Бързи здравословни въпроси и отговори – 15

• 49 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
32г , предната менструация ми беше доста обилна ,сега този път си ме боляха гърдите, както обикновено ,но вече е втори ден,а болката не отминава

# 181
Здравейте!
Периодично задавам този въпрос тук, с надежда някой да е открил ефикасен лек при задна хрема.
Има ли такъв да сподели,че е кошмарно състояние.

# 182
32г , предната менструация ми беше доста обилна ,сега този път си ме боляха гърдите, както обикновено ,но вече е втори ден,а болката не отминава
Млада си за предменопауза. Пробвай с геритамин. Преди години имах такъв проблем и ми ги изписаха както и един гел за гърдите. Ако не се лъжа беше протестогел.

# 183
  • София
Здравейте!
Периодично задавам този въпрос тук, с надежда някой да е открил ефикасен лек при задна хрема.

С мъжа ми ползваме следната комбинация: сутрин и вечер 1 таб.Клариназе + 1 табл.Геломиртол Форте + 2 табл.Тавипек Страхотно отпушва, облекчава кашлицата и дразненето.

# 184

Здравейте!
[/quote]

С мъжа ми ползваме следната комбинация: сутрин и вечер 1 таб.Клариназе + 1 табл.Геломиртол Форте + 2 табл.Тавипек Страхотно отпушва, облекчава кашлицата и дразненето.
Сутрин и вечер по 4 таблетки общо?

# 185
  • софия
Здравейте!
по препоръка от фб група преди време прилагах хомеопатично средство- hydrastis canadensis 15 ch, мисля, че по 5 перлички 3 пъти дневно. определено помогна. аз обаче прилагам и ринитал - също хомеопатично - него го продължавам и до сега - вече 7-8 месеца.

# 186
  • София

Здравейте!

Сутрин и вечер по 4 таблетки общо?
[/quote]

Сутрин 1+1+2
Вечер 1+1+2

# 187
Коя билка действа разхлабващо и против запек?

# 188
  • София

Сена. Но е грубичка.

# 189
Млада си за предменопауза. Пробвай с геритамин. Преди години имах такъв проблем и ми ги изписаха както и един гел за гърдите. Ако не се лъжа беше протестогел.
пила съм го,но одавна наистина е хубав. А дали мога да го почна по време на цикъл?

# 190

Сена. Но е грубичка.

За детенцето питам. Засега се справяме със сок сливи и билков чай с мед, но той и почти не яде, проблема се задълбочава.

# 191
Давай пресни круши, сливи, сега им е сезона. Не знам какъв биллков чай даваш, но ако има шипки в него, те запичат.

# 192
Има и билкови сиропи в аптеката.
Детето на приятелка беше така. Доста време се бореха с проблема и с доста лекари. Бяха стигнали до клизми по схема. Отшумя.

# 193
Не иска да яде, много е злояд и кара на филии и кисело мляко. Няма как да му дам круши и сливи, освен на сок.
А чая е Бебезан, няма шипки, ще видя освен сироп от аптеката да взема.

# 194

Сена. Но е грубичка.

За детенцето питам. Засега се справяме със сок сливи и билков чай с мед, но той и почти не яде, проблема се задълбочава.

Овесени ядки с прясно мляко, или овесена каша направо, киви, сок от портокал.

Общи условия

Активация на акаунт