След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 739
  • 743
  •   1
Отговори
# 465

Добро утро и приятен уикенд, момичета!  smile3503

За снощи. Нищо ново под слънцето. Така както и очаквах Къванч и Серенай взеха наградите. Имам чувството, че са абонирани за тях.  Joy Joy Joy  Как пък нещо не се разчупи при съседите.  Thinking

Ама пък, който не печели на карти , печели в любовта. Нали така беше.  Joy Joy Joy А пък Буфчетата скоро ще берат и плодовете на тази любов.  Joy Joy Joy

Хубав ден!  bouquet

# 466

Добър да е почивния ви ден момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИМИ Heart Eyes, аз май също не очаквах, и  ми е  все едно .По-важно  Wink е ,че започна израстването на ново цветче  на антуриума.Знаково е ! Laughing

Много важно за  мен много високата оценка която получава филмът на Фахрие и Мурат.
И вчера е отбелязано за рекордия брой посетители в Испания.

‘SONSUZ AŞK’ İSPANYA’DA REKOR KIRDI!

Ами съвсем  естествено според мен-напълно европейски филм като тематика и актьорско майсторство.Във всяка европейска държава който го изкупи ,ще има успех.
  Май съм споделяла и преди , но Фахрие някак стои много добре на голям екран.Усещаш таланта , красота и.

bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 14:14 от sebilMM

# 467

Здравейте!  newsm51

Бурак вече има 12 милиона последователи.  newsm44 Нов рекорд...

И малко фотоси от магазините в мола с нашето момче... Прекрасен винаги!  Hug Бонбон!!!  Heart Eyes

Даже си имаме и рекламно списание.

А това ще е като сбъднат сън, който очакват феновете с нетърпение...

Приятна неделя!  bouquet

# 468

Здравейте Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Явно вички си почиват днес, а Ири Hug  на свтба married и колкото разбирам е кума , а не булка Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes newsm78 newsm78 newsm78

МИМИ Heart Eyes ама ние сме тук и споделяме къде ,какво сме видяли Laughing

Две жени които харесвам от край време ,защото са  с и до Фахрие , откакто тя е любимото момиче на Бурак.

Свърших романа-история за Осман , но от жестокости по пътя му към империята ми призлава.
Започвам да се чудя как ще го омекотят сценариси и режисьори за да тане много гледаем newsm78
Спонемава се , че Рабия е вече негова съпруга , но без подробности.Ще видим.

Бурак не спечели , защото представя съвсем различен -класическо- елегантан стил ,  от който се интересуват по- ограничен и отбран тип мъже.Това не му пречи да е прекрасен!

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 17:48 от sebilMM

# 469
Момичета, привет!  🤗

Благодаря за споделеното! 💐
Радвам се за “Безкрайна любов” - филмът е меко казано прекрасен и си залужава.
Радвам се и за многото последователи на Бу. И Фе скоро ще стигне 8те милиона.

Няма значение дали имат приз. Аз си ги оценявам. Wink

Себи 🤗
Не бях кума , нито булка. Близки приятели имаха сватба , но вълнението беше огромно. Моята сватба е идната пролет. Simple Smile

Лека вечер!

# 470

Ири Heart Eyes, много се радвам ,че си при нас  Hug

Значи..... newsm78 през пролетта на 2019 да чакаме още значими вълнения в темата.Много съм щастлива Hug

За теб тези  колажи на САРА.

Лека нощот мен Hug

# 471

Добро утро, момичета!  smile3525

СЕБИ, сценаристите може да четат друг роман за Осман, не твоя. Какви ли ще ги забъркат, ако е само исторически ще ме загубят като зрител.  ooooh! ooooh! ooooh!

Значи Иринка скоро ще я присъединим към отбора на госпожите.  Joy Joy Joy

Приятна нова седмица!  Hug

# 472
Здравейте, момичета! 🤗

Себи 😍
Благодаря за колажите! 💐🤗

Мими 😍
Не вярвам да е само исторически. Мисля , че ще има и любовна история и интриги, както винаги. Но разбира се всички действия ще бъдат движени от историята.

Да, момичета, скоро ставам Госпожа! 😁

Хубав ден!

# 473

Здравейте Hug Hug Hug

Ири Heart Eyes с нетърпрние ще чакам  събитието на което ще станеш Г-жа Ири Laughing

МИМИ Heart Eyes не може историята да не е водеща след като Осман е  изключителна историческа личност-основателят на Османската империя.
   Че по- подходящ от Бурак  няма  съм на 100% сигурна.
   Съдбата на  сериала е изцяло в ръцете на сценаристите , режисьора  и останалите главни герои.
   В Черна любов пак игра Бурак,ама като не ми допадна кастинга и до голяма степен  сюжетната линия го зарязах към 5- епизод,поглеждах в другите само когато Бу беше на екрана.
   Така , че дано не се получи същото и с "Осман"жалко ще  е.

Каква красива героиня от историята на Турция би била Фахрие.Е не с толкова червени устни и доста нескопостен колаж ,но Фе си е Фе.

И в  тази част на историята  на Турция ,само че от началото на 20-ти век Фахрие беше чудесна.

Ох.... все по- рошав става татко Бу ... ама пак си го обичам Hug

НОВО...
  И е свързано с Ще се срещнем с понятието "Възкресение Осман" през сезон 2019-2020.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 19:01 от sebilMM

# 474
               Нова среща  с продуцента за новия сериал.

Племенничката много пораснала, я каква мадама е станала.  Joy Joy Joy СЕБИ, ти си по-наясно с нещата, може ли да кажеш на колко годинки е вече.  newsm78 Голяма сладуранка.  Heart Eyes Че позира и като вуйна си.  hahaha

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 19:39 от mimivj

# 475
Оо, чудесна новина сте донесли. 😊
Ще потърпим малко тази му визия, поне си заслужава. И аз с голям интерес очаквам проекта.

Себи 😍
И аз очаквам събитиетоооо. 😀

Ангееелче.

Лека вечер! 🤗

# 476
  МИМИ Heart Eyes някъде късната  пролет на 2015 година се роди племеницата на Бурак.Чакахме я с нетърпение Laughing.

Заслуга на сестрата  на Бурак е ,че облича детето с мини тоалети  от  модните  колекции на вуйна си .

Сега нямам под ръка снимки , но като намеря ще ги постна

Тук е на къна вечерта.

На сватбата.

Познахте  ли малките Фериде и Кямран?

Питам се дали това няма да е Рабия в продължението ....

Баще и син.

Най вероятно- баща , майка, чичо .... на Осман .

Ще видим какво ще ни предложат.

Ири Heart Eyes bouquet

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 22:20 от sebilMM

# 477

Добро утро, дами!  smile3525

Буфчетата ми грабнаха и плениха сърцето точно от тази премиера.  Hug За уточнение, аз гледах Чучулигата след като вече беше излъчена.

След срещата с продуцента, излизат много статии за новия сериал на Бурак. Досега сериала бил продаден в 60 страни, говоря за този в момента. Подготвят ни усилено за новия вариант с Осман - синът на Ертугул.

Хубав ден!  Hug

# 478
Добро утро! 🤗🤗🤗

Мими , Себи , благодаря ви за споделеното!
😍😍 💐💐

Племенничката на Бу наистина е супер сладичка. Със сестра му много си приличат и много харесвам тази снимка.

След срещата с продуцента, излизат много статии за новия сериал на Бурак. Досега сериала бил продаден в 60 страни, говоря за този в момента. Подготвят ни усилено за новия вариант с Осман - синът на Ертугул.

Много се радвам за успеха на Ертуурул. А за Осман се надявам , че ще е дори по- добре. От сега се говори за проекта , а ще се излъчва чак догодина. Това е добра реклама, а и Бу ще вдигне рейтинга , сигурна съм. Надявам се да го гледаме дълго и да нямаме проблеми с това.

Себи , а това предположение , че Ханде Сорал може би ще е Рабия , от къде дойде? Прочете ли го някъде? 😊
Лек ден от мен!

# 479
Flowers HibiscusFlowers Hibiscus   Здравейте, госпожи и госпожици Hearts

Доколкото разбирам , вече няма стара версия на форума и аз май се отказвам от мъките па пиша и се уча на новата.Изнервя ме на макс.

И все пак да споделя  нещо ново което научих.
Преводът, не претендирам да е супер.От Гугал е:ill:

[bFahriye Evcen & Kerem Bursin. Perşembe günü biraraya geliyor! İşte detaylar

Fahriye Evcen ve Kerem Bursin, Perşembe akşamı biraraya gelecek.

Sevilen oyuncular, Unicef'in balosunda Zincirlikuyu'daki 5 yıldızlı bir otelde yan yana olacaklar.

"Unicef Umut Balosu" adlı geceden elde edilecek gelir, Türkiye'de eğitime aktarılacak.
][/b]

Фахие Евчене и Керем Бурсин. Той се среща в четвъртък! Ето подробностите

Фахие Евчен и Керем Бурсин ще се срещнат в четвъртък вечер.

Любимите играчи ще бъдат в непосредствена близост до топката на Unicef в 5-звезден хотел в Zincirlikuyu.

"Уницеф Hope Ball" приходи, за да се спечели от това вечер, ще бъдат прехвърлени към образование в Турция.

Доколкото можах да разбера се очаква 5-ти сезон   и  продължението на "Възвръщането на Ертугрул" така се изписва името в романа. от 24 октомври 2018г.

Това са класациите на най-гледаните сериали докато е излъчван 49ти сезон на  Ертугрул.

Предишният сезон е свършил така=

[bНойън отвлече Ертугрул Бей. Тезата разказала на Альонгая за отмъщение. Лакин се опитва да убие Осман, без да чуе от Алгоняя. Но Осман няма да умре, защото коварните планове, които вършат, няма да намерят своето място.][/b].....
                  И идва нашият ОСМАН.

[bНОВОСТИ: Заявление от продюсера.

Продюсер сериала «Возрождение. Эртугрюль» дал официальное заявление о новом проекте с Бураком Озчивитом в главной роли:
«Сериал «Возрождение. Эртугрюл.», который с удовольствием смотрят в более чем 65 странах мира, предстанет в новом сезоне 2019-2020 с новым концептом «Возрождение. Осман».
В проекте, над которым мы особо тщательно работаем, роль Османа будет играть Бурак Озчивит.
Таким образом, желаю нашим товарищам удачной и успешной работы.»
][/b]

Продуцент на поредицата "Възраждане". Ertugryul "даде официално изявление за новия проект с Бурак Озчивит в главната роля:
"Серията" Възраждането ". Ertugrul. "Кой е щастлив да гледа в повече от 65 страни по света, ще се появи в новия сезон 2019-2020 с нова концепция" Възраждане. Осман.
В проекта, на който работим много внимателно, ролята на Осман ще бъде изиграна от Бурак Ошитит.
По този начин искам нашите другари успешна и успешна работа. "

С тази версия съм аут.Този пост го пиша 2 часа.

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 19:07 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт