?board=444

# 172
  • На брега на реката
Колко дни след ужилване от оса е нормално да е парещо и подуто мястото. Доста е голяма червенината, намазах с фенистил, а преди това с друго билково за след ужилване и ухапване от насекоми, но червенината седи и мястото е все така чувствително.

Как трябва да изглежда жилото? Има едно жълтеникаво мехурче в средата на отока, но сякаш цялата област е раздразнена и чувствителна, не само на конкретното ужилено място.
Ако не друго, то поне осата умря, макар и ударена от чехъл (иронично ме захапа мм, че то с тая моята отрова и без това щеше да си умре Joy)
Пия таблетки ксизал, мазах с фенистил. Ще си взема след малко и калиев перманганат. Явно трябва време...

# 173
  • в огледалото на живота

Как трябва да изглежда жилото? Има едно жълтеникаво мехурче в средата на отока, но сякаш цялата област е раздразнена и чувствителна, не само на конкретното ужилено място.
Ако не друго, то поне осата умря, макар и ударена от чехъл (иронично ме захапа мм, че то с тая моята отрова и без това щеше да си умре Joy)
Пия таблетки ксизал, мазах с фенистил. Ще си взема след малко и калиев перманганат. Явно трябва време...
По скоро кафеникаво...Преди няколко години ММ беше жилнат от пчела/по лошото/ в областа на лакътя.Не обърна внимание в началото,но за 24 цялата ръка отече...Местото където го беше боднала пчеличката образува като балонче със течност.Наложи се да го цепнат и да извадят остатъка от жилото.
Между временно му сложиха и  антихистаминова ижекция .Около 4,5 дни след това се задържа лек оток.
Неприятна история... Confused

Как се чувстваш иначе?Отпадналост,главозамайване,виене на свят...следи за тези симтоми.
Ако имаш и най-малка проява бягай до спешното веднага!!!
Не е шега работа!

# 174
  • На брега на реката
Ще станат 48 часа вече. Нямам гореописаните симптоми. Само отока ме притесняваше и то не за друго, а защото изглеждаше по-голям ма следващия ден след ужилването. Сакън от цепене, утре ще го лекувам на морето Simple Smile
Благодаря ти за съветите и насоките Kissing Face

# 175
Здравейте. Искам да ви попитам за капките за нос, направени от сребърна вода и клеева тинктура. Аз ги приготвям с клеева та на Апимед, но тя е без спирт. Въпроса ми е, задължително ли капките се правят със спиртния разтвор на прополис, по ефикасни ли ще бъдат или все тая? Мерси.

# 176
Отново съм аз моля ви за помощ сега освен с проблема с носа имам и със стомаха днес цял ден ми се гади езика ми е силно обложен,имам гаден вкус в устата ,ходя до тоалетна често,и имам една тъпа болка от време на време в лявото подбедрие и по скоро пулсираща ли как да я опиша и аз незнам плюс болка в гърба (плешката) сърцебиене и потене и горене в лицето мерих температура нямам за сега .Някой има ли представа на какво може да се дължи?

# 177
  • София
Момичета , след като ми казахте , че кашлянто може да идва от рефлукс , прочетох малко за състоянието и реално имам част от симптомите .
Ще посетя съответния лекар , въпросът ми е , някоя от вас излекувала ли се е само с диета и хомеопатия ?

# 178
На какво може да се дължи оскъден цикъл и болезнени гърди ?

# 179
На какво може да се дължи оскъден цикъл и болезнени гърди ?
На каква възраст си?

Общи условия

Активация на акаунт