След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 757
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Привет! Hug

Себи Heart Eyes ,
всеки си има недостатъци , но това , което с Мими правите за темата,  е просто невероятно!

Благодаря ви за споделеното! Да е жив и здрав Енгин! С него съм гледала само КВФ и там ми хареса.

Споделям и аз някои любими моменти.

# 406

Е .....Ири Heart Eyes, това което си споделила като гифчета  sa  билi за мен върховни моменти на удоволствие и се развиваха в един специален момент преди и около обявяването  на връзката си .
Ликувахме , бяхме щастливи , че се обичат и не са успели да ни заблудят за страхотната ,без катализатор химическа реакция ,която протичаше м/у тях.

Пожелавам на всички които ги харесват и обичат и още не са омъжени да го споходи тяхното щастие.

Никто не умеет красиво любить так, как ты...❤❤

Това в реала, а в професионален план ето доказателство , че Фахрие  е супер професионалистка и то седмици преди годежа си .
    За да споменем и рожденика Hug

# 407

СЕБИ, Иринка, привет!  wavey wavey wavey

Хайде и от мен една честитка за Енгин!  Hug

Аз Бурак най си го харесвам така. Момичетата от другата тема, го оприличиха тук на Киану Рийвс.  newsm78

А НЯКОЯ ФЕНКА Е ХВАНАЛА В КРАЧКА БУФЧЕТАТА ДНЕС.  Hug ЖАЛКО, ЧЕ Е САМО ОТЗАД. А ФЕ С ТОВА ПАЛТО, ДОБРЕ СЕ Е ПРИКРИЛА. ТУК НАИСТИНА ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА, ЧЕ БУРАК СИ Е МАХНАЛ ОКОСМЕНИЕТО ОТ ЛИЦЕТО СИ.  Joy Joy Joy

ЕТО И ВИДЕО КЛИПА...  Heart Eyes

https://twitter.com/_iimri1/status/1050769170709786624

# 408

Много ми е странно, защо непрекъснато омаловажавате сериала Кара Севда и превъзходната роля, която направи Бурак...та именно този сериал му донесе престижна награда, популярност в незнам колко страни, цяла латинска Америка е фен, арабския свят, Русия, Европа сега  и Испания...та точно след Севдата Бурак грабна рекламните договори за милиони

# 409
Себи Heart Eyes ,
много хубаво клипче си ни донесла. Аз съм си обещала да изгледам сериала и ще го направя , когато имам повече свободно време.
Ами това са истинските професионалисти - не смесват личното  и професионалното. Simple Smile

Мими Heart Eyes ,
благодаря и на теб за новата снимка. Жалко , че не са ги снимали в преден план , но нищо и на това сме доволни. Фе  е стилна , както винаги! Simple Smile

Привет, nadibuchi Simple Smile.
Аз никога не съм омаловажавала Кара Севда. Гледах го и много ми хареса  честно казано. Да , това е проектът , който тласна Бурак във " висините". Сериалът е много добър и уникален по рода си. Смятам , че Кара Севда докосна всички , които са го гледали , в това число и мен.
От скоро съм в групата , но не мисля , че момичетата, пишещи тук, омаловажават Кара Севда. Това е , което мога да кажа аз.

Лека вечер на всички!  

# 410

Наде, здравей!  Hug
           Защо ли си мисля, че ти си се прехласнала изцяло по Кемал, а не по Бурак.  newsm78 Права ли съм?  Thinking
                   Прави разлика, моля те!  Hug

# 411
Себи Heart Eyes ,
много хубаво клипче си ни донесла. Аз съм си обещала да изгледам сериала и ще го направя , когато имам повече свободно време.
Ами това са истинските професионалисти - не смесват личното  и професионалното. Simple Smile

Мими Heart Eyes ,
благодаря и на теб за новата снимка. Жалко , че не са ги снимали в преден план , но нищо и на това сме доволни. Фе  е стилна , както винаги! Simple Smile

Привет, nadibuchi Simple Smile.
Аз никога не съм омаловажавала Кара Севда. Гледах го и много ми хареса  честно казано. Да , това е проектът , който тласна Бурак във " висините". Сериалът е много добър и уникален по рода си. Смятам , че Кара Севда докосна всички , които са го гледали , в това число и мен.
От скоро съм в групата , но не мисля , че момичетата, пишещи тук, омаловажават Кара Севда. Това е , което мога да кажа аз.

Лека вечер на всички!  
Ирина, точно защото си отскоро не си наясно, че тук не харесват Севдата, обяснимо, все пак темата е за сериала Чучулигата. Пишещите тук момичета не харесват Неслихан и смятат ролята на Бурак за сълзлива и малко по-нагоре го наричат ревльо.Няма лошо- всеки има право на мнение. Просто ти разяснявам.
Мими, правя разлика между Кемал и Бурак, аз харесвам мъжа Бурак, е, разбира се не във всичките му лица. Стайла му за бранда е превъзходен, за предходната фотосесия също, виж вида му за Осман не- не го харесвам.

# 412
     С все по- малко брада и все по-дълга коса е Бурак

И така за Осман - много сериозна роля, много сериозна историческа роля.

Това е от сериала за бащата на Осман-  ЕРТУГРУЛ  БЕЙ, ,кой обаче е малкият  Осман newsm78 #Crazy #Crazy #Crazy  Може би този  отдясно на бея newsm78

Появява се Михал  християнски рицар , с който се засича в манастира и стават истински приятели.
Осман вече  се научил да се контролира и да се владее.
      Действието се развива в Коня / родния град на Мурат Й.

