Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 225
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
да с първа преди измиване на зъбите ,бях отново на гастроентеролог гледаме на ехограф каза,че нямало нищо,но на мен си ми се гади и ми е обложен езика,не ми се яде ,дали наистина са гъби?Ще направя.Какъв е този тест?А вие други суми имате ли ?И къде са тези гъбички?

# 226
  • София
Честно казано аз се разочаровах от един прехвален точно във ВМА. Ако не се лъжа Кацаров се казва. Срещу 80 лв. почесване, сумтене и рецепта за неща, които му казах, че вече съм пила без резултат.
И аз се интересувам от добри гастроентеролог и ендокринолог.

# 227
Честно казано аз се разочаровах от един прехвален точно във ВМА. Ако не се лъжа Кацаров се казва. Срещу 80 лв. почесване, сумтене и рецепта за неща, които му казах, че вече съм пила без резултат.
За този съм чувала доста положителни мнения. Мой роднина беше ходил преди няколко години и остана много доволен.

Ендокринолог - Катя Тодорова.

Между другото, на мен постоянно ми се налага да ходя по лекари (на частно), заради заболяванията и нестихващите ми оплаквания, и вече считам 80 лв. за съвсем нормална сума (като за София). Просто ми прави впечатление, че това е горе-долу цифрата, за която повечето лекари преглеждат, дори да не са професори / доценти.
Вече, като чуя, че някъде прегледът струва тридесетина лева, и ми се струва евтинийка. Laughing
Да не говорим изследванията колко са скъпи. Confused

Последна редакция: вт, 31 юли 2018, 19:29 от Гърне без похлупак

# 228
да с първа преди измиване на зъбите ,бях отново на гастроентеролог гледаме на ехограф каза,че нямало нищо,но на мен си ми се гади и ми е обложен езика,не ми се яде ,дали наистина са гъби?Ще направя.Какъв е този тест?А вие други суми имате ли ?И къде са тези гъбички?

Гастрото защо не ви го препоръча се чудя? Фецес тест (демек фекална проба) предполагам, че във всяка лаборатория може да се направи.
Гъбичките са в червата при тези симптоми.
При мен симптомите са гадене, подуване, тежест в корема, липса на апетит, замайване, прилошаване, имах запушен нос(сега не е вече) и обложен език.

Да попитам пак колко време се прави почивка между прием на пробиотик? И сменя ли се с друг?

# 229

Тези симптоми и при белодробни инфекции или други причинители на недостиг на кислород се получават. Не е задължително да е гастро проблем.

# 230
Хм вие ме зачудихте тъкмо мислех,че проблема ще е в някой паразити ,възможно е при белодробни проблеми да се изпитват такива симптоми?Вие имали ли сте накакъв проблем?

# 231
Хм вие ме зачудихте тъкмо мислех,че проблема ще е в някой паразити ,възможно е при белодробни проблеми да се изпитват такива симптоми?Вие имали ли сте накакъв проблем?

Да, при бронхити и бронхоспазми. Също е възможно, ако пушите, ако имате астма, ако прекарвате много време на затворено, при липса на витамини ... от всичко това намаля кислорода, езика става обложен, гадене, замайване. Личния би трябвало да ви каже и да потърсите заедно проблема.

# 232
С кръвен май не може, а носът ми просто мина, може би, защото лекувам гъбите с лекарства, още не съм се оправила вече 3 месеца.
Другия вариант е да е бил запушен заради алергия и като мина пролетта да се оправи нз.

Тя каза, че е не пуши, а ако е бронхит няма ли да има кашлица и хрипове в гърдите?

# 233
Имам бели петна по тялото.Ходих на кожен лекар и ми постави диагноза витилиго.Много съм притеснена,моля даите ми съвет

# 234
  • София
Имам бели петна по тялото.Ходих на кожен лекар и ми постави диагноза витилиго.Много съм притеснена,моля даите ми съвет

Пишете в тази тема Витилиго 4

# 235
Мога ли да започна прием на Геритамин по време на цикъл?

# 236
С какви лекарства? 3-месеца се лекувате вече?А какви по точно са вашите кандида или някакви други? Какво изследване направихте,че разбрахте за тях?

# 237
С какви лекарства? 3-месеца се лекувате вече?А какви по точно са вашите кандида или някакви други? Какво изследване направихте,че разбрахте за тях?

Вече ви отговорих - Кандида (с фецес тест).
Ако ви излезе положителен, пишете ми на лично, да не разводняваме темата.

Къде са ви петната?

# 238
  • София
И аз имах бели петна , оказаха се гъбички (имах по гърба )

Значи , да разбирам че ако езикът ми е обложен (и като че ли на бели грапави петна) значи са гъбички ?

# 239
При гъбичките и витилигото петната са различни. За витилигото няма кой знае какви шансове за лечение, за съжаление. 😯

Не всеки обложен език е гъбички. При потребителката има и други симптоми, затова го предположих.
Почиствате ли си езика с четката?

Общи условия

Активация на акаунт