Тренировки в домашни условия - 94

• 52 817
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Днес както ме мързеше и се чудех какво да правя реших да пробвам Чизел баланс, хора, много, ама много ми хреса Smiley ...утре усещам, че ще ме болят задните части. Това е най-силовото нещо, което съм правила. Правих я с две 4 -ки и една 8 - ца...там където упражнението е с две гири ползвах четворките, а тъм където трябваше една гира ползвах осмицата. Простички упражнения и има време за всичко, да се види и осмисли упражнението, да си поеме въздух човек....не като в Боди Шред, всичко набързо и в движение осмисляш упражнението. За пейка ползвах една тапицирана табуретка и дивана, идеална работа ми свършиха. И сега се промъкват мисли направо да "зачесвам" календара Хамър и Чизел, но имам проблем - нямам лост за набирания, няма и къде да закача ластик....кои упражнения с гири могат да заменят набирането на лост...
s_georgieva, имам я изтеглена на харда програмата, обаче от къде точно съм я теглила и аз нямам спомен...
Честит рожден ден на Непокорна, да е жива и здрава!

# 616
И сега се промъкват мисли направо да "зачесвам" календара Хамър и Чизел, но имам проблем - нямам лост за набирания, няма и къде да закача ластик....кои упражнения с гири могат да заменят набирането на лост...
s_georgieva, имам я изтеглена на харда програмата, обаче от къде точно съм я теглила и аз нямам спомен...
Честит рожден ден на Непокорна, да е жива и здрава!
Набирания под маса ,ако имаш здрава,а ластика го закачам на дръжките на врата. Мен най-много ме спъваше  липсата на лежанка или стабилна платформа в къщи и в крайна сметка си поръчах лежанка,

# 617
Непо, много любов и покорени върхове ти желая! 39 е прекрасна възраст! Още няколко месеца и аз съм в тази категория, преди да премина в още по-прекрасната - 40 Wink

Моето голямо дете днес става на 10! За съжаление се разболя и тази нощ не спах - почти като преди 10 години Simple Smile Отчитам само йога. Вчера обаче започнах Лиифт4 + 12 километра разходка в гората, та днес може и по-скромно.

Вместо лежанка, използвам табуретката от пианото. Не е идеално, но в тон с тренировки в домашни условия Wink

Завиждам ви за мотаенето сутрин. Аз ставам в 5 и излизам в 7. Ако се помотая, няма да имам време за тренировка.

Беси, много здраве и късмет!

# 618
Спринкълс, честит празник!

Отчет от един щастлив Дух:
сутринта вече я описах.
Към обяд ми дойде, но това не ме спря и завършвам деня с
- успешен фаст, ама с кафенце.
- вело на гладно - 10 интервала и още 15 минути моно
- лифт4 ден две, седмица две.

Ръцете ми треперят, душата ми ликува Wink
Хубава вечер на всички.

# 619
за вчера имах време само за Руми - 20 минути, а за днес - 20 минути Руми сутринта и Лифт 4 сега - https://cloud.mail.ru/public/HQCE/2qro2aGd2/Week%201%20Chest_tris.mp4
Последните 10 минути не ги направих, защото няма време, трябва и да вечерям, да се баня, да чета и да заспя в 22. Мислите ли че е възможно Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз обичам да се мотам , но не си го позволявам постоянно. ставам в 6, излизам в 7,30, а вечерта се прибирам в  19 и лягам в 22 - абсолютен дефицит на свободно време и не виждам как ще се промени това. За млада майка и мен няма да ме огрее, минах 30-те, но все пак се надявам да съм майка скоро.
Непо, Happy Birth day, бъди много здрава, щастлива, все така чаровна , усмихната, заобиколена от любимите ти хора и приятели. Весел празник!
Беси, стискам палци всичко да бъде наред и да сте спокойни и здрави.
Тук има тренировки на Хамър и Чизел - https://cloud.mail.ru/public/B3Wg/wHM2xgpbJ
Спринкълс, честит 1-ви юбилей на твоя юнак - здрав и много да те радва.

# 620
Непо, честита да си ни, все така млада и прекрасна! Hug
Много ме е яд, че се разминахме, но така било писано! Тази ваканция всичко, което може и не можеше да се обърка се оплеска Simple Smile

Sprinkles, да ти е здраво, засмяно и обичливо хубавото момче!

Беси, бързо оздравяване на мъничето ни!

И аз от мотлите, които са способни да си крадат от съня сутрин, но да имат час време за събуждане и четене на новини/мейли/форум с кафето. Но напоследък си карам Алекса да ми чете чезюме на новините докато аз чета мейли/форум Simple Smile)) Това покрай тренирането със сериали и уебинари ...

# 621
Къде да си го намеря Лифт 4. Ще ми се наложи малко у нас да поспортувам, че част от една книга трябва да пиша да пиша.

Днес крака и шкембе. Много харесвам кръстосаните напади. Кардио 15 минути пътека, час разходка.

# 622
Агент, какво е Алекс, някакво приложение ли? Зизу- леле каква сбита програма   и браво за лягане то в 10! Hug много воля е това.
Днес 40 мин плуване, спряла съм  силовите временно, нещо нямам пауър Confused малко ще се възстановя и се почвам пак с ХИЧ-а и аз, преполвила съм я!

# 623
Непо, да си ни честита, все така фитната и да те радвам децата, мъжът и планините!

Спринкълс, честит празник вкъщи и на теб.

Агент, добре си си дошла у дома. Аз съм на мнение, че тази година е годината на промените, които не непременно се случват както на нас ни се иска, но ако ги приемем, се оказва, че са за добро.

Ще взема похвален пример от Зизу и ще се опитам да легна без да се помотвам. Сутрин ми е много ценен сънят и режимът и не правя компромис, но вечер с кран трябва да ме карат в леглото. Всичко друго ми се прави, пък дори и само да мързелувам, но не и да си легна навреме.

# 624
Непо, честит рожден ден! Balloon Желая ти сбъднати мечти, здраве и любов!

Sprinkles, честит рожден ден и на твоя юнак! Flowers Hibiscus

Това ми е втори почивен ден, утре вече ще тренирам.

# 625
Спринкълс, честит празник и весело изкарване/дано рожденикът вече се е оправил и да може да отпразнувате/.
Арсен, и мен липсата на лост ме спира в някои програми. В Asylum Шон предлагаше като алтернатива close grip rows, но в ХиЧ така или иначе ще ги правиш/ако става въпрос за тренировката за гръб, за която си мисля/. Можеш да пробваш евентуално долното с леки тежести/аз го правих с 3 кг и добре натоварваше при 3х12 повторения/. Видях го в Supreme 90 Day, а май нещо подобно имаше и в UFC Fit. И в двата случая ръцете оставаха сгънати в лактите, а не се отпускаха, както е показано във видеото.
https://www.youtube.com/watch?v=jkmMnEeWCbs
За днес - последни крака от лифт4. Лилавият човек беше по-малко морав от мен, но подозирам, че са си правили тайно почивки, тъй като кардиото беше изморително.

# 626
Непокорна, честит рожден ден! Бъди здрава!

Вчера отчет:
80 мин кростренажор
35 мин пилатес

# 627
За вчера -  крака от Лифт 4, доволно ме натовари и реших, че няма да мога и да тичам. И без това напоследък съм с постоянна мускулна треска и тежест в краката от тичинето. Големият ми син обаче се запали покрай мен и вчера ходи сам на полето да тича. Уж излезе да се поразходи,но  се върна почервенял и каза, че е тичал 6 километра. Нямало кучета. Явно реши и да пробва едни нови маратонки с "облачна подметка".
Дана, а дребното все ме кара да те питам - един етаж на сграда на твоята гривна на колко метра е равен:smile:?
Духче, Зизу, всичко в личната история на човек си идва във времето, в което трябва да се случи. Има обаче и някакви обществени промени, които правят  майчинството след навършване на 30, а дори и 40 години,  вече норма. Даже ми се струва, че дотолкова се променяме, че просто съзряваме емоционално по-късно. Променя се и средната продължителност на живота, а вече в страни като Гърция и Кипър за млади хора се считат тези до 50 години /даже официалната статистика прави промени в категориите/.
Спринкълс, честито и на твоя рожденик! Да е здрав и щастлив!
Духче, колко часов фастинг правиш?
По повод женските периоди в месеца - установих, че зле ми се отразява липсата на банани в менюто. Напоследък реших да ги поогранича и имам ужасен ПМС с болки. Никога не е било така. Възможно е и да си въобразявам, че бананите имат връзка.....
Лея, ти ме изумяваш, браво!
Джери, на мен Духчето ми прати линк, ще ти пратя  и на теб.

Последна редакция: ср, 05 сеп 2018, 07:10 от Аmanda

# 628
Amanda, бананите влияят на серотонина.
Аз се отказах да гадая от кое в едни месеци имам уникално ужасно ПМС,  и други в които не усещам почти нищо. А болката си е константа, тя, уви не се променя.
Ами вчера правих хм май станаха 19-20 часа. Аз съм фен на идеята, че има много различни протоколи и не се лишавам от кафето с мляко и малко мед, нито пък вчера - от изотоничната напитка. Факт, че ако можеш без тях по-добре, поразлично влияят на инсулина. Но след като съществува и системата 5:2 и други, в които през деня се яде и най-вече след като на мен ми влияе ОК и пак се свивам - значи всичко е точнооо Simple Smile

Отчет не знам. Мераци да тичам имам, но коремът се опитва да ме боли. След кафето ще го реша Simple Smile

# 629
Ще пробвам и аз днес да издържа - за да стане 20 часа, трябва да ям към 5-6 следобяд. Досега съм пила само кафе без захар. И без това стоенето вкъщи не ми се отразява благотворно на храненето - непрекъснато измислям нещо да готвя. Дано да издържа да не пробвам....
След малко рамене - размених тренировките, защото нали я правих предварително тази. Май трябваше и да почивам по някое време според календара, който гледах.....

Общи условия

Активация на акаунт