Тренировки в домашни условия - 94

• 53 168
  • 722
  •   1
Отговори
# 405
Барба, има и според мен психология. БР 12 даже ми се е струвала още по-лека и приятна, така че според мен да останеш с приятен спомен, да искаш да продължиш да тренираш, че и да завъртиш пак програмата.

Страхотни снимки на Агент и на Непо във фейса. Кулинарни авантюри и страховити върхове.

# 406
Влизам прясно завърнала се от ваканцията с отчет - Plyo 21 Day Fix Extreme. Ще направя 21DFX докато обсъдим и решим какво да подхванем през септември. Аз гласувам за нещо с не много дълги тренировки 30-45 минути, защото ще ги комбинирам с бягане. Аз се колебая между Лифт4 и Х§Ч, но съм склонна и други неща да пробвам.

За бюста - на младини е по-лесно. В един момент ЕГН-то и гравитацията си казват думата ... като добавите варирания в колкограмите, отслабвания и едно-две деца, спасението е операция или поне сутиен с подплънки за вид. 

Започнах да чета една книга за съня -- "Why We Sleep" -- и съм решила да си организирам дните, за да имам поне 7 часа сън на ден през работните дни и 8 през почивните.  Освен нуждата от достатъчно сън по здравословни причини, обсъждат и как при недостатъчно сън и опити за отслабване се губи мускул, а не мазнини ...

# 407
И аз съм в кюпа за нещо групово от първи септември. Сънят ми е под всякаква критика, ако докарам 5 часа на ден е добре Crazy

# 408
Бройте и мен от септември! Имам крещяща нужда от тренировки. Мислих да започна 21DF, 21DFX и след това ХиЧ. Но ще следя и вие какво мислите да подхванете. 
Иначе не тренирам, затова и не се отчита. Отново сме с малката в Турция вече две седмици станаха. Този път друго изскочи в следсвтие на предната операция. Много трудно се възстанови след втората операция, но вече има живец в нея. Остана една малка оперция в чеетвъртък и се надявам петък да пътуваме към България.

# 409
Винаги шкембето последно намалява и първо нараства. При циците е обратното, първи намаляват, последно се увеличават.

Прекрасни разходки и снимки! И от фейса зяпам аз Simple Smile

Днес сутринта тае-бо у нас с кардиото и тай-чи-то към него - 44 мин. После у залата крака и шкембе.

Скрит текст:
Ходих по София за изследвания, имам ускорен пулс и много се задъхвам. Но задъхването е само по баирите, във фитнеса нямам или друго домашно кардио. Както и да е за сега ми откриха повишени стойности на хормон на щитовидната жлеза. Пих си първата таблетка и веднага се почуствах екстра. Не съм сигурна дали не е, че бях два часа с готиния фитнес инструктор, дето не го бях виждала седмица Simple Smile)

# 410
Значи ще си стоя със шкембе, бюста не искам да намалява повече. Rolling Eyes Smile
И аз бих се включила от септември с вас, стига да имам нужния "инвентар" за програмата, която решите...ако нямам ще продължа с БР, както бях решила. И също като Sprinkles ще комбинирам с бягане/скачане на въже.

# 411
Започнах 90 ДП от днес. Така че минимум 3 месеца няма да се чудя какво и щО.  Peace
Бесито, радвам се, че вече налице са положителни промени! Хайде да минава ченвъртък и стига вече!!!  Hug

# 412
Днес комбинирах последните два кръга от Booty от първа фаза на 80 ДО с кардиото и коремните от Liift4. Погледнах тренировката за крака от Liift4, която се падаше по календар. Там бяха все същите упражнения за крака, така че реших да я сменя малко. Нямам МТ от 80ДО/може би защото разделих тренировката на две/, но все пак се усеща, че са работили мускулите.
Liift4 е добре като дължина и за горна част на тялото, но тренировките за крака най-добре да се сменят с друго/един път могат да се направят за обща култура и толкова/. Евентуално може да се ползва кардио частта в тези, които са комбинирани кардио и силови упражнения.
Бесито, стискам палци да мине всичко успешно.
Джери, сигурно са ти казали, но завсеки случай- селен много помага при проблеми с щитовидната.

# 413
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!
В лудницата скоро не ми е оставало време да се отчета.

Бестито, всичко ще бъде наред! Вярвай и кураж!

За свалянето от определено място по тялото Румяна точно имаше видео по случая, че не стават така нещата. Може би в канала й в ютуб ще го откриете.

Аз нищо ново не отчитам освен, че тази седмица Зумба нямам, инструкторката ми е в почивка.
И понеже не помня до къде се отчетох мин седмица, започвам с тази седмица - вчера сутринта: hiit-cardio-and-abs   + Kangoo Heartbeat   Толкова да се зареждам от кангото и зумбата!!!

Джери,, аз преди пиех селеногин, но сваля кръвното. Може да го пробваш Wink

# 414
Беси, голяма сладурана е малката:yellow_heart:. Стискам палци нещата вече да се оправят и да не й се налага да преминава през всичките тези гадости. Прегръдки и за теб.
Ние също с ядове - малкият ми син си счупи дясната ръка в неделя вечерта. Останахме даже за една нощ в Пирогов. Две кости са счупени, наложи се наместване през рентген и с местна упойка. Още не знам дали всичко е наред, защото утре ще проверяват дали няма голям оток на пръстите и да не се наложи второ наместване. Аз не мога да преценя, има леко подуване, но сякаш не е в опасни размери.... Не знам, стискайте палци...
 Мисля, че подлудих децата с моето спортуване и напоследък и двамата ходеха да се набират на едни лостове в двора на близкото училище. Та-дребното се подхлъзна, вероятно ръцете му са били потни и при падането се подпря на ръката.
Брат му в началото на лятото беше с пукната ръка. Той я пукна в училище, но за малкото вероятно и аз имам вина, защото не прецених какво може да стане. Все го имам за много оправен, а той си е дете, малко дете.
Аз иначе си продължавам с Руми.
При мен осезаемо намаляване на гърдите няма, въпреки че сумарно доста свалих, но то е е за много дълъг период и вероятно затова не се отрази много пагубно.Никога не съм имала голям бюст и не съм и искала.  Гърдите ми се промениха най-вече заради голямото нарастване по време на бременностите . Но даже смятам, че тренировките дават положителен ефект заради заздравяването на гръдните мускули - бюстът изглежда по-стегнат.

# 415
  • 1st floor
Аманда, не се обвинявай за счупената ръка на детето. Hug Имало да става, станало. Дано всичко е наред с наместването и бързо да му мине. И моят беше със счупен пръст в началото на зимата. Пресрещнал го с топката, докато играел волейбол. Няма да ги вържем децата да стоят на едно място, нека се движат! Аз съм си чупила ръце, крака, ребра, глава съм си пукала, пък майка ми е от тия, дето се разхождат единствено между дивана и печката и само натяква да внимавам.
Беси, уникална красавица е малката. Дано най-накрая всичко приключи. Hug Сърцето ми се къса, като те чета във фейса.
Моят бюст отдавна е стопен, не че е бил кой знае какво. Нямам илюзии, че ще нарасне и не го пазя.  Laughing Поне се радвам, че не го е хванало земното притегляне, че съм виждала малки и увиснали и е грозна гледка. Държи си нивото от преди да родя първия път. Кърменето на двете деца не му се отрази, освен, че намаля. ММ се шегува, че децата са го изяли. Mr. Green
Отпуската както винаги ми се отразява зле на навика да тренирам и вчера пропуснах от чист мързел.  Tired Днес се залавям с втората седмица на БР7 и 8. В неделя отчитам един Вихрен, а тази неделя (дано е хубаво времето) ще се замотая из Рила. Най-вероятно Страшното езеро.  Heart Eyes
Много искам да се включа с вас от началото на Септември, но според мои изчисления ще свърша БР чак на 23 Септември.  А не ми се ще да я прекратявам. 

# 416
  • Бургас
Бесито, стискам палци всичко в четвъртък да е наред и да се прибирате най-после в къщи. Имаш си голям герой, нали знаеш.
Аманда, ако не беше от лоста, можеше от друго място да падне. Разбирам те, аз също все се обвинявам като се случи нещо с децата. Дано да са наместили всичко, да се оправи детето по-бързо.
Бюст, бюст … какво беше това? Аааа, да. Имам аз едни леко провиснали чорапки на това място. Като бременна и кърмачка се видях с цици. Ама огромни. Имам една снимка с дребния, кърмя легнала, главата му е по-малка от гърдата ми Joy Много им се кефех, ама само няколко месеца. После пак нищо, само кожички. Не знам дали не си въобразявам, но като че ли от тренировките започнаха да изглеждат маааалко по-стегнати.

# 417
Беси, разкошно ти е детето! Всичко ще се подреди и то скоро.
Аманда - както и Непо каза - имало да става.
При мен нищо ново, тази седмица ще поскитаме из Пирин. Дадох идиотската идея да качим Вихрен през Казаните и Джамджиевия Ръб и сега като гледам какво съм си поискала дълбоко съжалявам Grinning
Сърце Юнашко, ама крака - Дюстабански.

В Прага равносметката е 110 км пеша, 14 000 изхабени калории, ако не бях яла сладоледчета и разни такива, можеше и позаслабнала да се върна Grinning Ма къде ти да не бъдем максималисти Simple Smile

Хубав ден на всички.

# 418
Отчитам кардио Ignite. Болят ме гърба и ръцете и доста си мислех да не тренирам, но после се раздвижих и се получи.
Дечицата на Аманда и Бесито да се оправят, много стиснати палци и от мен...
Аманда я разбирам, малкият ми син като беше на 2-3 години ми взел гирата - 4 кг., която аз бях зарязала в хола, и си я беше изпуснал върху крачето, то бяха писъци, посиня крачето, бягахме в спешна, в крайна сметка нищо му нямаше, но тогава изпитах най-ужасното чувство за вина.
Моят бюст никога не е бил голям, дори и по време на кърменията и като форма е запазен, но като започна да падам под 52 кг. и съвсем се изгубва...
Дух, много километри, браво! Големият ми син единият му крак е дюстабан, определено бягането не му е силна страна.

# 419
  • София
Отчитам ден 62 (booty) от второто завъртане на 80DO и приключам с тренировките.Отивам на море с хубаво дупе Simple Smile). За почивката планирам само тичане боса по плажната ивица.
Мислете какво ще подхващаме от Септември и аз съм с групата.

Общи условия

Активация на акаунт