Тренировки в домашни условия - 94

• 52 809
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
Банда, здравейте!
Аз от две седмици съм в пауза Astonished, само греба на тренажора, когато сваря (дотук два пъти...)
Точно бях започнала седмица 11 от БР и спрях "само" за един дълъг уикенд на море, обаче след морето веднага ме подхванаха много нови ангажименти и... ден след ден отлагане, станаха две седмици!
Мисля от понеделник пак да си почна БР, но понеже сигурно няма да мога да скоча обратно в седмица 11 от нищото, съм си измислила схема от по-старите тренировки, докато наваксам тонус. Така или иначе не ми се разделя с програмата, не съжалявам много за протакването.
С храната съм пет за четири, но засега кантарът се прави, че не забелязва...

# 646
Ха-ха, Спринкълс, аз ги издумках всички тренировки от първата седмица без почивка, та даже в повечето дни и тичане добавях.... И сега три дни ще правя нещо по-леко. Но занапред ще следвам неговата схема.
За вчера - не успях никакъв фастинг да направя, към 12 бях зврески гладна, но бях и тренирала рамене, и тичане добавих - шест километра.
За капак - хрумна ми, че трябва да пребоядисам половината къща и се захванахме сами с големия ми син преди да си дойде ММ от работа. Така го поставихме пред свършен факт Ill, че той от миналата година все пребоядсива...Точно за два часа и половина бяхме преобърнали всичко и успяхме две стаи да префасонираме. В леко безумни цветове , но това намерихме в близкия магазин. Не е особено елегантно, но е новичко. Уж трябваше да е кайсия едното, а се получи леко розово... Ще свикнем. Поне е нежно, а не натрапчиво розово.
Непо, аз имам рожденик в събота - малкият ми син. В неделя бих могла, но пък сигурно ти тогава си заета.
Дана, казах му, мерси. Непрекъснато ме питаше. Ръката е наместена добре,те още след наместването пак я снимаха. Три пъти тогава в Пирогов - първо да се установи травмата, после наместване през рентген и накрая контролна снимка. Страхувах се  после нещо да не е направил, защото гипсът не беше много плътен, за да не се получи подуване. Но след седмица отидохме отново на преглед и тогава казаха, че всичко върви чудесно. Направиха и по-стегнато гипсиране. На 19-и би трябвало да го свалят, като лекарят рече, че се презастрахова, вероятно ще е готов и по-рано.
Духче, браво за вчерашната разходка. Така ми се иска и аз да съм по-близко до планината.
За бананите и ПМС -  знам, че съдържат доста магнезий и витамин B и затова помагат да няма спазми. Магнезий не приемам допълнително, никакви добавки по принцип не пия и и затова е добре поне с храната да го добавям. Пък и странното е, че мен бананите ме засищат много, противно на теориите, че довеждат до огладняване.

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 08:16 от Аmanda

# 647
  • 1st floor
За съжаление ми отпадат плановете за събота. Трябва да сменя колежка, която е на сватба, а в неделя съм си на работа по принцип. Ще почивам на 22-ри.  Confused

За днес отчитам БР9 за последен път. Цялата тренировка правя с три кг и вода ми тече от главата! Shocked Crazy

# 648
Аз ям банани заради сератонина, нищо, че той е повече в обелката Smile

Аманда, за един квадратен метър не мога да си оправя кухнята, тапети слагах, но точно там не се ловят тапети, нещо не хващат. Да дойда да ми дадеш малко латекс Revolving Hearts Аз пък знам 3 дни тренировка - един ден почивка. Но и аз като теб го карам без грам почивка, че и други неща добавям.

Нещо последния месец нямах сили, не бях аз. Бившият ми шеф разправяше, че от веднъж след 45 се усещаш, че не си ти, това което си бил. Всичко е наред. Много се бях претоварила.
Я по планините 80 годишни баби как се катерят, преди нас. Важното е да имаш вяра на себе си!

Вчера много неща. Днес ще са крака и някоя пътечка. Лошото тук е, че за планина си трябва кола. Всичко е далеко, единствен остават близките баири. Не като в София, един автобус и вече си до планина.

# 649
Вчера не тренирах, но днес се отчитам с Iso Strength. Последните дни тичам по задачи, че за два месеца много се бяха насъбрали. Пренаредих детската стая и освободих място за бюро за бъдещия първокласник. Сега чакаме бюрото да пристигне. Следобед мисля да направя малко упражнения с ластици, че най-накрая се сдобих с комплект от Декатлон.

