След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 727
  • 743
  •   1
Отговори
# 510

Добро утро, дами!  smile3525

Снощи нашите гълъбчета са излезли да празнуват с приятели на площада.  Hug Супер!!! А после са ходили и да се черпят.  Hug

Значи ФЕ се чувства добре и изглежда така, а Бурак е с такава щастлива физиономия.  Joy Joy Joy Все повече вземам да свиквам с новата му визия, даже и да я харесвам. Докога ли ще расте тази коса.  newsm78 То до април има толкова много време, че ще се наложи плитки да му плетем.  Joy Joy Joy

Приятен ден, момичета!  Hug

# 511
  Добър вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

МИМИ Heart Eyes стращно се кефя , че нашето Фе не се лигави и приема бременността съвсен нормално и ходи дори на масиви събития.Аз не бих могла.

Преди  да  изчезна за 5-6 дни да ви кажа  до скоро и с  много новини от щастливите Буфчета

Малко , ама силно против  негативните Wink LaughingАко някого закарфичи ...не отговарям hahaha hahaha

Незабравимото Фериде Hug

Каква майка само ще бъде Praynig

# 512
  • Враца
https://vk.com/video363092501_456239389

Цитат
Бирсен: Фахрие, ты не человек (имеет ввиду, что обычные (земные) женщины не бывают такими).
Эше: Вообще Фахрие никогда не использует много макияжа.
Бирсен: Ты не человек, ты такая красивая! И три месяца беременности. На самом деле, очень красивая женщина. Хотя глаза подведены и есть немного теней. Она не совсем без макияжа, но некоторые люди даже когда используют макияж, не выглядят красивыми. Но Фахрие Эвджен просто красивая женщина (с макияжем, без, не важно).
Бирсен: Фахрие красива в любой ситуации (при любом случае).
Эше: Да и Бурак. Они очень подходят друг другу.
Бирсен: Мне очень любопытно, каким будет их малыш. Уверена, они будут прятать ребенка от папарацци.
Бирсен: Какое-то время мы точно не увидим малыша. Но, по моему мнению, пожалуйста, покажите его или ее.
Эше: Некоторые считают. как мы. Они не покажут малыша. Когда они покажут ребенка, ты не знаешь (скорее всего "никто не знает").

Мед им капе от устата сега, а когато плюят не знаят мяра   Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 23:29 от mama_an_ji

# 513

Мами Heart Eyes   да им имам вълнението ,дали ще си покажат бебето?

То още не се е родило...те си създават работа .

Ако искат ще го покажат , ако ли не .......

Превод от Гугалчо Naughty

Бирсен: Фахие, не си мъж (това означава, че обикновените (земни) жени не са такива).
Eshe: По принцип Fahrije никога не използва много грим.
Бирсен: Ти не си мъж, ти си толкова красива! И три месеца бременност. Всъщност, една много красива жена. Въпреки че очите са обобщени и има някои сенки. Тя не е напълно без грим, но някои хора, дори когато използват грим, не изглеждат красиви. Но Фахи Евген е просто красива жена (с грим, не, няма значение).
Бирсен: Фахри е красива във всяка ситуация (във всеки случай).
Eshe: Да, и Бурак. Те са много подходящи един за друг.
Бърсен: Много съм любопитен за това, което ще им е бебето. Сигурна съм, че ще скрият детето от папараците.
Бирсен: От известно време определено няма да видим бебето. Но по мое мнение моля, покажете му.
Eshe: Някои вярват. като нас. Те няма да покажат бебето. Когато те показват на детето, вие не знаете (най-вероятно "никой не знае")

Така като гледам  на БУфчетата хич не им пука и евалах!

Другата зима , живот и здраве Фе ще изглежда така!!!

# 514

Добро утро!  smile3525

МАМИ  Hug

СЕБИ   Hug

Когато ги видях на площада с толкова много хора, честно се замислих дали наистина ФЕ е бременна.  newsm78 Аз на нейно място, ако съм толкова известна и в такова деликатно положение не бих го направила. Ама колко е смело нашето момиче, чак безразсъдно ми се вижда даже в такъв момент. Ама си има Бурак да я пази, че и приятелите му са там.  Joy Joy Joy
            Журналистите и те с техните предположения много избързват.  ooooh! Те нашите са малко непредвидими, така че нищо не може да се твърди предварително, особено какво смятат да правят след 5 месеца.

Най-красивата двойка!  Heart Eyes

Хубав ден!  Hug

# 515
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug Hug Hug

Едно хубаво момиче:

Яяяяяяя, Енгин с каква прическа е  Heart Eyes Heart Eyes  - много му отива

# 516

Здравейте, Чучулиги!  newsm51

Според тази личност, журналист ли е какъв е не знам, тази сутрин по канал Д ще има репортаж с Фахрие и Бурак.  Hug

А ето и вече са излезли снимки явно от репортажа. Със сигурност са нови.

Прекрасно изглеждат, толкова са щастливи...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Отговарят на въпроси за бебето. Вече е факт, че е бременна, потвърдиха го лично!!!  newsm44  Чувствала се добре, но полът на бебето още не бил ясен.  Hug

МАМИ, ако видиш нещо при рускините с превод, пусни го ако имаш време.  Wink Wink Wink

Прекрасен ден ви желая!  Hug

# 517
Здравейте wavey момичета.
Не мога да се сдържа, Party затова се включвам.
Честито Party на сладурите. Heart Eyes Heart Eyes
Докато днес не потвърдиха, умишлено изчаквах да се радвам, защото бактън от този рекъл, Stop онзи казал, Stop трети написал, Stop друго си е лично потвърждение от тях самите.
Да са живи, здрави, все така влюбени и да им се роди здраво бебче,  stork-boy stork-girl за хубост не говоря, защото при такива красиви родители няма как да не им се роди прекрасно бебешорче. newsm32
Днешния репортаж с превод на руски.
Скрит текст:
✔ Супружеская пара Фахрие Эвджен Озчивит и Бурак Озчивит вчера вечером поужинали в ресторане, который расположен в районе Арнавуткёй. Репортеры спросили, правда ли то, что она запрещает мужу пользоваться духами из-за ужасного токсикоза. Фахрие Эвджен посмеялась и ответила:
«Я ничего не запрещала Бураку: бывают конечно моменты, но стараемся вести себя осторожно. Купила много книг, но не буду ни у кого брать советы»
Супружеская пара призналась, что пол ребенка ещё неизвестен. Репортеры спросили про проект #ВозрождениеОсман, который выйдет в новом году. Бурак Озчивит ответил:
« Я сейчас готовлюсь, но ещё есть время. Осман Гази - это большой проект. Сейчас создатели проекта готовят дублёров. Мы все очень волнуемся. Это великий персонаж для всей страны. Буду стараться достойно сыграть этого персонажа. Постараемся стать достойным его»
Aykosh Usenbaeva
https://vk.com/teammy?z=video99374410_456240066%2Fad0609926d209f … pl_wall_-58199741

# 518
Здравейте момичета! Мими, Neidjal, благодаря за прекрасната новина:baby:
Мноого се радвам официално за нашите гълъбчета. Вече наистина няма тая, оная, бебе има Simple Smile Дано Фе има една прекрасна бременност завършваща със здраво и пухкаво бебче. Доколкото разбрах опровергаха слуховете за прищявките й  към парфюмите на Бу, както и потвърдиха, че Фе ще ражда в Турция ( друго и не съм очаквала).
Фе изглежда превъзходно и е страхотно настроение. Щом не и се гади вече и не знае пола, явно е в 4 месец, хахахахах
Между другото ми се стори, че тя е по-склонна да разказва за бременността на папсите, но Бу бързо ги реже. Личи, че и двамата много се вълнуват, но Фе е направо в облаците от щастие Simple Smile Заслужават го!

