Тренировки в домашни условия - 94

• 52 802
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Тили и аз забелязвам различно поведение в Руми, доста ми е странно, но пък има толкова голям избор, че не съм се притеснила. Как е кръста?

Наистина има огромен избор на тренировки, мен лично дори ме улеснява- по- бързо ще дойде ред на всичко, което съм планирала, без да се чудя къде да вмъквам нови неща, които при това още от самото начало не съм убедена доколко биха ми допаднали. Hands V
Кръстът е по- добре, благодаря, но  всичко това е благодарение на специални упражнения, които правя в момента. Надявам се до понеделник всичко да е отшумяло и да мога да си тренирам нормално и пак да влезна в ритъм.

Тили, сега прочетох, че ще е достъпна само за стийминг. Това не ме устройва и няма да занимавам семейните да се занимават да я свалят. Пък и толкова други програми съм набелязала, на които кой-знае кога ще им дойде времето ...

И покрай всичко останало, достъпът до програмата ще е фиксиран- две години. След което при желание за удължаване на достъпа се доплаща допълнителна "минимална" (според нея) сума. Thinking Не е попаднала на руски фенове тя- да я качат във ВК още първите часове след излизането на програмата. Smile Аз лично бях дотук със закупуването на нейни продукти.

# 661
Мислите ли запетайка че лифт акцентира много повече на рамене и горна част от 80 do?

Agent, мислим, мислим.  Аз още не съм правила долна част. Като цяло от 4 тренировки за седмицата, 3 са горна част и 1 за крака. Звезди мисли, че долната част в Лифт-а не струва. И отивам да си сложа и аз новата клавиатура - от swipe ще премина и аз на диктовки.

# 662
Спринкълс, 50/50 от първите шест седмици не е съвсем да не струват, но краката от втора фаза на 80ДО са сходни по дължина и много по-ефективни.  Четните тренировки са си плиометрия, а аз не я обичам много, тъй като съм привързана към коленните си стави и искам да останем заедно, докато смъртта ни раздели. Все пак втора седмица беше приемлива, шеста - също/но там едно от упражненията изпълнявах с доста плитки напади/, но четвърта въобще не я правих. Наистина ми хареса само тренировката за крака от седма седмица.
Тили, всъщност в руските групи се срещат някои от тренировките на Румяна/само две-три, най-вероятно от тези в ютюб/.
За днес - бицепс, трицепс и рамена от лифт4. Бяха обърнали реда - упражненията с по-големи тежести бяха в началото, но пак не ми хареса особено.
П.п. Джери, аз предпочитам Фокуса.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 01:21 от zvezdi4ka14

# 663
За мен лифт4 си е изцяло за ръце, рамене и гръб. Но понеже на мен най-проблемната ми част е горната, нямам нищо против + това, че към всяка тренировка има корем, за мен е добре.
Скрит текст:
Признавам си, че съм много изненадана по отношение на това, което се случва с "мастните натрупвания" от бягането. Махат се. Не слабея, защото не успявам да контролирам адекватно храненето. От както тренирам така по-сериозно (като за мен) ми се яде и шоколад и сладко - преди не си спомням, да съм налитала на сладко толкова много. Може би е период на адаптиране ? Гледам си показателите на гривната - април, май, юни, юли - все месеци на които средните изразходвани калории на седмична база са около 1800. Даже Юни, след започване на работа в онзи офис, падат на 1740- 1700. И от Август си се вдигат доста. Последните две седмици са между 2 100-2 300. А може и чиста лакомия да си е. Колко приемам - не зная. Но се зачудих не е ли по-добре да "се свърши и толкова", вместо да се моткам месеци наред. Така де, месец - два самодисциплина, ще ме доведат където искам. Та май ще избера малко самодисциплина.

Осъзнавам, че съм малко по-досадна от другите - много бърборя, но ми е един преходен период, на търсене на работа, всекидневието ми много се промени изведнъж до сега все имах цели и мотивация - дисертация, изследване, спорт, езикови курсове, работех. И сега съм посветила вниманието си на спорт и хранене - хем имам времето за това, хем имам нужда от нещо конструктивно, което да не ми позволява да затъвам в негативни мисли, че там е тъмно и не искам да бъда Simple Smile Та с две думите - извинявайте, ако ви досаждам.

За днес нямам ясен план. Като ми се получи, ще се отчета Grinning
Хубав ден на всички.

# 664
Звезди, мерси! То и макс 30 поостаря!

Агент, и аз това се замислих за лифта. То има 30минути тренировки за рамене. А то за рамене са само 3 упражнения.

Айде аз да ходя да се разписвам, точно като тези с условна, в БТ.
После на фитнес. Днес гърди и трицепс, а и кардио, че шкембето нещо....

# 665
За днес корем от Шон https://cloud.mail.ru/public/EfPr/gtSjWf8AY/25%20abs.mp4.
Лифт 4 е точно по мой вкус - харесва ми всичко -времетраене, кардио елементи, участници:smile: Аз пък имам МТ на краката, не знам дали само от програмата, възможно е и от тичането да е, но определено там усещам напрежение. Не мисля, че ще има ефект само в горна част.
Духче, същото смятам за бягането- наистина се гори много и резултатът е страхотен, когато се комбинира и с тренировки с тежести.
airamber, аз също с радост скоро установих, че имам вече колене:smile: Преди години там имаше само мазни натрупвания.

# 666
Даааа, аз едно време бягах цяло лято на стадиона и страхотни резултати постигнах, мисля, че кардиото беше малко пресилено зсклеймено, както въглехидратите и мазнините преди това Grinning

# 667
Iso Speed Hammer за днес.
Напълно съгласна съм с Дух. Чакам ММ тези дни да се прибере и ще вога и аз да отделям време за тичане. Сега съм постоянно с децата и просто няма как да ги оставя сами у нас. Нямам воля за ограничаване на храната иначе бързо ще си вляза във форма.