# 650
  • в пералнята
Момичета, иска ми се да започна Лифт 4 след всичко прочетено и толкова хвалби. Откъде мога да намеря пълната програма?

# 651
Аmanda, и мен бананите ме засищат.  Peace Да не говорим, че са много удачен вариант за леко хапване и набавяне на В преди тренировка. Ох, сега се сещам- като ученичка /може вече и студентка да съм била, не помня/ гледам US Open- някакъв безкраен и съответно инфарктен мач на Пийт Сампрас, не помня с кого, обаче; и между сетовете нашето момче си вади един банан от сака и го хапва, при което  коментаторът казва: "Не си мислете, че на Пийт в момента много му се яде банан, просто се разгражда много бързо и дава сили..." Та така, това ми е асоциацията с бананите на мен- тенисът.  Joy Joy Joy Както и с черешите- след като го гледах Ноле тази година на финала на Уимбълдън как си вадеше кутийка и си хапваше по няколко.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Сладур!!!  Heart Eyes Heart Eyes
И честита ви нова цветна къща!  Hug

Много деца- девички в темата! Страхотно! Много са прекрасни тези коледни "творения"!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Отчитам една анти-депресивна терапия: 2 часа планинско мотане...
+1! Движението и досегът с природата са най- доброто лекарство при изпадане в подобни състояния!

Всичко хубаво, но забравих да се отчета аз. Още не зная дали ще тренирам, нещо сериозно ме е схванал кръстът и може да заложа само на йога тези дни.  Thinking

ПП. И последно. Laughing
Sprinkles , както вчера бях убедена, че ще си купя PUSH, така в момента съм убедена, че няма да го направя- Румяна започна да налага прекалено много условия, при което ги казва с половин уста. Подобно поведение е способно за секунда да ме превърне от фен в най- незаинтересувания от дадена личност човек.   ooooh!

Последна редакция: чт, 06 сеп 2018, 11:45 от Анонимен

# 652
Sprinkles благодаря, не ми беше хрумвала тази идея!
Току що ме ангажираха за няколко промоции, в някои дни имам по две - от две различни фирми, та ще видя как ще сколасам, но е по-добре от безработна Simple Smile Временен вариант е, но е нещо.
ТиЛи- абсолютно да!
Ехеее, Аманда "луд умора нЕма, само се поти" - браво, много ти се радвам на ентусиазма и активността.
Arhinora - в предишните страници няколко пъти е коментиран, ето заповядай https://m.vk.com/topic-38903136_35286423 последните линкове.

За днес отчитам 7.33 км на Панчарево (пак да кажа, че съвсем ме няма в бягането). Първо 5 минути ходех, после 15 минути правих 1:1, после 5 минути ходех. Завърших с 5 минути ходене. После пуснах програмата за по-напреднали, 4 минути бягах, после му загубих ритъма, защото се уморих и повече ходих, от колкото бягах, но е по-добре от никаква тренировка. Следобяд - лифт4 каквото се пада, май са крака.

Последната седмица, предполагам вълдушевена от спорта, изобщо не съм следила храненето. Имах си от всичко, в нормални количества. Кантар не искам да виждам, предполагам, че от толкова движение, интензивно като за мен, може и леко да съм покачила. Други измерители на прогрес искам да имам, по-скоро визуални и за издръжливост.

Аманда, фаста си е особен. Не мисля, че всеки ден е подходящ - има си различни условия, абсурд ми е да тренирам и после да фаствам. Когато съм си наумила да правя 18-20 ч., съобразявам тренировката да е час преди края на фаста. Тренирам, къпя се и прекъсвам поста. Истината е, че ако внимавам с въглехидратите (под 100 гр) и увеличавам протеина (над 80 гр) имам прекрасни резултати с фаста. За това обаче се изисква мерене и теглене и следене - нещо, което не искам в момента да правя. В този смисъл ще го карам по усет. За днес например:
бягане на гладна (на кафе)
след бягането - праскова и мъничък банан.
Прибрах се - палачинка с едно яйце и един белтък + 1 с.л. овесени трици, за пълнеж мъничко обезмаслено сирене и 1/2 ч.л. мед.
В деня ще имам - постна крем супа от спанак, пъстърва и половин патладжан пълнен с телешко месо и зеленчуци. + салата. Общо взето си разпределих въглехидратите около тренировката, за след това оставям прилично количество протеини и малко мазнини от телешкото месо (на кайма е, което води до по-бързо усвояване в организма). Около силовата ако огладнея - варено яйца или само белтъка.

# 653
отчет - страхотната тренировка за крака на Лифт 4 - https://cloud.mail.ru/public/HQCE/2qro2aGd2/Week%201%20-%204%20-%20legs.mov

На шега или не, изкарах 1-ва седмица от програмата и съм много доволна от видеата, добре ме натоварват и тонизират. А и треньора си го бива. И Руми я харесвам, но е малко по-различно:heart_eyes: Как да не те спечели Grinning

Фрейм, Спринкълс, благодаря Hug
Запълвам си и аз времето или с видеа от youtube, които съм отделила за "гледане по-късно", или просто релаксирам за задачите после, за да не губя този час безцелно.

И моят кантар ме дразни, но затова пък се тегля всеки ден, за да пречупя емоциите. Знам колко лесно се изпуска нишката и колко трудно после се връщам в релси. Веднъж подочух едно момиче да разказва как е свалила килограми и това и било едно от малките трикчета. Качи ли се сутринта на кантара и после по-лесно не "съгрешава" - каквото и да значи това. Мисля че е добра идея и вече 2 седмици следя нещата, всеки ден варирам, и се въртя около едно число.

Иха Беси, много е вълнуващо - ще си имаш първокласник. Желая успехи, както и на всички, на които сега им престои.

Тили и аз забелязвам различно поведение в Руми, доста ми е странно, но пък има толкова голям избор, че не съм се притеснила. Как е кръста?

Духче, супер е че ще бъдеш заета, дори и временно. Чакам да споделиш как ти се отрази тренировката за крака.

# 654
Зизу, тя е утре. Иначе миналата ми се отрази с много ох-чета. т.е. мускулна треска Simple Smile
Никога в живота си не съм тренирала толкова много, както последните седмици и визуално има някаква лека промяна, но не бързам за никъде. Само че, нормално... съм и малко по-гладна Simple Smile
Край на деня с
бягане
после още 4.5 км ходене
и накрая лифт4 - рамене Simple Smile

# 655
Кое е по-добре Инсенити 30 или Т25. Правила съм по малко и от двете и не мога да преценя кое е по-ефективно?

Отчет: крака преден мускул и вътрешна част, дупе и накрая корем. После кеф 12 км мотаещо се полупланинско размотаване.

# 656
За обсебените от нас Оутъм готви A little MORE obsessed от 8 октомври. Ще са 6 допълнителни тренировки.

# 657
  • София
Сутринта ден 72 Тоtal body core на 80DO , вечерта 3 км тичане в парка.
Още малко и прикючам второто завъртане на програмата и за поредем път казвам , че с ужасно хранене дори , тези тренировки промениха тялото ми. Имам колене , брича почти изчезна , ааа д*пето направо е уау.
Още не съм решила какво ще подхвана след като приключа програмата.Очаквам идеи от вас:))

# 658
Тили, сега прочетох, че ще е достъпна само за стийминг. Това не ме устройва и няма да занимавам семейните да се занимават да я свалят. Пък и толкова други програми съм набелязала, на които кой-знае кога ще им дойде времето ...

Дана, и аз се зарадвах за A Little More Obsessed. Ако успея да приключа Лифт-а, през октомври ще ми дойде точно навреме.

Отчет - 3 ден от 1 седмица на Лифт-а. Определено вдигам по-леки тежести, от тези, които "пропоръчват." Споделям го просто защото при 80ДО винаги вдигах подобни на Отъмн. Но при лифт-а участниците са съсем друга категория от 80ДО и е логично да вдигат по-големи тежести. 

# 659
Мислите ли запетайка че лифт акцентира много повече на рамене и горна част от 80 do?

Airamber Браво на тебе!

Диктувам си съобщенията във форума През новата клавиатура на Google и има разни странни интерпретации особено на пунктуацията Обаче пък колко време пести!

Сега трябва да измисля как да цитирам чужд текст диктувайки...😂

14/33 55 Мин кростренажор

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 01:29 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт