Тренировки в домашни условия - 94

• 52 807
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • 1st floor
Много, много благодаря за страхотните пожелания! Hug Hug Hug
Честито и на сина на Спринкълс - да е жив и здрав, умен и послушен.

Аманда, и аз обичам да готвя когато съм си у нас и нямам какво да правя. Нооо това рядко се случва! Mr. Green За нищоправенето става въпрос, не за готвенето. Mr. Green Намирам някакво време и аз не знам от къде, но у нас задължително има нещо в тава/тенджера.

Ако времето в събота се оправи, има ли желаещи за планина? Simple Smile

Отчитам Кардио 1 вместо Кардио 3. Легнах много късно вчера, а сега трябва и да изчистя преди работа, защото довечера пак ще имам гости.  Laughing

Зизу, благодаря за линка за ХиЧ! Hug Пратих на дребния да ми го изтегли на лаптопа, че са някакъв странен формат и пак няма да тръгнат на ТВ-то, а не знам как/дали могат да се конвертират в нормален. Embarassed

# 631
Дайте идеи, моля, за пътеки от Боровец подходящи за малки деца. С открития лифт няма да се справим.

# 632
  • 1st floor
Дайте идеи, моля, за пътеки от Боровец подходящи за малки деца. С открития лифт няма да се справим.
До Ястребец е закрит лифтът.

# 633
Честит празник на Спринкълс! Дано рожденикът вече да е добре!  Praynig
Бесито, и на вас добре дошли у дома. И както някой писа- по лекари вече само за профилактични прегледи.
Аманда, аз пък щях да споделям, как МЦ буквално ме изненада тези дни. Имаше един- единствен симптом- болки и напрежение в гърдите, но пак беше доста слаб, сравнено с обичайното. Пък грам банан не съм хапвала последните два месеца. Е, после редовните болки си ги имах първите 2 дни, но нищо кой знае какво, имайки предвид, че до болница на системи съм стигала /повръщане от болка и после не може да се овладее повръщането/.

ХиЧ бях голям фен да го правя есента, но го отлагам за по- натам. Където трябва лост- ще видоизменям/ модифицирам. Към момента тренировъчният ми план изглежда така: 90 ДП на Румяна, PUSH /реших да го взема все пак/, 80 DO. До следващото лято няма да се чудя какво да подхващам.  Laughing
ПП. Сега проверих седмиците с ваканции/ почивки/ пътувания и продължителността на програмите. Много вероятно е, реално, 80 ДО да я заменя или с тренировките на Веси от Джойфитнес, които имам, или с месеци от онлайн- фитнеса на Румяна. Стига да не ми е писнало трайно от нея след толкова време "заедно". Важното е, че съм "Обратно в играта"- пак по Румяна.  Joy Joy Joy  Програмите на Крис Фрайтаг също са много добър вариант. 80 ДО със сигурност ще я направя, но все още не съм готова за нея. Най- късно догодина по това време ще я започна. ОБЕЩАНО.  Mr. Green

Днес почивам от тренировки, ще правя йога само.

Момичета, отношенията между родители и деца не се креяти на възрастта на първите.  Peace Младостта е състояние на духа, душата и мирогледа.  Wink

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 11:55 от Анонимен

# 634
Аманда, мерси! И аз сега, като съм у нас се чудя каква вкуснотия да сготвя, за баща ми де, аз вече претръпнах за големи вкуснотии (то от главата ми е де, превъртам вече). Нещо протеин и плод/зеленчук да има.

Windekind, идете до Черната скала, там навремето, освен гледките, имаше и зона за игра, пикник.

Гери, аз ще съм първата с вас за планина, но само ако сте около нас, просто не ми се пътува и до София. С две ръце съм за на тук.
Аз мислих за Рибните езера и Смрадлливото за два дни, ама мнооооого мизерия на Рибните за спане. Спала съм по много хижи, но там е ужасно.

