Тренировки в домашни условия - 94

• 53 123
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Amanda, при мен не е ген, чиста порция инат е. Гена ми е ужасен (на леките ми) - ниска, без талия, трупам на корем, гръб и ръце... Само краката и дупето ми са с добър ген. Но съм краен Телешки инат и където волята не помага, се включва той Joy

# 106
Момичета, решила съм и аз да се завърна отново във вашите редици. Много се отпуснах и ми се иска да се постегна малко. Да се пооформят крака и дупе, ръце и корем.
Решила съм да започна с БР, а като допълнение да правя упражнения и кратка йога.
Предния път прекъснах тренировки заради болки в коленете, този път ми се иска да взема мерки преди да са се появили. Трябва да се съобразявам и с разширени вени :/

# 107
Grinning Непо, изпуснахме старта на похода и се пльоснахме на пейките, да чакаме приятели и познати.
Ама пак де, от долу до горе и обратно и около хижата 7.4 км съм навъртяла.
Сега ще направя едни интервали на велото и съм готова за днес.

# 108
За днес - Body Rev Cardio Conditioning с Боб, което не знам дали беше разумно решение, предвид че утре ме чакат крака от Liift 4, а след тази тренировка на Боб винаги имам МТ на задно бедро.
https://www.youtube.com/watch?v=ZrwV5Fqh8pU&list=RDZrwV5Fqh8pU&t=13
Преди време бяхме коментирали дали правят почивки в тренировките на Джилиън. Според мен, ако някой иска да види как изглеждат участниците без почивки, трябва да погледне Body Rev Cardio Conditioning  или Bob's Workout  със Зак.

# 109
За днес 8 мили + 30 минути йога. Вчера направих неуспешен опит да си купя нови маратонки. Отидох в местния магазин, премерих 10 вида, харесах си модела, който имам сега, но от него нямаше мой номер. Ще изчакам през август да му излезне новата версия. Лошото е, че винаги правят малки промени, които понякога доста променят усещането на обувката. Иначе и аз като Дух съм доста цветна, когато тичам.

Аз също бях супер шокирана от снимката на Шон. Може да е от ЕГН-то, но не схващам такъв тип ПР. Може по други начини да се покаже какво е постигнал. За да съм напълно искрена обаче, трябва да призная, че подобна снимка на жена треньор нямаше да предизвика шок ...

СпорТна седмица на всички (работещи и летуващи) Heartbeat

# 110
Grinning аз пък си го почуствах толкова близък и роден по "изтрещяване", даже му написах супер позитивен коментар в Инста Grinning
(тук някъде Агент сигурно въздиша и цъка с език - с нейния изискан и готин вкус, ако не съм я хвърлила в ужас, пак добре) Heartbeat (честно, възхищавам ти се на стила Simple Smile )
Леле, какви асоциации съм оставила във вас!!! Аз не се шокирам от други хора, само от себе си т.е. моите лудости са (applicable) са си за моя лична употреба и наистина мисля, че всеки е свободен да се самоизразява чрез облекло/грим/визия както иска (стига да съблюдава известни обществени норми все пак Wink т.е. голо Шоново дупе в ИС ми е абсолютно ОК, но на улицата бих поповдигнала вежди и драпирала някой мой шал около някои негови части на тялото)
А с възрастта помъдрях и спрях да се заричам и да си поставям твърди правила и на себе си, та в момента мога да бъда видяна на обществено място във вид, в който преди 10 год не бих си и помислила че е възможен за мен. Вкл. розов лак за нокти, Госпожице Grinning Grinning Grinning Онзи ден установих, че имам 6!!! бр - и не само ги имам, но дори си ги и харесвам и понякога си ги нося, абсолютно нечувано Grinning Та благославям и твоите 50 нюанса розово Wink
Скрит текст:

68/69 BR W11 + elliptical 39 min
69/69 BR W12 + rowing 39 min

70/69 Elliptical 55 min
71/69 Седя с главоболие от вчерашното пари и си мисля дали ако се метна на 1 Week Shred има шанс да ми мине и дали има шанс в тази седмица преди полетите да я завъртя цялата (мразя да не довършвам програма!)

PS Hmmm, мисля си, че никога не съм имала проблем с голота (голо тяло, м или ж, безразлично), но пошлостта ми идва по-сложна за преглъщане. В този ред на мисли надупените снимки на разни фитнес-кокошки по социалните медии в МОИТЕ очи са твърде често и вулгарни и пошли и неподходящи, но Шоновото ми е древногръцка класика!

