Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 075
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
моля ви помагайте от две седмици съм със страшно запушен нос не минава въобще става и по-зле,ходих на лекар каза,че ми е оточна лигавицата пих противоалергични хапчета,пръсках олинт и назонекс,но нищо онзи ден пак ходих на друг лекар и той каза ,че е оточна ,съмнява се за алергия и ме прати на алерголог,тя ми каза че трябва да направим изследвания ,но не трябвало да си пил една седмица противоалергични лекарства ,но аз не мога да чакам днес ще и звънна и ще я питам най рано кога може да ида ,положениеот е много зле вече,но мен малко ме съмнява да е алергия ,ако е не би ли трябвало да се повлия е от лекарствата.А и нямам хрема,сълзене,кихане а само запушен нос и от време на време дразнене в очите.Някой имал ли е подобен проблем ще се радвам да ми споделите

# 136
Аз съм доволна от тези ампули. С 8 ампули косопадът ми спря на 100%.
Скрит текст:

Цял живот съм на конска опашка. Не мисля, че има връзка.
може ли повече инфо за ампулите - име, къде да ги намеря ?

Принципно ги купувам от магазини за фризьорски консумативи. Могат да се поръчат и от аптеки Фрамар. За да не се плаща доставка - с поръчка от аптеката.
Он-лайн можеш да ги намериш на много места. Например тук или тук.
Наистина косопадът ми беше много тежък. Не само на разресване, че свалях по една огромна топка коса, но и на всяко прокарване на пръсти през косата падаха по 10-15 косъма минимум. Дано помогне и на теб.

# 137
 Здравейте.Поду ми се нещо под бенка,която ми е на лицето.Дали е пъпка, ако не какво може да е ?

# 138
Здравейте.Поду ми се нещо под бенка,която ми е на лицето.Дали е пъпка, ако не какво може да е ?
Дерматолог ще ти каже...

# 139
знае ли някой от Деанксита напълнява ли се или при всеки е различно ?
А как се спира Деанксит има ли точна схема или при всеки е индивидуално ?
Хубаво лято !

# 140
В никакъв случай рязко спиране. Отиди на лекар, ще ти направят схема за постепенно спиране. Индивидуално е.

# 141
  • София
Може ли мнение , постоянно , почти постоянно имам дразнене в гърлото и имам чувството , че почти постоянно трябва да кашлям , едва ли не да от кашлям нещо.

И това ме кара периодично да минава през личната и все гърлото ми е леко зачервено...
бях и на УНГ преди , тя каза , че вече ми е хронично червено.
Взимам си трахизан и леко тушира ...
Но вие имате ли такова дразнене и постоянно нещо да ви кара да покашляте?

Освен УНГ , какъв лекар да посетя , да правя ли допълнителни изследвания ?

# 142
Уинд, пушиш ли още?
Пробвала ли си Тантум Верде?
Аз ползвам понякога спрея за възрастни и смукалата им.

# 143
  • София
Уинд, пушиш ли още?
Пробвала ли си Тантум Верде?
Аз ползвам понякога спрея за възрастни и смукалата им.
Пуша , не ги спрях , но ги намалих .
Не пия газирано , никакъв алкохол
Ще пробвам Тантум верде , дано има ефект

# 144
  • София
Най-доброто средство за гърло е гаргара със сандрин! Тея ала-бала нео-ангин и тем подобни нищо не правят...

# 145
Може да имаш рефлукс.

# 146
  • София
Може да имаш рефлукс.
Как се разбира това ?

# 147
моля ви помагайте от две седмици съм със страшно запушен нос не минава въобще става и по-зле,ходих на лекар каза,че ми е оточна лигавицата пих противоалергични хапчета,пръсках олинт и назонекс,но нищо онзи ден пак ходих на друг лекар и той каза ,че е оточна ,съмнява се за алергия и ме прати на алерголог,тя ми каза че трябва да направим изследвания ,но не трябвало да си пил една седмица противоалергични лекарства ,но аз не мога да чакам днес ще и звънна и ще я питам най рано кога може да ида ,положениеот е много зле вече,но мен малко ме съмнява да е алергия ,ако е не би ли трябвало да се повлия е от лекарствата.А и нямам хрема,сълзене,кихане а само запушен нос и от време на време дразнене в очите.Някой имал ли е подобен проблем ще се радвам да ми споделите
Аз имам алергия към полени и симптомите ми са парене на очи запишем нос или хрема и кихане , всяка година е различно! Най - често ми е запушен носа от дим ( и от това имам алергия) единственото което ми помага е Зодак . То е противоалергично хапче! Трябва да откриеш към какво имаш алергия( ако е алергия ) като си направиш тест и така ще можеш да реагираш и ще знаеш причината ! Има си определени лекарства или схема на лечение за определени алергии!

# 148
Здравейте, от няколко години имам проблеми със стомаха ! Болка без парене придружена с гадене и диария , моля кажете ефикасно лечение! Ходила съм на лекар казват , че е остър гастрит , който се влошава при по напрегнати и нервни състояния ! Правила съм курс на лечение в продължение на няколко месеца после почивка и пак , но без резулт! Някакви бабешки лекове , ако знаете ще са ми от полза!

# 149
Може да имаш рефлукс.
Как се разбира това ?

Истината е , че не знам. Предполагам при гастроентеролог. Аз само подозирам , че имам и тези дни го коментирах с една приятелка. На нея УНГ й го е открил и й е изписал лечение. Отишла е с оплаквания на продължителни болки в гърлото и  кашлица. Тя също е пушач.

Общи условия

Активация на акаунт