Правих компоти. Е, най-важното - рязах прасковите по бурканите. И така 3 часа. Изморих се, плешката ме боли. Ще ходя да направя един гръб в залата да ми мине. Кардиото как дойде, ако имам сили.

# 635
Отчитам една анти-депресивна терапия: 2 часа планинско мотане (мотане си е точния израз нагоре). Събудих се крива и малко тъжна. Изобщо не ми се спортуваше, ама нали всичките постулати съдържат идеята, че промяната идва, когато излезем от зоната си на комфорт. Та се изритах от нас и поех пеша към Княжево. Стигнах до бялата вода, позалисах се с малко снимки и на връщане - тичкане. Още с първите крачки ми дойде по-доброто настроение.
Резултатът - 8 км, 600 калории и усмихнато личице. Тренирах нагладно, мушнах преди малко една огромна ябълка и две нектарини - ядеше ми се нещо свежо. Не знам колко е Ок след кардио тренировка, ама ми дойде много добре Simple Smile

Целта за следобяд е, да се разходя 5 км до Кауфланд за прясно мляко Grinning (Май толкова са отиване и връщане, ще ги засека)
Като човек, търсещ работа и имащ многооо свободно време, се опитвам да го вложа в надграждане над себе си. Учене на езици у дома и повечко спорт, за да не съм с усещането, че си губя времето и всичко е спряло.

# 636
Аманда, а какво стана със счупеното, намести ли се добре? Кажи на дребчо, че 1 етаж е около 3.1 метра. С удоволствие бих му разписала гипса с тази сметка. По спомен бяхме качили над 300 етажа.

# 637
Агент, какво е Алекс, някакво приложение ли?
Alexa, мило, Амазонският виртуален асистент. Apple has Siri, Amazon has Alexa, Microsoft has Cortana, and Google has Google Assistant.
Крещя през стаята "Алекса, прочети ми резюме на новините... какво ще е времето!?.... Алекса, пусни рок музика.... Алекса, какво имам на календара за деня...Алекса, поръчай кафе и тоалетна хартия... етц"
Хлапетата я питат за всичко, вкл. за правопис и за разни нецензурии. Малкият уби рибата с "Alexa, shortcircuit yourself" Grinning
Amazon Echo with Alexa

Отивам да греба, навън е горещо И влажно! Сингапур, не Бостън Simple Smile

Д_ана , дай боже да са за добро Simple Smile Скоро не ми се беше случвало да си мечтая да свършва "ваканцията"!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 22:21 от Agent Provocateur

# 638
Агент, какво е Алекс, някакво приложение ли?
Alexa, мило, Амазонският виртуален асистент. Apple has Siri, Amazon has Alexa, Microsoft has Cortana, and Google has Google Assistant.
Крещя през стаята "Алекса, прочети ми резюме на новините... какво ще е времето!?.... Алекса, пусни рок музика.... Алекса, какво имам на календара за деня...Алекса, поръчай кафе и тоалетна хартия... етц"
Хлапетата я питат за всичко, вкл. за правопис и за разни нецензурии. Малкият уби рибата с "Alexa, shortcircuit yourself" Grinning
Amazon Echo with Alexa

Отивам да греба, навън е горещо И влажно, Сингапур, не Бостън Simple Smile

Д_ана , дай боже да са за добро Simple Smile Скоро не ми се беше случвало да си мечтая да свършва "ваканцията"!

Боже, колко съм невежа в тези неща!

Днес си направих експеримент
60 минути, съвсем спокоен ход, май около 3.5-6 км = 179 калории.
60 минути лежене на дивана = 79 калории.
Та така де, забавлявам си се с разни открития и експерименти. Беше ми интересно. Знам, че не е мега точния източник на информация, но пък за такива забавни неща е ОК.

# 639

Windekind, идете до Черната скала, там навремето, освен гледките, имаше и зона за игра, пикник.
Аз мислих за Рибните езера и Смрадлливото за два дни, ама мнооооого мизерия на Рибните за спане. Спала съм по много хижи, но там е ужасно.

