След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 730
  • 743
  •   1
Отговори
# 495

Добър вечер момичета  Hug Heart Eyes

Димитра-Дари newsm51 smile3525 newsm51 да ти е живо и здраво името  , да си жива и здрава и ти!Дано Съдбата е благосклонна към теб и близките ти!

Явно са решили да се появят когато има с какво да ни зарадват  и аз съм съгласна да чакам кротко.

Onlar bizim yavrumuz - това са нашите деца.

Не съм сигурна дали са техните котета , ама е супер.

Мъжкият успокоява децата , а мама е гушнала тати. Страхотно видео.Много ми приличат на тяхната котешка двойка

https://t.co/QZeiZeuLMQ

МИМИ Heart Eyes още не зная с точност кога започва утре РП , но ще пиша когато разбера.

Сега стана ясно , че началния час 20 ч се запазва.

Ири Heart Eyes винаги се радвам на постовете ти bouquet

А точно това не съм говиждала и ми прилича на новичко Shocked Rolling Eyes newsm78

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 20:59 от sebilMM

# 496

Много интересен колаж.  newsm10

СЕБИ, припокриват ли се образите на Осман и любимата му жена от романа?  newsm78

# 497

ОХ.....МИМИ Heart Eyes напълно , на 100% Бурак е Осман ,Фахрие е Рабия.

Колажът е невероятен  SARA си е SARA.

А това е новина от днес , нопревода е на Гугалчо

Според news7.com бяха обявени най-гледаните серии от екрани на TRT1 имената на Diriliş Ertuğrul'a, които ще участват в 5-ия сезон. Ханде Soral, Илкер Аксум,  Gökçe Aytaç, Енис Star, сребро и Eser Юнал Ертугрул серия ще се проведе в Възкресение 5. Сняг в Кабул сезон.

Това е фраг към първата серия на 5-ти сезон newsm78
  Споменава се и Осман, но е момче на около 14-15 г.

Последна редакция: пт, 26 окт 2018, 22:54 от sebilMM

# 498
  • Враца
Здравейте, момичета!!!   Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Себи, аз като малко поизостаанала с материала, да те питам - за кой Осман иде реч в романа, който си чела и бъдещия сериал - за създателя на Османската империя ли?
За Бурак съм сигурна,че ще се справи с героя си, но как сценаристите ще доближат историческия роман до обикновения човел, да е лесно "смилаем" - не знам, след като ти казваш, че е много тежък за четене  Thinking Thinking Дано успеят.

Нашето момиче не се е появявало май след рекламата на Котон. Замислила съм се - дали е възможно, ако е бременна да предпочете раждане в Германия Thinking . Вече е време да пусне някоя снимчица и да ни зарадва.

Между другото и аз си направих един "Ранобудноптичков" маратон - видях, че и вие го гледате и изглежда ще продължа с гледането - заинтригува ме. Напомня донякъде на "Любов под наем"-нали е един "писача", но тук Мерич е решила да разкрие част от лъжата още в началото - да не мъчи Джан, както мъчеше Йомер до края на сезона.  Laughing Laughing
(Този Джан бил голям хубавец - независимо от брадата - е не колкото Бу, ама бива - в първите една ,две серии ми изглеждаше като мечка  Laughing Laughing, ама сега вече ми харесва  Heart Eyes Wink). А Демет съм я забелязала още в "Курт Сеит и Шура"  - двете с Елчин много ми допаднаха тогава като визия.

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 окт 2018, 01:48 от mama_an_ji

# 499

Добро утро Hug Hug Hug

Мами Heart Eyes много се радвам да те видя сред нас Hug bouquet

Да, Бурак ще е Осман велики основателят на Османската империя. В романа - 1-ва част се описва детството, младежките години  и началото на бойните действия за да осигури на племето си спокоен живот.

Това се питам и аз ,как ще го направят гледаем за масовия зрител , но със сигурност ще го бъде защото е правителствен проект.

Може и да решат да роди Фе в Германия ,но не ми се вярва ,защото БУ ще е в активна фаза на снимките  и да се притеснява за нея няма да  добре за него , а знаем ,че медицината в Турция е на много високо ниво.

Колкото до РП  засужава си да се разтоварва  човек с Джан. Той е друг тип мъжкар -чаровник.
Ни ги сравнявам изобщо с Бурак и затова може би толкова му се радва и гледам редовно.

Днес ми доста натоварен ден  и затова ви оставям с пожелание за прекрасен ден Hug

# 500

Добро утро!  wavey

МАМИ  Hug

СЕБИ     Hug

ИРИНКА   Hug

Време е ФЕ да се появи от някъде. Тази иницитива за Уницеф кога беше, дали няма да я видим от там?  newsm78

СЕБИ, от това видео, което си ни пуснала, виждам да водят на коня едно момче с черна дълга коса. Това май е синът на Ертугул  - нашият Осман.  Thinking Thinking Thinking Май този сезон ще се говори доста за младия Осман. Въвеждат ни за новия сериал ли?  newsm78

Приятни почивни дни на всички Чучулиги!  bouquet

# 501
  МИМИ Hug гледах фрага  внимателно , тъй като в романа синовете на Ертугрул са трима и Осман е средния , а в кадър се видяха още две момчета ,явно другите синове  на бея  и  се чудя кой е на коня newsm78 newsm78

Пак в романа Осман когато  рицарите го държаха  с главата надолу  беше спасен, но не   от хора на баща му ,а  се отзова  при Шейх Едебалм/бащата на Рабия.
    Сигрно има решения на сценаристите  да го направя тпо- различен -романтичен и драматичен.

Награда за „Възкресение Ертугрул”
Сериалът на ТРТ „Възкресение Ертугрул” бе удостоен с наградата "Златна пеперуда" (Altin Kelebek) в категорията за най-дъбор сериал...
15.11.2016 ~ 27.10.2018

Може би това  е Осман итака плавно до април ще стигнем до Бурак. Почти няма информацияа само сцени и аз си гадая Wink Wink Wink

Друго интересно няма за сега Sad Sad Sad

# 502
Добро утро, прекрасни момичета! 🤗

Благодаря ви за всичко споделено. 💐💐💐

Тези дни и предстоящата седмица ми е доста натоварено и затова се отбивам по- рядко. Но когато имам поне малко време , надниквам в темичката.

Попаднах на таЗи фотосесия , не я бях виждала. Фе е очарователна.

Мими 😍🤗
Себи 😍🤗

Хубав ден!

# 503

Здравейте в неделя мили мои Hug Hug Hug

Ири Heart Eyes страхотен колаж!

Добро утро, прекрасни момичета! 🤗

Винаги съм казвала , че да стане един колаж красив и впечатляваш е нужен материал,а при нашите  любимци е в изобилие и най вече красотата им.

А ти не се притеснявай, че ще  се отбиваш  рядко.Другата седмица и  аз  отивам на гости на моите хора в Дюселдорф за 5-6 дни . Така е в темата ,който когато може само да не изгуби интерес  изобщо от Буфчетата ,поне докато очакваме от тях новини и събития с положителен знак Laughing

# 504

Здравейте!  newsm51

Нашият красавец за добро настроение.  Hug С тази невероятна усмивка ни стопля сърцата...

И най-накрая ново селфи на ФЕ.  Heart Eyes Изобщо не й личи, че е бременна. Толкова е нежна, прекрасна...  Hug

# 505

E МИМИ Heart Eyes  браво за селфито bouquet

И най-накрая ново селфи на ФЕ.  Heart Eyes Изобщо не й личи, че е бременна. Толкова е нежна, прекрасна...  Hug

аааа..... личи и личи и затова си е сложила малко грим тук-там Wink Wink Wink

Леко подпухнали устни , леко разширени ноздри ...но за бременна в 4-ти месец е направо прекрасна.
Дано са отзвучали гаденето ,нормално за първите месеци и я видим скоро с по-забележимо коремче Laughing

Тук е съвсем в началотонабременноста.

Фе го гледа като божество и той си е !

# 506
                    Добро утро, момичета и успешна нова седмица ви желая!  smile3525

Бурак веднага си е харесал момичето от селфито.  Hug

СЕБИ, не  знам ти къде видя грим, но според тази статия последната снимка на ФЕ е без грим. Пише, че скоро не се е появявала и за радост на последователите си е пуснала това селфи, където изглеждала естествена и много красива без грим.

https://t.co/eSlnH7fDRk

Хубав ден !  bouquet

# 507
            Добър вечер  Hug Hug Hug

МИМИ Heart Eyes, аз коментирах визията на Фе  от селфито веднага след твоя пост .
Не бях чела рускините , пък и да бях ги чела  пак виждам леки -бежево-кафяви сенки, тънка черна очна линив на долния клепач и много нежно червило.

Няма лошо, в нищо не е прекалила  и наистина   е прекрасна.

Една прекрана Мурка.

Позира като вуйна си Wink нова поза Laughing

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 20:16 от sebilMM

# 508
  • Враца
Здравейте, момичета-кокичета!!!!  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Очите на нашето момиче "светят" - щастливи очи Heart Heart
Знае то, че е време да ни зарадва.

А малката лелина сладурка е прекрасна. И колко е пораснала!

И ново от инстаграм стори-то на Бурак и Фахрие
Скрит текст:
Комментарий из ТТ:
N.Frdn @pulerilannde
Halkın içine karışıp Bağdat Caddesi’ne Cumhuriyet kutlamalarına gelen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’e bravo valla 👏🏻
Бурак Озчивит и Фахрия Эвсен, которые вступили в народ и пришли к празднованию Республики на Багдадской улице (яндекс перевод)
https://vk.com/fahriyeburak_otboni?z=video363092501_456239387%2F … _-72533396_724662

# 509
   Момичета...... от темата на Къванч  ми постнаха това.

Супер а ???

Свети момичето ни , а Бу красавец с тази древна прическа.

Вчера Бурак Озчивит и Фахрийе Эвджен Озчивит провели вечер со своими друзьями на одной из своих любимых улиц Стамбула, где проходило празднование Дня Республики.

Мами Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 08:23 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт