Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 48 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Лежах от 6 до 9 в болницата заради тези проблеми ,постъпих в понеделник казаха ми да не вечерям и сутринта нищо за вторник,че ще ми правят гастроскопия ,но не можа да ми вкара сондата и се отказа каза,че в четвъртък пак,отново ме предупредиха за яденето и четвъртък сутринта като мина сестрата каза да не закусвам ,че ще имам гастроскопия ,но като мина доктора на визитация ми каза,че ще ми изпишел хапчета и ще ме изпишел.Демек лежах там за пет системки и хапченца за гадене по три пъти на ден.Нито гастроскопия,нито рентген с каша,нито скенер нищо.Само ехограф и кръвни изследвания,но имаше и завишени и нищо не казаха за тях какво означава е това са лекарите никакво внимание

# 571
Цищатридина крем, ефективен ли е за заличаване на белези?

# 572
Има кремове за вдлъбнати и за изпъкнали белези. Ти, за какви питаш?

# 573
Мимозке, проблемите ти са различни. Не са всички от 1 диагноза.
Повечето хора в днешно време имат главоболие, болки в плешки и т.н.
За проблемите със стомаха и гаденето вече ти казах. Какво беше при мен, имах повечето от твоите симптоми.
Трябва да пазиш диета също.

А хипохондрия, че имаш, имаш. От тревожността са сърцебиенето, задуха и т.н.

Аз вчера влязох в киното и започнах да се задушавам + сърцебиене, но аз си знам, че е от ПА.

# 574
Има кремове за вдлъбнати и за изпъкнали белези. Ти, за какви питаш?
Aми, конкретно за белези от изгаряния, не са изпъкнали със сигурност.

# 575
За белег от изгаряне домашния крем с мас/зехтин и невен. Върши чудеса!

# 576
И аз също получавам като задушаване при влизане в натрупани и разхвърляни магазини от типа на Зара и Н§М. И други разни подобни на местно ниво...Просто от наблъскани магазини....Но и аз си го знам.

# 577
Мимозката да отиде на психиатър, а не на невролог. И аз бях така и аз се оправих с хапченца. Не слушаш. Може Д аса ти били слаби хапчетата, и още - стомашните проблеми се Засилват или ПОЯВЯВАТ в следствие на тревожност. По дяволите, ще се побъркаш, и съ имам гастрит и симптомите ми са същите.

# 578
Здравейте, днес ми излязоха изследванията, назначени от ендокринолог. В паника съм. Имам висок калий, 5, 7, а референтните са от 3,5 до 5,5. Пише, че и  най- малкото отклонение е много опасно, а над 6 е ужас. Имате ли личен опит с повишен калий? Откачам от страх

# 579
Преди да се панираш, обърни внимание каква сол ползваш. Дали е йодирана морска сол или е някакъв заместител на сол. Обикновено те са с много високо съдържание на калий.
Но е добре да направиш консултация с нефролог заради евентуални проблеми с бъбреците. Изчакай си прегледа при ендокринолога, той ще ти каже най-добре.

# 580
оо за калия повтори изследването. Преди години така ме бяха докарали. Оказа се, че има значение как се взема кръвта за калия и как се съхранява до самото ѝ изследване. След като го повторих, всичко ми беше наред.

# 581
Най-нормална сол си ползвам. Пише много страшни неща. Обадих му се и той каза, че може нещо от епруветките да е, но в лабораторията са го изследвали два пъти ( изрично е написано). Това потвърждава колко сериозно е това отклонение. Опитвам се да се успокоя, но до понеделник има много време...

# 582
Абе не се шашкай, кво като са го излседвали два пъти. АКо не е взето и съхранено както трябва ако ще и 5 пъти да го излседват пак ще показва отклонение. Върви и го изследвай на ново. Знам, че пари струва, но недей перколясва предварително. Другото наред ли ти е? Ако другите са ти наред, 100% са се оплескали лаборантите.

# 583
В друга лаборатория повтори изследването...

# 584
Другите неща са сравнително добре, някои са гранични, инсулинът е висок. .Но всички са в референтните все пак.И аз си помислих да го изследвам пак, но толкова трудно ми се откриват вени, а и като отида при д-ра ще назначи пак да ме бодат...И не на последно място, ако излезе пак висок или дори повече...! Имам и доста болести, не е като да съм здрава. Ужаас. И не смея и да ям нещо, ми то всичко съдържа калий.

Общи условия

Активация на акаунт