На Смрадливото съм спала на палатка Simple Smile. Никога след това не съм виждала Млечния път толкова ясно.
 А хижарят на Рибни езера ни направи хляб, че нямаше нищо друго за ядене Simple Smile). След две седмици на палатка, хижата ми се видя Уау!

Благодаря за идеите. Едното дете отказа категорично да се качи в кабинковия лифт. За Черната скала си го мислех, но ми стана доста криво като прочетох колко хора са убити там.
 Може би ще поемем по пътеката към Мусала, пък докъдето стигнем. Simple Smile

# 640
Зимата ходя на хижа Чакър войвода. Поляната отгоре е уникална. Но до Ситняково се върви почти под лифта.

# 641
за днес една чудесна тренировка от Лифт 4 - https://cloud.mail.ru/public/HQCE/2qro2aGd2/Week%201%20Back%20an … bis%20circuit.mp4
Мноого ми хареса! Сутринта 20 минути упражнения тип разгрявката на Руми.

Аманда, напълно си права за емоционалното израстване или поне точно така се чувствам, а сега се надявам и съдбата да реши.
За бананите не съм установявала връзка, провери и следващ месец дали ще има връзка.
Тили, точно така е.
Цитат
Момичета, отношенията между родители и деца не се креяти на възрастта на първите.  Peace Младостта е състояние на духа, душата и мирогледа.
Не трябва обществените норми да ни вменяват, че сме стари. Не харесвам, когато хора малко над 50 години мислят всичко за загубено...
Ноу фрейм, Дана,
Скрит текст:
тъй като по-малко от 7 часа не ми стигат за сън, а казват че е много добре за здравето, ако щеш - да се става рано, се опитвам да създам навика. Много обичам да спя, но ми се наложи за една работа да ставам в 5 и разбрах, че може и се чувствах много добре. Сега се опитвам това да постигна, за да наваксам с липсата на време. В повечето пъти съм работила на 10 мин. от работата, а сега е час в едната посока:persevere: Има фази на съня - леки, дълбоки. С две думи до 12 най-късно трябва да сме в леглото, иначе тялото ни страда. Става въпрос за системните случаи, а не еднократно. Но всичко си зависи от индивуалния график на всеки.

# 642
Зизу, аз това го знам, но ми е супер трудно да си го на ложа, за това респект!

# 643
Хммм, колко е секси този пич, лошото е, че го знае Grinning И какви стройни крака за мъж!

13/33 Гребане 33 мин + кростренажор 39 мин

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 22:22 от Agent Provocateur

# 644
Благодаря за прекрасните пожелания за моето чаве! Вече е по-добре.

Агент, определено го знае и това ме дразни в него. Има ли някакво събитие след ден 33?

Зизу, съчувствам ти за натовареното ежедневие и напълно разбирам. И аз като Агент правя по няколко неща наведнъж (само не съм взела да си лакирам ноктите по време на път, но що книги съм "изчела"). Оф топик, но ако някой има заинтригуващи подкасти, аз винаги издирвам нещо ново. В подобен ред на мисли, Дух, ако търсиш още нещо, с което да си запълниш ежедневието има доста онлайн класове на coursera и подобни сайтове.

Отчет, ден 2 от Лиифт4 + Ден 3 от йогата. Добре ми идват в съчетание. До бягането не мога да стигна тези дни, защото сутрин е тъмно ... (оправдание, знам ...) Надявам се да видя резултат в раменете.

Аманда, 2 дни тренировка, един почивен, 2 дни тренировка, 2 почивни. Но той препоръчва в почивните дни да се прави нещо леко. Това го карам по спомен, не знам къде го четох.

Тили, май ще правя с теб Push в един момент, но да видим кога. А 80ДО много ми харесва, но ... времето ...

Общи условия

Активация на акаунт