Тренировки в домашни условия - 94

• 53 132
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте!

Вчера не ми остана време да се отчета, така че започвам ден по ден:
петък, освен отчетените 3 видеа, добавих и Зумба с Адела Якоб - тя е един от джамърите, т.е. хората, които участват в правенето на официалната зумба хореография. 
събота - аква зумба (танци в басейна), зумба сентао (със стол) и зумба тонинг (с гири 2,5кг),  пулсрол стречинг
Мега яко беше хора!!! Уникален фестивал. Ходила съм и на ifcb, обаче не може да се сравни, наистина беше сууупееер!
Купих си пулс ролер, много яко нещо - като фоум ролер, но вибрира, упражненията са хем стречинг, хем са стабилизиращи и на др ден имах мускулна треска.
Неделя почивка
Понеделник recovery-cardio-workout-with-no-jumping   + Zumba

Днес как се успааах.... Довечера пак Зумба, имам още 5 тренировки от тази програма и после се чудя да продължа с ФБ, или да си довърша инсенитито... май ще си продължа с ФБ, не са толкова интензивни и се чувствам много добре с тях.

# 121
  • 1st floor
Днес разместих малко тренировките и правих Кардио 2 вместо БР6. Страшен проблем имам с омазняването на косата.  Rolling Eyes Мия я през ден, но на втория на нищо не прилича след тренировка. А ако я мия всеки ден става още по-зле. Tired

С лакирането и аз съм скарана - ходя на маникюрист за ръцете. Краката сама си ги лакирам, като правя нещо като йога (в моите очи).  Mr. Green

# 122
Трябва да кажа, че и аз сутринта, докато правих лицевите опори в ден 78 Total body core, се загледах в маникюра и си го представих в млечно бяло лятно, отчасти вдъхновена от Агента, отчасти от сестрата на Оутъм.

Остават ми две тренировки и се очакват 38 градуса тези дни. Но мисля, че минаха най-трудните тренировки. И отново съм с мускулна треска на дупето. Grinning

Шон ми хареса, гледам на него като на хубаво голо тяло без да се замислям много. Смятам, че напоследък и Джилиан би имала какво да покаже, показва Джелезни тренировки.

# 123
Чудя се защо никой нищо не казва, а то имало нова тема Simple Smile.
Аз съм -6.5 кг, още 7.5 предстоят …, но поне съм вече в здравословно тегло и да не казвам голяма дума, но взех да се харесвам в огледалото. Успявам да тренирам по два пъти в седмицата и дори само това си оказва влияние. Въртя програмите, които Агентката ми даде в миналата тема (много благодаря!) като преминавам към нова, когато предходната вече не ми е никакъв проблем.
За днес мисля, първи урок по хип-хоп + крос.

# 124
Innocent
6:00- 8km + 30 pushups
16:30 - T25 Alpha Speed 1 + Lower focus.

Flowers Hibiscus

# 125
Вчера се ентусиазирах от поста на Агент и си лакирах ноктите...
И аз така. Наклепах краката в китайско червено...
Grinning Да си призная ли без бой и адвокат - приятно ми стана, че ви вдъхновявам за такива подвизи, но и доста се посмях, защото аз лично стигнах дотам по неволя. 20+ години си правех ръце/крака по козметичните студия, но си ме знаете колко съм досадна в детайлите и миналата година след пореднaтa сметка от $50+ преди бакшиша се втренчих ядно в резултата, побеснях, пуснах ютюб и се научих да се правя сама. Така де, за такива пари трябва да оргазмирам като си погледна ръцете, а не да ме хващат киселини Wink
Скрит текст:
... но истината е, че е само въпрос на (много) практика и няколко лесни трика. Мислене не се изисква никакво - направо си ми е зен практика и медитация накуп преди лягане или с кафето (най-хубавото е, че мога да блъскам по клавиатурите си дори с мокър лак) Grinning Имам още хляб...пардон, яйца да изям докато стигна майсториците, но се справям нелошо, много по-бързо и много по-евтино от коя да е случайна маникюристка.
Френският на къси нокти ми е запазена марка (10+ год) само това носех, но напоследък съм почнала да излизам от личната си консерва и опитвам неща, които никога не съм подозирала, че ще се озоват на ръцете ми. Вкл. бели нокти и (ОМГ!) светлосин летен маникюр и (нечувано за мен) розАво + модерното жълто Scream Изобщо колкото повече остарявам и минимизирам грима си, толкова повече местя акцента от лицето към ръцете/краката май...
Показвам и този срам и млъквам!

Windekind - bravo!!!
TDI - неблагородно завидях, после се сетих колко съм вързана в краката и реших, че съдбата си знае работата Grinning

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 19:38 от Agent Provocateur

# 126
Отчет, 6 км бягане + Дупемания 13. Остават ми 6 тренировки и 10 дни до ваканцията Sunglasses

Теди, звучи прекрасно! ФБ вчера имаха разпродажба на програми, та ми напомниха за един от техните 5-day challenges -  https://---shoretner923-2NDmO5M

Agent, основната ми причина да пиша из форума е да получавам вдъхновение от прекрасни хора като теб! И да си разширявам кръгозора (i.e. Shaun T photo). Прекрасен маникюр!

Windekind, хип-хоп - прекрасно!

Дана, не останало! Браво!

# 127
миналата година след пореднaтa сметка от $50+ преди бакшиша се втренчих ядно в резултата, побеснях, пуснах ютюб и се научих да се правя сама.
... но истината е, че е само въпрос на (много) практика и няколко лесни трика.
Скрит текст:
Трябва да е имало нещо във вселенската подредба на звездите, понеже по същото време и по същата причина миналата година си купих UV лампа и няколко лака на Gelish! Joy Обаче още не съм научила няколкото лесни трика, мааму. Получавам о.к. резултат, но твоите нокти, които показваш, са съвършенство, браво!

По същество Simple Smile))) : Workout 8 от БР, която ме изпоти до нови, невиждани нива, но го нямаше този срам като вчера с W7. Моята лична трагедия са ръце и гърди, това е, няма тука мистерия. Крака и корем са ми добре, а глутеус и гръб даже много добре. Затова един път страдам, един път се радвам, мда. Simple Smile

# 128
За днес това https://youtu.be/4RoEjc0zn3M
Много, ама много ми хареса.
От няколко дни съм на работа и всичко с килограмите и храната е в норма по моите критерии.
Непо, знам я тази теория за кръста, но ми се струва, че е и въпрос на състезание какво по-интересно и нестандартно да се измисли за корем, а и за всичко останало.

# 129
Агент, следя темата предимно заради теб! Определено има какво да се научи точно от хора като теб! Радвам се, че си тук.

Може ли да ми препоръчаш с каква мощност е лампата ти? Отдавна се каня да си взема и аз. Ходя си на маникюр, но искам сама да си правя ноктите Simple Smile

Днес отчет: 40 мин интервално кардио + 20 мин пилатес

# 130
За днес - изцяло силова тренировка от Liift4 за трицепс и гърди. И тук стана доста топло, но засега успявам с тренировките. Лошото е, че някои съседи почнаха да щъкат пременени като Шон на вдигнати завеси и вече ме е страх да погледна през прозореца.
С лака няма да казвам какви ги върша, за да не ви скандализирам.
ТДИ, много ми хареса програмата. Май ще включа една зумба в края на седмицата.
Аманда, и аз така съм чувала за коремните и кръста, но Джилиън има някакви варианти/всъщност даже и от класическите/в някои от шредовете и риповете.

# 131
Ремонт кардио. Аз едвам дишам на края на деня, остава и нещо да правя. То само по една кофа вода да занесеш до втория етаж 60 пъти и е ти ти крака.
Преуморена съм и на психиката ми се отразява.  Но ще видят всички. От 08.08 съм на Пирин. И ще взема там да си остана пък...

# 132
  • 1st floor
От 08.08 съм на Пирин....
Ех, как ти завиждам благородно! Laughing

За днес отчитам БР6.

# 133
Вчера total body от ХИЧ.

# 134
  • Бургас
Здравейте!

Тази седмица пробвам Sleek Technique  - направих две тренировки Ballet bootcamp 1 и 2, а днес Sweaty Betty.
Харесват ми, определено. Е, на моменти се чувствам като идиот без ритъм, но се надявам да вляза в час  Simple Smile

Не съм си изградила още система, но мисля да карам на балетни и пилатес до Световното първенство по художествена гимнастика, което ще е в София от 10 септември Simple Smile Няма да участвам, естествено, но пък съм си купила билети от преди два месеца и нямам търпение вече Smiley

Общи условия

Активация на акаунт