# 519

Здравейте, момичета!  Hug

Благодаря за руския превод, аз ще сложа и нещо на английски.

А ето ги и щастливите влюбени в цял ръст.  Heart Eyes

Много добре изглежда Фе, още не й личи. Толкова са доволни и двамата.  Heart Eyes

# 520
Добър вечер.
Това е 4-я ми пост ,който не мога да изпратя , а съм на близо до майката и сестрите на Фе ,за да споделя голямата си радост.
Не ,че съм се съмнявала,зная от август,но официалното си друго успокително Grinning
На всчки които са спделили радостта ни Flowers Hibiscus

# 521
  • Враца
Ихаааа!!!!
Много се радвам, че сами  потвърдиха новината. Прекрасни са!!! Heart Heart Вече мога да си отпусна душичката  newsm44

А Бурак е страхотен с тази коса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Много ми харесва, а май е и отслабнал малко.

Значи сега ще се вълнуваме с бебчето  Hug Дано Фенце има лека бременност  Tired Praynig

Оххх, много се радвам за тях  Heart Eyes Heart Eyes

Забравих - здравейте!!!  ooooh! ooooh! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 522

Добро утро на всички !  smile3525

Още нови снимки от вчера.  Hug Ама не мога да ги подмина, толкова са щастливи, сякаш слънце ти стопля душата, само като ги гледаш...  Heart Eyes

И малко от пресата днес...

Сега остава само да чакаме, те пола на бебето мисля, че няма да го кажат предварително докато не се роди бебчето. Ами малко изненада да има, та да си направим прогнозите.
                МАМИ, ние ги дадохме вече, само ти не си предположила, на какво залагаш? Момче, момиче, близнаци?  newsm78

Приятен ден, момичета!  bouquet

# 523
  • Враца

Добро утро на всички !  smile3525

Още нови снимки от вчера.  Hug Ама не мога да ги подмина, толкова са щастливи, сякаш слънце ти стопля душата, само като ги гледаш...  Heart Eyes

И малко от пресата днес...

Сега остава само да чакаме, те пола на бебето мисля, че няма да го кажат предварително докато не се роди бебчето. Ами малко изненада да има, та да си направим прогнозите.
                МАМИ, ние ги дадохме вече, само ти не си предположила, на какво залагаш? Момче, момиче, близнаци?  newsm78

Приятен ден, момичета!  bouquet

Мими, Hug
Сега ще се изкажа по въпроса за пола - съгласно разни конвенции  - до 18 г ще е джендър Joy Joy
Майтапа насрана - пожелавам им първото дете да е една хубава , с очире и миглите на Бурак, принцеса Heart
Много е хубаво да имаш дъщери! Heart - от опит го знам - имам две слънца Heart
А и моята свекърва, която има двама сина, казва, че който няма дъщеря- няма челяд Joy ( и това го беше казала на сина си- мъжа ми) Joy
Така, че залагам на художника Бурак - да е “нарисувал” една красавица Heart EyesSunglasses

Само едно нещо не ми хареса в репортажа - лилавия козиняк върху Фахрие Joy Такива козиняци - ама истински, доскоро се помотваха из старите ракли на село Joy Ех, що не си запазих един да си го нося сега като е толкова модерно Joy

# 524
Добро утро, момичета!
Явно си ме държи вълнението, та затова и аз да си дам мойто предположение Grinning И
аз като Мами, залагам на момиче ( и аз съм пристрастна, защото имам момиченце). Наистина важното е да е здраво, а ма си представям една малка госпожица как топи сърцето на баща си Simple Smile)) 
Мами, недей така с козяците, че и аз миналата зима си взех един подобен, но в бежов цвят. Grinning В интерес на истината още не съм го обличала, че нещо не ми се вижда практичен за паркове и детски площадки, но така за вечеря с половинката е екстра. Това последното няма да ми се случи в близкото бъдеще, та едва ли ще го сефтосам скоро...
Хубав ден от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт