Тренировки в домашни условия - 94

• 53 149
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, чета всичко, но не пиша, че нямам време.
Благодаря на Аманда и  Sprinkles за отговорите по моите въпроси (относно тренировките на Кристин Къри и относно времето ми за бягане).
Боди Шред почти я преполових, после ми предстои една пет-дневна почивка и след почивката си продължавам по план 5-та седмица. Програмата е трудна, но дава много добри резултати - особена промяна имам в ръцете и раменете и бедрата, а обиколката на ханша ми трайно се задържа 90-91 см., от 93 см. преди няколко месеца. Общо взето си задържах намалените обиколки с режима на Румяна.
Редовно бягам по един час навън и скачам малко на въже, та може и това да е дало отражение, но определено след един месец боди шред имам видимо подобрение и определено харесвам отражението в огледалото, даже, макар да нямам нужда, се възнаградих с още един бански за следващото море.
Снимката на Шон ми харесва много Relaxed
И да знаете, че ме вдъхновихте и мен, и аз снощи си лакирах ноктите на краката, напоследък ги бях поизоставила. Simple Smile

# 136
Трябва да е имало нещо във вселенската подредба на звездите, понеже по същото време и по същата причина миналата година си купих UV лампа и няколко лака на Gelish! Joy
LaughingLaughingLaughing
Не се знае дали са звездите или нашата суперпрагматична природа Wink
Може ли да ми препоръчаш с каква мощност е лампата ти? Отдавна се каня да си взема и аз. Ходя си на маникюр, но искам сама да си правя ноктите Simple Smile
Аз нямам лампа - това са си съвсем обикновени лакове! Барб питай!
Скрит текст:
Гел-лак ми правят само за къси ваканции, защото ми съсипва ноктите и се бях видяла в чудо = носех гел по 3-4 мес/год и през останалото време възстановявах съсипаните си нокти. Българките викаха, че американките били некадърни; американките твърдяха, че българките били ползвали китайски л**** - каквато и да е причината на 2 континента не се спогодих с гела, а е много красив и лесен за поддръжка за моя мъка и голямо съжаление!)
Последните 3 дни само умряло кардио вечер след 9 пм...

# 137
За днес - Дупемания 7. Имаше упражнения за корем + кардио. Според Руми, корем се тренира в комбинация с кардио. Покрай въпроса за коремните се сетих как преди години всяка програма си имаше по една кратка тренировка 10-15 минути за корем. Сега всички ги вкарват в самите дневни програми, което за мен е ОК. Когато е отделна тренировка има шанс да не я направя. От друга страна, кратките тренировки ми допадаха. По спомени P90X, Les Mills, Core de Force имат доста приятни кратки тренировки за корем.

Ето какво съм си намислила за вечеря днес и за закуска утре.  

# 138
Малините и кивито ще ги омета преди да успея да извадя миксера от шкафа, а колко обичам киноа! Мерси за рецептите, Sprinkles!

За коремните преси и аз щях да споделя, че цял живот съм ги ненавиждала и благодарение на лордозата ми винаги ми бяха болезнени и неефективни, докато не почнах да ги правя на швейцарска топка. За мен специално напоследък се преекспонират упр. за корем и най-вече косите странични - нито коремът става много плосък, нито талията по-тънка с тях. Планкове, махове от вис и всякакви подобни, където корът стабилизира според мен (и за мен!) са предостатъчни за общ тонус, все още не съм срещала жена, която търси не тонус, а мускулна маса в тази зона (не забравяме и вакуумките!!!) Другото е ядене!

Днес мисля да тренирам крака с една противоречива украинска шампионка и ще добавя гребане за довършване и кардио!
https://youtu.be/Y3DhPdGnQCU
https://youtu.be/gcAsO0bm7fI
https://youtu.be/gsXxvVmNvlo

PS Хммм, "противоречива" не е точно думата, която търся... а това е нейното мнение за плоския корем, докато си търся думата:
https://youtu.be/rrWWhucxGCA

Последна редакция: ср, 25 юли 2018, 19:50 от Agent Provocateur

# 139
Агент, пиши после какви са ти впечатленията. Аз съм виждала някои нейни тренировки за крака в ютюб, но никога не съм ги правила и най-вероятно няма и да опитам, тъй като се почваше със 100 повторения на някакви махове и се продължаваше в същия дух. Аз едва събирам сили за тренировките на Трейси с 40 повторения, за 100 нямам психическата устойчивост.
Между другото, като гледах въпросните клипчета, бях с твърдото впечатление, че това е мъж/всъщност дори не си задавах въпроса, автоматично я помислих за мъж/. Сега проверявах в интернет, за да се уверя, че няма смяна на пола, което би обяснило приема на хормонални препарати. При всички случаи едва ли е минало без много химия.
А коремните упражнения май са според вкуса. Ако няма включени в тренировката, не бих правила отделна тренировка за корема. В това отношение Liift4 ме устройва, тъй като има 3 кръга с 2 коремни упражнения по 30 секунди в края на всяка. Тренировките с тежести също доста помагат за оформянето, просто заради стабилизаращата функция на коремните мускули.

# 140
Стига дееееееееееее! Това наистина ли не е мъж? Аз точно щях да коментирам неуспешните МУ пластики.  Joy Joy Joy

Относно гел и ши- лаковете-
Скрит текст:
Много е възможно просто организмът да ги отхвърля. Аз съм точно такъв случай. Без значение колко кадърен маникюрист ти ги прави и с какви продукти работи.  Peace

# 141
Лаков спам:
Скрит текст:
ТиЛи, не знаех, че е възможно!

Агент, аз от софийските маникюристки съм доволна и не е скъпо, та там винаги ходя, вместо да се мъча сама. Последния път ми сложиха някаква си "каучукова основа", която вече търсих в Амазон и май е "rubber base". Доволна съм как се държи откъм издържливост и вид на лака, а момичето ми я изрекламира и за по-щадяща. Кой знае...
В темата ви за лакове обсъждат ли се и самоделки с uv лампи, да се местя там?

Leia2015, моята лампа е MiroPure 36W UV LED Nail Lamp. Със сигурност четох тогава ревюта и проверявах това и онова, но я избрах и малко на посоки в крайна сметка. Simple Smile

Днес си отчитам Кардио 2, което ми се стори като разходка след засиленото начало на седмицата с БР 7 и 8.

# 142
Barbabeau,
Скрит текст:
Тази основа на Орли ли беше, или някаква профи? При мен ефектът с нея/ без нея беше все един и същ. Сиреч- Зеро.  Но се радвам, че при теб наистина е сработила.  Heart Eyes

И за да не е тотален спам: слънчеви поздрави, Румяна долна част, сериозен стретчинг, медитация.
Дзен!!!  Crazy

# 143
ТиЛи, не беше Орли, нея я знам. Непозната към момента марка ми беше, но като разгледах снимките в интернет, сякаш беше Kodi.

# 144
За днес - гръб, бицепс и кардио от Liift4. Някое чудовище в Beachbody беше изтупало праха от едно старо упражнение от Insanity, за да го включи в кардио частта. Много ме измъчи.