Последна редакция: нд, 22 юли 2018, 19:34 от Agent Provocateur

# 111
Агент, не се мъчи с One Week Shred. Не е много лека, а ти си още махмурлия и даже ти се привижда едно лакче отгоре:stuck_out_tongue_winking_eye:/поне аз преброявам 5/. Преди пътуването по-добре заложи на нещо по-леко, напр. ALO, така че да е сигурно, че ще наместиш тренировките въпреки допълнителните задачи.

# 112
Звезди, на лявата ръка бяха намазани за директно сравнение 4 топлорозови лака + 1алабастрово  бял, а на дясната - 2 розови със студени подтонове (съвсем друга бира!) + 3 други бели, подхождащи по тон Simple Smile))))))))))
Мерси за съвета! Оценявам високо!

# 113
Hahaha спам
Агент,
Скрит текст:
не съм си и помисляла, че си сноб, който "хейти" не-изисканите хора. Просто аз винаги съм се възхищавала на жените с класа и стил - аз не съм такава. По-често ме сравняват с излъчване на момиченце, от колкото на жена. Само ако се наконтя много, ама тогава ми е непривично някак си. Обичам краката си на токове, но тази любов не е споделена. Толкова ми е неудобно и изнервено, че ставам ужасен човек Flushed
Имаше момент, в който многооо исках да съчетавам дрехи, чанти, бижута, грим - после си дадох сметка, че съм толкова разпиляна по отношение на тия неща, че винаги забравям какво имам и кое къде е. В резултат купувах абсолютно не съчетаеми неща и все си ходя с едно и също Grinning Стил и класа = 0 ама пък си ми е удобно и добре Grinning Обаче, като видя такива жени и все си казвам "уауу, страхотни са!"

Днес спорта ще е печене в собствен сос из пловдивските улици. Предишния път го докарах до 14 км. днес едва ли ще са толкова, но поне на 6-7 се надявам.

# 114
И аз се възхищавам на жените, които могат и искат да бъдат елегантни, когато настроението и поводите го изискват. Аз не мога с токчета-нито походката ми, нито излъчването ми позволяват.А знам, че съвсем различно е усещането за женственост с високи обувки.
Вчера след една тренировка за корем на Кристин Къри, се замислих защо във времето изчезнаха класическите коремни преси.Най-хубав корем съм имала в първи курс, когато бях стигнала до триста на ден.Така разтоварвах.
Орхидея, на мен ми изглеждаш много висока на снимката-вероятно заради дългите и фини крака.
Агент, напълно споделям мнението ти за голите тела и Шон

Последна редакция: пн, 23 юли 2018, 09:14 от Аmanda

# 115
  • 1st floor
Отчитам БР5 - изморена се чувствам, но ми хареса тази тренировка и я правих с кеф! Laughing

Аманда, чела съм, че класическите коремни преси не са много ОК за кръста. Може би затова ги избягват.  newsm78

# 116
Отчитам начало на седма седмица с БР7. Ами... ужас! Astonished Joy Joy
Бях физически и емоционално в недоумение. Пълно желе. Дано на второ четене мина по-добре...
Но първо да видим утре. Казали сте ми да разчитам на четните тренировки и в момента се крепя на тази надежда!

# 117
6:00- 8km
17:00- T25 Alpha Cardio Heart

Hug

# 118
За днес Дупемания 12.

Вчера се ентусиазирах от поста на Агент и си лакирах ноктите (това ми се случва 2 пъти в годината). За съжаление хич ме няма в лакирането, а нямам и необходимите материали. Иначе лакирането ми е в дългия списък на неща, които искам да се науча да правя.

# 119
Спринкълс, сродни души сме. И аз така. Наклепах краката в китайско червено и двата палеца са вече размазани/хем имах телесен цвят, който отговаря повече на въможностите ми/. Добре, че на ръцете се ограничих с топ, поне не личат толкова пораженията.
За днес - крака от Liift4, най-тежката тренировка до момента, но и аз съм си с МТ от вчера /Боб никога не ме подвежда в това отношение/. Забравих да пиша, че хранителният режим май е преписан от 80 ДО. Контейнерчетата пак се появяват и всичко е смляно в много достъпна форма на две страници в брошурката. Рецепти няма. Предполага се, че редовните абонати на Бийчбоди вече са ги наизустили.

Общи условия

Активация на акаунт