Тренировки в домашни условия - 94

• 52 821
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
Чудесни тела у съфорумките. Георгиева, може би не 9, но едва ли си над 13-14. Изглеждаш почти в състезателна форма.
Аз не събрах сили за тренировката от лифт4 с подскачащите лицеви опори/цял ден ме боли глава и съм без тонус/ и я смених с Total body+Abs Blast от Ace Hiit на Крис Фрайтаг. В тях поне мога да изпълнявам всички упражнения.

# 586
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Георгиева, адмирации и от мен. И аз искам да знам повече за режима и тренировките ти.

Аз май, май ще си купя канго обувки. Довечера на тренировката мисля да се консултирам с треньорката.

Иначе тази седмица планът е:
пон: канго
вторник: силова за горна част с ФБ + зумба
сряда - почивка и на сватба Simple Smile
четвъртък: хийт с ФБ
петък: силова за долна част + канго
събота: хийт с ФБ
неделя почивка

# 587
  • 1st floor
Еха, Георгиева е страхотна! Браво на нея! Само мога да си мечтая за такова тяло с моето хранене! 😁
Отчитам БР9. Какво направихте с групата за Септември? Simple Smile Аз май ще почвам ХиЧ  от 24.09. Желаещи?

# 588
Аз май ще подкарам 80 DOO. От днес Joy

# 589
Аз почнах Лифт 4.Днес гръб и бицепси, не ме изпоти като вчерашната, но и нямаше кардио интервали.След малко тичане.
Духче, аз също се замислих за маратона...
Диди, много си фина и изящна!
Джери, има си дупе Шакира, не е малко и щръкнало, но пак е супер стегнато и секси.

# 590
Аманда, имам спомени отпреди 10-15 години, тогава май много нямаше. Какво е Лифт 4. Опитах се да изтегля 80ДО, ама диска, колкото програмата. Ще го мисля. Спешно трябва мой комп да си купя.

Какво съм се замислила за домашни тренировки, какво ще правя другото време през деня.
Днес горна част - гърди, трицепси в зала. Гърба го борих понеделник. После кардио по един баир. Няма го МП, на работа е, спокойно ще се качуря.

Скрит текст:
От 4 дни имам някакъв вирус с разтройство, подут корем. Като съм си въобразила, че съм много нашишкавяла Yum

# 591
  • Пазарджик
Добро утро!

Отчет- Autumn Calabrese - Day 70 Cardio Flow Phase 3. 80 Day Obsession - от 9 дни не бях правила нищо мн. умора ми се е насъбрала : Cold Sweat.
 Тази седмица ще тренирам само кардио от 80 Day Obsession, последните 4 тренировки /не сме в къщи и нямам наличните уреди за трениране/. Останаха ми последните 2 седмици, но много пъти прекъсвах програмата, заради семейни почивки Stuck Out Tongue Като цяло съм очарована от 80 Day Obsession.

Иииии, моля Ви, не ме засрамвайте /изтривам снимката/! Нищо по различно не правя от вас, всички програми по които тренирам само в къщи съм открила благодарение на Вас Heart Eyes! Вие сте моята мотивация Hands Clap
 Старая се да тренирам 5 пъти в седмицата, на моменти доста усилено, например при 80 Day Obsession през по-голямата част от програмата, когато Autumn обяснява следващото упражнение, аз тичам на място, при упражненията за корем правя повече повторения и подобни леки усилия от моя страна. Правя добавки, като тези безплатните тренировки от Активен и здрав и т.н. Когато искам да свалям, задължително тичане на място след тренировка 10-15 мин. /кростренажьора е счупен от 3 години, а  ММ не го отчита като необходима вещ Rage/.

Като цяло тренирам с:  - Руми- 90 дневно и Румфит, Седмични програми 2015- веднъж съм ги минала;
                                             - Jillian Michaels - Body Revolutions и BODYSHRED;
                                             - Shaun T-Insanity- мисля, че само 1-ви месец - декември 2017г., после се оказа пряко силите ми за януари 2018г./;
                                            - Autumn Calabrese - 21 Day Fix  и сега 80 Day Obsession.
Това са, въртя си ги. Платени програми до сега не съм ползвала, поради наличие на много такива - безплатни!

Сега ще си довърша 80 Day Obsession и ще се включа  към предложението на  НеПоКоРнА за старт от 24.09.18г. на ХиЧ, въпреки, че нямам представа каква е програмата и дали ще ми хареса /по скоро - понесе/.
В различните сезони тренирам мн. различно, като зимата и лятото имам сериозни пропуски от  седмици, по няколко пъти.
       Относно храната - ужассс! Когато се тренира не може да не се хапва - мое мнение. Важно е да не се изпада в крайности с въглехидрати и захари, поне при мен това вреди, не, че не ги хапвам. Важно е количеството, а и с него прекалявам, но може би забързаното ежедневие и тренировките, за сега ми помагат и не позволяват да качвам много. Като кача 2-3 килограма, а вярвайте става за 2-3 дни, спирам сериозно храната за 2-3 дни, това е моя начин,нездравословен Cry, но работещ и не се тормозя дълго време. Тази година лятото паднах на 48кг., това не се случвало след 2-те бременности, но просто се получи, може би благодарение на Autumn. Дано успея да ги запазя Blush.
       Според мен винаги има какво още да се желае  Stuck Out Tongue Winking Eye, тренирам защото ми доставя удоволствие, събужда ми тялото и го подготвя за деня, давайки му енергия  и сила! Простичко, но и ефективно!

Хубав и спортен ден!:heart:

Последна редакция: пн, 03 сеп 2018, 21:07 от s_georgieva

# 592
  • Пазарджик
Помагайте, как да изтрия снимката?

# 593
Аманда, ами хайде Simple Smile
Поне на старта ще сме заедно, аз после ще си кретам с моето бабешко темпо, ама какво пък - все ще го завърша и все е нещо Simple Smile

Моята сутрин започна много приятно. Реших да се възползвам преди да завали и отидох до Княжево пеша - 2 км да загреят мускулите. Явно понеже не бях правила целенасочена трнировка за крака и дупе от няколко месеца, вече втори ден си нося ох-чета от лифт4 за крака Simple Smile Там лекичко бягах, денивелацията е много голяма за мен, сумарно около 2.5 км в планинската част - въртях както ми дойде и този път умората беше различна от тази в парка при тичане. Изумително за мен, но нямах такива проблеми със стъпалата, но пък бях с планинските маратонки. С тях усещам стъпването много по-твърдо, няма я мекотата на градските от декатлон.
В началото едвам вървях, после мускулите се отпуснаха. И така общо около 70-80 минути с отиването, бягането и връщането.
Следобяд ще правя лифт4 втора седмица първи ден - гърди и трицепс.

Джери - liift4 е тренировка, която Звезди правеше, докато се чудех какво да подхвана, прочетох старите постове кой какво тренира и тази ми допадна. Явно и на другите момичета и май лека полека я почнахме дружно Simple Smile))

Георгиева, наистина изглеждаш чудесно. Много е хубаво да има подобни примери, че у дома също става Wink

Хубав ден на всички.

# 594
Георгиева, за снимката, ако вече нямаш възможност за редакция, пиши на модератор.

И благодаря за подробния отговор! Много ми беше интересно да те прочета Hug
Между другото, колко си висока и каква е принципно структурата на тялото ти(ако не тренираше)?

Успях да видя и Диди - чудна! Heart Eyes

# 595
ТDI, Шакира е страхотна, много, много хубава и в тяло, и в лице!
Шакира и според мен е разкошна, изключително женствена и секси! ....Мерси за съвета за сярата, не знаех...иначе за всякакви илачи съм чела...моето е от раждането на големия, и периодично веднъж - два пъти в годината в топлото ми създава проблеми.
И Диди видях - фина и женствена.
Направих Apex току що, кардиото няма да го правя, защото днес и утре ме чака пак пренасяне на дърва и ще бягам, така че, обявявам Боди Шред за приключена. Tada
Нова програма ще започна след 20 - ти септември, понеже с едното дете ще влезем в болница за изваждане на трета сливица и други ангажименти ще имаме и няма да мога да си следвам календар, ами ще тренирам в последният момент както и каквото мога...пък и имам нужда малко от почивка от тренировки.

# 596
  • Пазарджик
Георгиева, за снимката, ако вече нямаш възможност за редакция, пиши на модератор.

И благодаря за подробния отговор! Много ми беше интересно да те прочета Hug
Между другото, колко си висока и каква е принципно структурата на тялото ти(ако не тренираше)?

Успях да видя и Диди - чудна! Heart Eyes

Диди наистина чудна, много фина Hands Clap!

Тони, аз съм миньонче 160см., 48кг. с  фина костна структура явно, понеже на тези ми килограми не съм кльощава. Малко съм късметлийка, че съм с тесен ханш, но с тренировките д-то порасна,  имам широки рамене по рождение и лесно се оформят с тренировки / децата се шегуват, че съм нацепена/. Но пък целулита трудно го оборвам,  а и баджаци не липсват Cry, като цяло има за какво да се работи.

Прекрасни сте, по-начетени и знаещи по темата и не по-малко тренирани!
Аз от към тежести съм зле, само на последната програма се престраших да тренирам с 2х7кг., до скоро карах с 5-ци. Имам разширени вени, наследство от бременностите и може би е добре да не се изсилвам в тази насока, въпреки, че и подскоците са противопоказни. Но не може човек да се лиши от всичко, което харесва Ill

Дано съм по редовна в темата, много ми харесвате и ме разтоварвате!

# 597
s_georgieva и аз благодаря, че сподели как тренираш и се храниш...голям стимул си и доказателство, че нещата се получават и в домашни условия и с малки тежести...

# 598
ТиЛи, аз всеки ден се мотая така-ставам четири часа преди тръгване за работа, за да имам поне два за кафепиене и блеене.

Изключително приятно ми стана да разбера, че не съм единствена подобна "мотла" в темата. Smile И тъй като от днес сутришната ми рутина ще е коренно различна, със ставането направих серия Слънчеви Поздрави, след което дори закусих- държа да отбележа, че си бях приготвила зякуската от предната вечер /високомаслено КМ с горски плодове/ и си ме чакаше на плота. Иначе щях или да я забравя, или да пропусна. Държа ме сита точно 4 часа. След малко се мятам на Румяна- ден 11/ 90 ДП.

# 599
Уууу, чудна С Георгива!

След висенето в Бърза помощ със страховит алергичен пристъп снощи днес се опитваме да заинтригуваме децата с Париж... хммм.... абе харесаха им гълъбите!

Общи условия

Активация на акаунт