# 145
За вчера отчитам БР 7,  покрай споделеното от вас се сетих, че наистина е много хубава и натоварваща.
Агент, точно за страничните коремни упражненията ми идват малко странни и трудни за изпълнение - особено тези със страничен планк, комбиниран и с движения на единия крак. Отделно и натъртвам лактите и ми загрубяват. Иначе сякаш добре ми действат, защото точно страничните коремни мускули са ми най-добре изглеждащи. Не ми се струва, че създават обем....
Звезди, колебая се дали да не почна нова програма на Джилиан, но пък  още не ми се тренира по програма. В началото на есента ще направя евентуално Bodyshred,  а може и нещо на Руми, не съм решила... Та тогава ще ги видя коремните там. Аз понякога си правя и класическите, докато гледам някакъв филм.  Харесвам си ги много, даже се състезаваме с децата кой повече ще направи.
По темата за лаковете
Скрит текст:
от половин година си правя при една приятелка маникюристка гел лак. При мен си издържа по три седмици, не ми съсипва ноктите, но тя добавя разни масла  Отделно нейната теория е, че това не може да съсипе ноктите, защото отдолу си растат нови, а гел лакът дори предпазва плочката. По принцип не обръщам особено внимание на ноктите на хората, да не кажа хич, но почнах покрай един повод да си правя, а почнеш ли,  се връзваш, защото пак маникюрист трябва да ти го свали. А и ти става интересно .С такива съм в момента ]
Недостатък на гел лаковете е, че трябва да избираш нещо съвсем изчистено, за да не ти омръзне. Предимството обаче е огромно за хора като мен, които са вързани в ръцете и не ги бива в пипкави дейности.
Тази украинка наистина си е като мъж, но тя със сигурност и иска така да изглежда, очевидно е имала проблеми с идентичността.  Изслушах клипчето за корема, това хранене  често и по малко много не го владея....
Sprinkles, много красиви тези неща за ядене. Аз също омитам обаче плодовете преди да стигнат до блендера, на децата правя понякога разни смеси, но иначе си предпочитам да ям директно от дърветата и от храстите. Вчера си обсъждахме със сестра ми, че от малки ни е останал навик, когато минем покрай някое дърво или храст със зрели плодове, да откъснем, не можем да издържим, докато сегашните деца сякаш рядко им обръщат внимание. При разходката на кучето нападнахме една джанка.
арсен, браво за резултатите. Замислих се, че отдавна не съм правила преглед на състоянието на талия, ханш по сантиметри. Аз и нямам метър, трябва да взема от  баба, за  да разбера как е положението.
п.п не мога да вляза в работен режим, непрекъснато мисля за море и плаж, само там има за мен живот през лятото.  А изкарахме две седмици, които за новите стандарти на почивка никак не са малко...

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 07:14 от Аmanda

# 146
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Отчитам вторник: Berserker HIIT Workout Challenge - Crazy Intense Home Workout + Fat Burning Cardio Workout for Butt and Thighs with Yoga Cool Down
+ Zumba

Сряда ми се взе акъла - местихме офиса и бях потна още в 9:30 да бягам с рутера между 2-та офиса, защото ние без нет сме за никъде. После нареждах шкафове и т.н.

Днес съм предвидила Зумба. Утре пак ще направя едни блендъри, а за събота се записах в класа по канго на открито.

Спринкълс, видях разпродажбата, обаче не мога да реша... колебая се между "стронг" и една друга програма с 4 тренировки седмично, които могат да се съчетават с др тренировки (зумбата ми примерно).
Събота ще седна спокойно и ще изббера.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 08:16 от TDI

# 147
Момичета, приключих тържествено 80 ДО! Party Time По моя си план и точно навреме преди почивката. Ще ми лиспва тренирането с големи тежести.
Сега мисля да се отдам на малко почивка, ходене и евентуално плуване и ще чакам мускулният оток да спадне и да блесне истината. В момента много си харесвам задната част. Heart Eyes Може да взема ластици за из път, ако случайно много се схвана и искам да се раздвижа.
Като говорим за ластици, моите накрая май се поразтегнаха, та ще се огледам за по-стегнати. Гледах, че има и такива от плат. Но пък не знам дали те няма да се навиват, защото са по-широки.
Скрит текст:
Тази жена-мъж очевидно клони към второто. И аз не разбрах, че е жена, все си мислех, че е треньорът на момичето.
Арсен, браво за Бодишред и ефекта от него.

# 148
Чак на второто видео разбрах на кого викате жена/мъж.
Вчера правих това: Full-Body Workout Kayla Itsines Created Just for Glamour за втори път. Още не мога да ги правя за време, но съм доволна, че ги правя всичките по два пъти. Серията с коремните на стола ми се получава по-добре, когато някой (децата) ми държи краката.

Днес, ако ми излезе късметът, ще се кача на кроса.

Последна редакция: чт, 26 юли 2018, 12:01 от Windekind

# 149
  • Бургас
Привет!
Отчитам Sleek technique Ballet Bootcamp enCORE Workout . Много ми хареса Simple Smile
Освен това имам мускулна треска на рамене и гръб от постоянното държене на ръцете в позиции Smiley

Общи условия

Активация на акаунт