След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 748
  • 743
  •   1
Отговори
# 420

СЕБИ, вече съм 99% сигурна.  Hug Щом няма опровержение досега.  newsm78
             А относно пола, щом си казала да се обзалагаме ще се включа.  newsm10 Ако погледнем от научна гледна точка бих казала, че ще е момиче. В родата на ФЕ са само такива, има само една издънка - последното племенниче най-малкото е момченце. При Бурак, горе-долу същата работа. Сестра му има момиче, братовчедките и те много. Така, че залагам на момиче реално да чакаме. Ама ей така за майтап, или просто заради голямата им любов много ми се иска да ни изненадат с близначета.  Joy Joy Joy Защо пък не, полага им се!  Thinking Пък и друго ме навежда на тази мисъл, която даже не смея и да мечтая ама Бурак по едно време беше доста стреснат и изглеждаше не на себе си, така че нищо чудно това да е било от новината, че са две, а не едно бебетата.  Joy Joy Joy Иска ми се!  Joy Joy Joy

А тази снимка дали не е от коафьора, работил за Лореал с Фе. Написал е за нея, че е АНГЕЛ.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Има и снимки с други моделки, явно си има човекът традиция да се снима след работа с тях.

И още една новост. БЕЗКРАЙНА ЛЮБОВ ПО ЕКРАНИТЕ В ИСПАНИЯ.  Hug

# 421

MIMI Hug  ха ха ха татко Бу  /ОСМАН /ще е по това време, и  глави ще реже на враговете с бебе в двете ръце hahaha hahaha hahaha

Ооооо .. той и Фе ще се справят каквото и да им дойде до главите,но в чисто професионален план по- добре 2§1 и продължават напред.

# 422
Привет , прекрасни!

Прекрасни постове сте ни споделили.
Браво за ОК , както и за "Безкрайна любов''. Аз много харесах този филм , макар че отново беше с тъжен край. :/

Себи Heart Eyes
Хубаво ще е да се гледа Ертуурул , за да може да се разбере по-добре Осман Гази , а и всичко , свързано с живота му и ОИ. Но не знам дали ще имам време , за сега не се очертава подобно нещо. Grinning А и аз не съм много добре с руския , но ако го коментирате с интерес ще чета , а и ще се включвам ако това е възможно.
Но за същинския проект за Осман с Бурак ще се постарая и ще го гледам , задължително. Надявам се , че ще има бг. превод. Simple Smile))

Мими Heart Eyes
Аз ще следя коя от вас ще познае относно пола на бебето. Grinning Аз също вярвам , че има бебче тъй като дълго се мълча , а мълчанието не е ли знак за съгласие ? Thinking
Ами коафьорът на Лореал много хубаво е написал - истинско ангелче е Фе. Simple Smile)

Хубав ден!

# 423
Отдавна ви чета, но днес реших да се включа в дискусията.
Фахрие и Бурак са просто идеал за двойка - красота, доброта, хармония, позитивизъм. Какъв късмет, че са се намерили след почти 10 годишната връзка на Фахрие с Йозджан Дениз. Преди няколко седмици бяхте публикували снимки на Фахрие от началото на 2018 г на които беше силно напълняла. На фона на сегашната бременност бих казала че е преминала през процедура за подсигуряване на забременяване. Така че вероятността за близнаци си съществува. Относно пола - напълно без значение е родовата история на Фахрие. Полът зависи изцяло от гените на мъжа. Най-интересното е, че това е открито след средата на 20 век. Заради законите за онаследяване на семейното богатство и невъзможността да роди момче се е разбил брака на родителите на покойната принцеса Даяна. Чак по-късно е станало известно, че горката жена няма никаква вина.
Това че сестрата на Бурак има момиче пък зависи от нейния мъж. Така че шансовете за момче са 50:50.
Понеже от два месеца следя Птичката не мога да започна да гледам никакъв нов сериал, нещо не ми е по душа. За това започнах да преповтарям старите. Един от тях /разбира се не сериал, а филм/ е Безкрайна любов с Мурат Йълдъръм и Фахрие. Разбира се - не гледам края, повтарям и повтарям сцената на появата на Фе с червената рокля на бала на болницата.
Тези дни гледах и "Evim sensin / Моят дом си ти". Фахрие и Йозджан в главните роли. Еми не си пасват като двойка, а нашето момиче играе прекрасно.
Докато в "Любовта прилича на теб" хармонията направо струи от нея и Бурак.
Пак ще кажа - невероятен късмет, че са се намерили. Да им даде бог дълъг съвместен живот и много деца.

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 15:19 от dariVale

# 424

ДАРИ, добре си дошла в темата!  Hug

Всичко направено с любов от ФЕ и Бурак е стойностно и прекрасно! Относно филмът" Моят дом си ти", доколкото знам е правен, когато двамата с Озджан са били вече разделени. Каква воля и смелост е трябвало да има ФЕ, за да изиграе тази перфектна роля, та да грабне с нея приза за най-добра актриса за годината.  Hug

Интересно мнение и факти си ни дала за нашите залагания, във връзка с бебчето. Аз не разбирам много, много от биология, а още повече от медицина, правя предположение само от наблюденията си. Това откритие за ролята на мъжа и жената при създаване на поколение не го знаех досега. Благодаря ти за споделеното!  Hug Едно нещо да излезе, за което жената да не е виновна.  Joy Joy Joy

# 425

Дари Heart Eyes, просто нямаш представа каква изненада и удоволствие е за мен да видя  аватарчето ти Flowers Rose в нашата тема bouquet

Аз с голям интерес чета постовете ти в Птичката и много ги харесвам, но  да мислиш и пишеш при нас е  newsm10

Колкото до "Моят дом си ти" беше жест на Фахрие към Чичи/Дениз/ който беше скован и пълна скръб в ролята.
 Просто след този филм , той се усети и освен певец стана и добър актьор.  

МИМИ Heart Eyes , наистина се иска да си голям човек, интелигентен и много добър актьор обичаш професията си, за да загърбиш личните си разочарования   и изиграеш блестящо ролята си. newsm51 smile3508
 А колкото до пола на бебето -никой освен Всевишният  не знае кога и какво ще бъде. Ние с моят съпруг работим в областта на медицината и все планове изчисления за момче правихме, а две момичета създадохме и така продължи, а неговият род от три поколения не е виждам момиче.Така , че.... аз обичам да се закачам и залагам .В кръвта ми е  Laughing Laughing Laughing

Ето го и нашият творец  Wink Laughing......ще видим какво е посял  напролет -март-април.Обзалагам се  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 16:14 от sebilMM

# 426
Дари 🤗 ,
Много ми хареса постът ти! 🙏
Особено мнението ти относно БуФчетата. Споделям го напълно.
На мен също ми липсваше химия между Фе и Йозджан в “Моят дом си ти”. Но тя игра великолепно , съвършено... И сравнението , което направи с “Любовта прилича на теб” е удар в десятката. 😊
Не знаех , че са имали толкова дълга връзка с Йозджан. Но ето нейната съдба е Бурак. Въпреки че нямаха много дълга връзка, като предишната ѝ да речем, сега вече са семейство и са щастливи заедно.

# 427

Ири Heart Eyes, разсмя ме от сррце hahaha hahaha hahaha

Фахрие две години след Чичи   и преди Бурак нямаше връзка.
Ние тук особено аз превъртях за 4 години  2013-2017 докато се оженят ,ти споменаваш за още 10  Joy Joy Joy JoyАз нямаше да съм жива , а Фе щеше да е в климакс.
Майтапя се моето момиче HugПонякога и това се случваше /случва в темичката ни.

Надявам се не те засегнах а Embarassed
Скрит текст:
Сравнително от скоро се познаваме Embarassed

Известный арт-художник Доган Бедер, который часто работает над артами с турецкими знаменитостями, на сей раз сотворил уже не первый шедевр с Фахрие😍🎨

# 428
  • В тъмната гора.
Рядко пиша във форума тези месеци, но нещо ме притегли към темата ви да проверя за бебешок .... иииии, воаля... бебчето било на 2.5 в коремчето на мама. Много хубава новина. Съвсем естествено развитие в живота на семейство, което се обича.

# 429

Мишел Laughing newsm78, добре си дошла в темата ни. bouquet

Това 2.5 месеци на бременноста на Фе ли е или вече бебето е 2.5 кг....че тогава трябва да си дам оставката на гадателка hahaha hahaha hahaha

Това е за всички ,които харесват Фахрие в този филм Laughing

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 09:53 от sebilMM

# 430

Добро утро и приятна нова седмица, момичета!  smile3525

Днес пресата се е отчела за нашите Буфчета.  Hug

Тъй като ФЕ е бременна вече в 3 месец и не понасяла силни миризми, забранила в къщи парфюмите, одеколоните и готвенето. Щели да се хранят със здравословна храна от вън. А бъдещият татко отменил всичките си пътувания извън Турция докато ФЕ е бременна.  ЗАКОНИТЕ НА ФАХРИЕ  Joy Joy Joy

Е, Бурак ще изтърпи без парфюм и пътешествия още 6 месеца.  Joy Joy Joy Искат се жертви няма как, само ФЕ ли ще се мъчи...

За тази хубава жена, трябва да е готов на всичко!  smile3503

ПРИЯТЕН ДЕН ОТ МЕН!  bouquet

# 431
Вай бе, като се има предвид, че още дори не са потвърдили официално новината за бременността мноооооооого интересно от къде пресата има толкова подробна и лична информация. Едно време основна наука на соца беше СТЪКМИСТИКА,  ама явно медиите са я основали тази дисциплина. И не само в БГ.

# 432
Привет и от мен! 🤗

Дари 🤗 ,
Ама много добре си го казала. 😀 Как пък са научили тези подробности не знам. 🤔 Чак пък “ Законите на Фахрие”...много ме забавляват тези списания.

Себи 😍
Всичко е точно. Wink

За теб, нали обичаш чернобелите снимки.

Хубав понеделник! 🍀

# 433

newsm09 love001 smile3521   Здравейте!

МИМИ Heart Eyes ти не си виновна  Wink Laughing вестоносецо.Фалшивите   новини са!!!!!

МНОООО....го претоплена манджа е "новината" днес за вълненията около Фе hahaha hahaha hahaha

Явно злобарите и папараците са с празни ръце и си измислят.
Само така на любимците ни newsm10

Малко ме е срам да се самоцитирам , но се налага.
стр. 25 от тази тема пост 360

Хроника от рускините Laughing Laughing Laughing

Бурак Озчивит и Фахрие Эвджен поженились в июле 2017 года. Сейчас пара ждёт появления ребенка. Фахрие Эвджен находится на третьем месяце беременности. Эвджен, которая пережила сложный период и постоянно страдает токсикозом, очень чувствительна к запахам. Настолько, что даже запретила своему супругу Бураку Озчивиту пользоваться парфюмом и дезодорантами. Будущая мать запрещает даже готовить дома еду.

в превод горе -долу Wink Бог да е с нея- тях!

Бурак Ошитит и Фахрие Евген се омъжват през юли 2017 г. Сега двойката чака бебето. Фахи Евген е в третия месец от бременността си. Евген, който е преживял труден период и постоянно страда от алергия,  и е много чувствителена към миризмите. Толкова, че тя дори забранява на съпруга си Бурак Озижита да използва парфюми и дезодоранти. Бъдещата майка забранява дори да готви домашна храна.

Колкото до миризмите  Wink Laughing  мисля си , че Фе предпочита естествените му такива.Сигурна съм  , че са като амброзия за всяка нормална жена Thinking Thinking Thinking

Колкото до домашното готвене да не го мислят - татко му и прекрасната му майка са насреща, ще им носят в канчета до в къщи Wink Laughing Laughing

Ири Heart Eyes, трогна ме с това , че си разбрала за страстта ми към черно- белите снимки newsm51

Дари Heart Eyes newsm10
  И някой , да не помисли ,че не харесвам Бурак като танцьор в" Черна любов" Харесвам го и тоМНООООго като такъв Laughing

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 17:41 от sebilMM

# 434
А между другото няма лошо жената да държи законодателната власт в семейството. И нали трябва да има разделение - изпълнителната се полага по право на мъжа! Simple Smile
По мои наблюдения успешни семейства са тези, в които жената налага правилата. И още нещо - въпреки  всеобщото клише за източните мъже - деспоти, в турските семейства които познавам, жената командва парада. За разлика от нас българките обаче, туркините пипат с кадифени ръкавици и без да се изтъкват. Много тактично успяват да внушат на мъжа, че това е което иска и самият той. За това им умение - шапка свалям.
Така че жълтурите да си хапят химикалките от яд. Ако Фахрие поиска Бурак  с вода от реката ще пере и ще се къпе, защото "ЛЮБОВТА прилича на тях" /моите адмирации към този, който е измислил заглавието на темата/!

Общи условия

Активация на акаунт