# 668
  • Бургас
Вчера само йога от 21 Day Fix. Много добре ми дойде. Програмата изглежда доста интригуваща, ще я вмъкна някъде в плановете за тренировки.
Румяна тотално ме отказа да купувам новата и програма. Всичко сте казали по темата, мен допълнително ме подразни, че информацията се появява на час по лъжичка, а първоначално заявената отстъпка при закупуване на програмата седмица преди старта, се оказа подвеждаща тъй като възможността ще е само за 48 часа. И кой знае още какви изненади ще има.
Снощи си изтеглих крачкомер за телефона. Не му вярвам особено, но ще се състезава единствено със себе си, така че ще мога да следя промените в активността. Тази сутрин показа, че съм тичала било 10 мин, около 1 км. Така и предполагах и без приложение Simple Smile
От вчера спрях млечните, правя проверка дали усещанията ми, че ме подуват и ми пречат са правилни. Днес съм -0,700 гр., вода сигурно някаква, но дали е от млечните, ще разбера в последствие.
И аз сега гоня ония 46 кг., които постигнах с тичане преди няколко години. Но тогава бяха в комбинация с глад и много секс. Сега обаче съм без последните две неща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 669
  • Пазарджик
Привет!

Отчета: последното кардио от 80 ДОО.

Зизу благодаря да ХиЧ Simple Smile!

ХиЧ изисква доста инвентар, но мисля да се пробвам като модифицирам, пък ще видим какво ще стане. дано само ефект да има като не изпълнявам точните упражнение.

# 670
  • София
Открих в youtube клипове Virtual Run. Като това:

Качвам се на кростренажора и въртя. Понеже звука е малко дразнещ заради вятъра в микрофона, мутвам звука и в друг таб си пускам нещо такова:

Обмислям цяла зима да изкарам виртуално по тропическите плажове Nature Sunny

# 671
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Иначе тази седмица планът е:
пон: канго
вторник: силова за горна част с ФБ + зумба
сряда - почивка и на сватба Simple Smile
четвъртък: хийт с ФБ
петък: силова за долна част + канго
събота: хийт с ФБ
неделя почивка

Божкее изтече се и тази седмица,  а аз къде спазих, къде не планът си: понеделник, вторник и сряда - по план.
Всъщност сряда от 19ч. до 24ч. танци, ама като ви казвам, танци разбирайте сядам само в момента с речта на кума и момента с рязането на тортата. През останалото време на дансинга. ММ имаше мускулна треска.

Четвъртък - начиии подавам се на терасата и гледам басейна - празен. Че като се метнах 12 дължинки Х 20 метра.
И после какво ядене ... малеее... на сватбата само тортата си изядох по изложените по-горе причини, а през деня само 1 салата Цезар бях яла, после нагладно басейна и след това .... не е за споделяне
Днес бях решила, че е четвъртък и не си взех спортен екип, а довечера има канго, защото е петък да му се невиди!  Disappointed Relieved  Утре - по план.

# 672
Отчет - ден 4 от 1 седмица на Лифта. След нея ден 5 от йогата - https://youtu.be/Hjrslk86Pzs. Много ми допадна след днешната тренировка. Като цяло и на мен лифта засега ми харесва. Тренировките не са супер дълги. Ако имам време, мога да добавям йога или нещо друго. Ако нямам - правя тренировката и съм готова. Харесва ми и това, че програмата е 8 седмици. Ето, вече една седмица е минала. Ясно е, че всичко е в главата ми, защото след тези 8 седмици пак ще тренирам нещо. Замислям се да изменя програмата и да правя 2 дни тренировки, 1 почивен.

Дух, аз забелязвам, че ям много повече когато съм вкъщи. Затова и не обичам да работя от вкъщи и избягвам да го правя. Лятото пък домашните като ги нямаше около месец и бях сама, нямах и никакви изкушения.

Спрортен уикенд, лейдис!

# 673
Sprinkles, да и това си оказва влияние.
Отчет
- разходки (действат ми успокояващо и си проветрявам ума) общо 12 км
- крака, но не от лифт-а. Направих ден 12 от 80 ДО за крака. Исках коленете ми малко да починат и като видях в лифта какви са подскоци...  от 80 ДО много ми допадна тренировката и съм убедена, че ще имам стабилна МТ утре.
- накрая направих 8 минути от йогата на Спринкълс, но не зная защо по-голямата част от йога клиповете ме изнервят. Предполагам нещо не умея да съм в мир със себе си. Бих искала отново да включа йога в дните си.

Хубава вечер на всички.

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 20:48 от Госпожица Дух

# 674
За днес - Speed+Active Recovery от Core de Force.
Духче, аз пък вкъщи ям по-често, но пък с по-малко калории. Обикновено свалям през уикенда и качвам през работната седмица. Тъй като не ям сладко/с изключение на черен шоколад/ от много време, вкусовите рецептори са се нагодили и даже плодове не ми се ядат толкова често. Дори трябва да се подсещам, за да си изпълня нормата/от години ми внушават след всяка реклама на хранителен продукт, че трябва да се изяждат по пет плода и зеленчука на ден/. За два-три месеца става промяната.
Джери, 6 са упражненията са рамо/едно не бях виждала въобще,  а едно - само в една стара програма на Кети Фридрих/. Разделени са в три групи с по три кръга, като в края на всеки кръг има кратко кардио упражнение.

Общи условия

Активация на акаунт