Тренировки в домашни условия - 94

• 53 062
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Агент, всичко е нормално с развитието на  бебето. Просто килограмите са ми малко, които съм качила. Не знам на какво се дължи- памет на организма, здравословно хранене, спорт, движение или ген. А може би и всичко в едно. Като си спомня преди това как броях калории и бях в застой, а сега съм свалила 3см от ханша с пилатес за два месеца.

Отчет днес: 50 мин интервално кардио + 20 мин пилатес

# 91
За днес - Liift 4 рамо. Досега спазвах календара, но утре ще се наложи промяна, тъй като май е ден за почивка, а аз нямам планирана. Последната тренировка за седмицата/крака/ ще бъде прехвърлена за следващата, тъй като тази вече тренирах долна част на тялото, а и ми се прави чисто кардио.
п.п. и забравих да се оплача, че в едната руска група днес ме шокираха със снимка на шон само по татуировки.

# 92
Орхидея, ама свалила си, сега докато си бременна ли? Astonished Леле Open Mouth
Днес 40мин плуване и водна гимнастика.

# 93
# 94
Това Шон ли е?

# 95
Влизам за отчет и виждам и тук шок и Шон. Може би човекът изживява подранила криза на средната възраст или лека форма на следродилна депресия.
За днес - Total Cardio Step с Кети.

# 96
Орхидея, ама свалила си, сега докато си бременна ли? Astonished Леле Open Mouth
Днес 40мин плуване и водна гимнастика.

Не съм орхидея Simple Smile и да, по време на бременност свалих от ханша. Пилатеса ме изненада приятно.

Днес отчитам 40 мин интервално кардио и 20 мин пилатес с ластици.

Агент, с тази снимка на Шон ми напомни колко са добри програмите му. Май с тях ще започна като родя Simple Smile

# 97
О Лея, сори Stuck Out Tongue Winking Eye обърках сеее, ее браво на теб Heart
Нормално ли ще раждаш?

# 98
Браво, момичета! Орхидея изглежда в пъти по-добре от мен близо седем години след раждането на второто ми дете, а Лея е качила само килограм за осем месеца, което предполага, че и бременна е прекрасна!!! Страхотни сте. Вярвам, че това е  и ген, но и дисциплина, каквато очевидно ми липсва. Вчера си мислех, че ако сериозен по отношение на храната човек се беше подложил на толкова много движение, което имам напоследък, досега да изглежда повече от прилично.
Вчера например имам осем километра с кучето на полето /половината ги изтичах/, отделно ходене около 11 километра в Лозенската планина и тренировка БР 3. Да, ама на планината ядох два сандвича, вкъщи хапнах доста диня, на закуска три варени яйца и един домат, а вечерта бяхме на гости на приятели и пих около 100 милилитра джин с тоник с около 100 грама ядки микс. Знам, че темата не е за храна, но илюстрирам как можеш да си провалиш всякакъв ефект от движението, когато се отпускаш с храната и с алкохола /последното,  установих напоследък, е направо пагубно /.
За днес още не съм решила какво да правя, сигурно ще е нещо на Кристин, вчера направих БР 3, защото ми е добре позната, а и се бях натоварила достатъчно допълнително.
На Шон работата му е да изглежда добре, та му е простена кризата на средната възраст:smile: Лошото е, че и други ни настига без изобщо да имаме такова професионално предназначение:blush:

# 99
  • 1st floor
Вчера пропуснах Кардио 2, но пък направихме една Мальовица почти по женски. ММ беше на работа и се вдигнахме с моя син, две приятелки и едно малко момиченце, което буквално се качи до Еленино езеро на четири крака.  Laughing Щеше и върха да качи, но времето доста напредна и оставихме половината група на езерото. Феноменално време уцелихме и за първи път имаше такава видимост от върха, и то през лятото.  Heart Eyes

Аманда, два сандвича страшно ли звучат?  Laughing Да кажа ли аз какво ядох? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 100
Орхидея, аз честичко ти се радвам по другите социални канали, браво Wink
Лея... вдъхваш ми надежди (не, че съм бременна де, ама страх лозе пази)
В последно време правя само кардио на велото - добре ми е, от вторник почвам пак силови.
Днес ще идем на летния фест, има някакъв предхо 3.5 км та да го видя как е Simple Smile
Нещо с обувките за планина не се разбираме, та накрая си взех Мизуно маратонки за планинско бягане... не, че ще пробягам в планината, ама пък кой знае

# 101
  • 1st floor
Духче, приятен преход! Лятото и аз зарязвам планинските обувки и си ходя с едни рънинги за пресечен терен за има-няма 30-тина лева от Декатлон. Много са ми удобни! Laughing

# 102
Непо, при мен всякакви тестени неща действат пагубно. Ако бях вегетарианка, сигурно не би било така, но при положение, че си ям протеини и мазнини, добавка и от хляб, действа ужасно. На морето бях с една приятелка, която не яде месо, но поглъща огромни количества хляб, пици, спагети. В никакъв случай не е слаботелесна, но не е и дебела. Нормално изглеждаща жена. Та мисля, че трябва да се избира - или месо, или хляб. А аз всичко харесвам  Blush
Духче, приятна разходка и от мен!

# 103
Благодаря, май ще е спокойна разходка, което за моята физическа форма (настояща) е добро упражнение пък и ще разтъпча новите маратонки. (Като Пинки съм, всичко ми е в различни нюанси на розовото - е поне тениската и маратонките, имах благоприличието да си обуя черен клин, не розовите къси гащета, че вече въвсем щях да цъфна Grinning ) Знаейки любовта ми към розовото, МП ми подари преди година и нещо бейби джи на касио - синя каишка с розово... хаха на нищо вече не ми върви, освен на новите маратонки (тук някъде Агент сигурно въздиша и цъка с език - с нейния изискан и готин вкус, ако не съм я хвърлила в ужас, пак добре) Heartbeat (честно, възхищавам ти се на стила Simple Smile )

Та от утре променям интервалите, до сега бяха 10X20:100, от утре постепенно ще стигна до 10:X 30:90

Както е тръгнало с моя спортния... Прага и Виена ще бъдат заменени от Олимп (евентуално), Банско-Пирин и Родопите.. Не, че се оплаквам, ама не му приема ума на него, че той може и да печели призови места на 40 км планинско бягане, ама аз съм поничка и се търкалям по тия мити върхове и ми идва в повече... Ама любов, кво да правя... ще се търкалям и розовея из зелените планини.

# 104
  • 1st floor
Ще се оглеждам за нещо розово тогава! Hug

Относно стайлингът на Агентката - още съм поразена, че на времето си е имала различни видове цигари за различните рокли и тоалети, според картинката и цвета на кутията.  Laughing Laughing Laughing Hug Признала съм я!!!  Laughing Laughing Laughing
Аманда, и аз съм от тия дето хич не подбират какво ядат, всичко обичат - месо, тесто, сладко и ако може в по-големи количества. Лакомията е страшно нещо! Confused

Общи условия

Активация на акаунт