В края на романа - 1-ва част се появявя и майката на Осман-Халиме Туба. Радва се на всеобщо внимание.
  По-късно в историята се намесва в съдбата на Осман- изправен е пред Губернаторите ,които го заобикалят.
   Верни до гроб приятели и войни на Осман са братята Айкут и Тургут!

Каквото и да пиша е история ,която ни подготвя за втори сезон , надявам се с повече романтика.

Ири Grinning  не бързай да гледаш ОК с Фе и Енгин. Трябва да си настроена за тежка тематика и перфектна актьорска игра.

Бу бос , а Фе с наметало newsm78Пази се момичето а Бурак демонстрира супер форма- малко мъжко дупе и широки рамене hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 22:07 от sebilMM

# 413
                  Привет!  newsm51

СЕБИ, все едно и ние четем романа, толкова добре описваш всичко.  Hug Може да си направим собствен сценарий.  Joy Joy Joy

Нашите се разходиха из Таксим, видяхме ги, спокойни сме.  Joy Joy Joy

Приятна почивка, момичета!  Heart Eyes

# 414
Привет в този хубав съботен ден! 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното! 💐

Да , видяхме ги и сме спокойни. 😊
Себи 🤗 ,
Радвам се , че продължаваш с четеното. За сега нямаме никакви идеи какъв ще е сценарият и дали ще има нещо общо въобще с книгите. Но всяка информация за Осман Гази ни е полезна , затова се радвам , че ни държиш в течение. Simple Smile

# 415
   Привет wavey wavey wavey Two Hearts

Ири Heart Eyes здравей миличка

МИМИ Heart Eyes от нас ще е сценария и то..... по-добър надявам  се , а сега ПОЛИТАААААммммм Wink Heart Eyes

Arif Diren new 💫
Waiting for 24 October    -Arif Diren нов ако
В очакване на 24 октомври

Възкресението на Ертугрул

Дали пък продуцентите не са решили да разширят  малко сериите от ВЪЗКРЕСЕНИЕТО  и да го докарат до младия ОСМАН /Бурак/  син на Ертугрул newsm78

Случи ли се това , този сериал ще ми е приоритет тази есен .Рускините ще го превеждат в това съм сигурна.

И преди няколко дни -

Once you start, you can’t stop:) The new season starts at the end of this month. Get ready for an epic and much more addictive season as we watch Osman’s journey of a physical and mental growth while being trained by his father in forming the roots of a 600 year-old civilisation.

ibrahim eren added,
Sayeeda Warsi
Verified account @SayeedaWarsi

След като започнете, не можете да спрете Simple Smile Новият сезон започва в края на този месец. Пригответе се за епичен и много по-пристрастяващ сезон, докато наблюдаваме пътуването на  ОСМАН за физическо и психическо разрастване, докато се обучава от баща си за формиране на корените на 600-годишна цивилизация.

Няма да е развлекателно ...., но ще е историческо и дано достоверно!!!!!

За сега до тук.Надявам се да сте се ориентирали какво ,горе-долу ще гледаме .
 Щом Бурак е ОСМАН  Naughty   ще го гледам до край.
Ще има и критика разбира се по някой проблеми в ИМПЕРИЯТА , която ни е мачкала . но надявам се ще имаме мнение - обективно.

# 416
  • Благоевград
Момичета, здравейте Heart и аз съм тук, не съм ви оставила Heart
Нашите отново ни зашеметиха с прекрасни реклами, Фе е толкова красива, сияе Heart

Все забравям да попитам - какво стана с военния филм на Бурак? Преведен ли е н български или остана само с руски субтитри? Не, че няма да разбера на руски, но ми се искаше изцяло да се насладя на играта на Бу без да се напрягам с превода.

Чакам с нетърпение още клипчета и случайни снимки от тях, дано имаме такива в преден план Hug

# 417

Добро утро Hug Hug Hug

Тина Heart Eyes чудесно е ,че не ни забравяш.Доколкото зная CAN FEDA си остана само с руски  превод.

Излезе новината , че ОК  ще бъде прожектиран в Пакистан.

Good news ölene kadar will be aired on Pakistan screens with the title (QAID-E-WAFA) - Prison of Loyalty on

И една не толкова   често помествана  снимка.

Хубава и слънчева неделя bouquet

# 418

Добро утро, момичета!  Hug

Тина и аз това се питах скоро, но никъде не съм го срещала филма с български субтитри и не съм го гледала даже и с руски.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Това е снимка на ФЕ от Лореал, която не съм виждала досега, но май не е нова, не съм сигурна.

И някакви статийки излизат днес за нашите. Буфчетата се подготвяли за бебето. ФЕ четяла книги и други такива. Криели се от папараците и щели да дадат изявление, когато се установи пола на бебето.  Hug

Приятна неделя!  bouquet

# 419
           .                 

цитат на Фе

МИМИ Heart Eyes Wink това за теб признание ли е , че е бременна newsm78 hahaha hahaha hahaha

Сега да позаложим ли за пола Party Party Party

Аз съм за МОМЧЕ и ще го научим  до края на месеца Laughing Laughing Laughing/нали се правя на ясновидка/ hahaha hahaha
                                                Струва ми се отскоро снимката Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт