След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 67

• 68 742
  • 743
  •   1
Отговори
# 435

Е,.....Дари Heart Eyes  пълниш ми душата с  мнението си жената да е стожера в семейството, огнището, закона,  а на  мъжа с удоволствие да държат изпълнителната власт и министерството на финансите  Wink Grinning

Мисля , че Литенцето Heart Eyes измисли това заглавие на темата.В този период тя оформяше и пускаше темите.Тя беше и една от 5-те ,които посред зима ходихме да гледаме филма ЛПТ в Одрин.

Малко остана до 19-ти и разберем кой е най-добрият модел на Турция.Нашите любимци заслужават и двете първи места.

# 436
             Привет,дами!  wavey

Дари,  мнението ти за турските семейства напълно съвпада с моето.  newsm10 Смея да твърдя, че при тях наистина е точно така както си ги описала по горе, защото имам пряка връзка с такива семейства. Аз съм родом от град в Североизточна България, където имам много приятели от турски произход, някои от които вече живеят в Турция, а други са си още тук.

Скрит текст:
Преди няколко години се запознах и със свекъра на Мика Стоичкова, тя живее в Америка с единия от синовете му и имат детенце. А другият му син е женен за рускиня.Той обича да се майтапи, че са интернационално семейство.  Joy Joy Joy Човекът е от турски произход и е от нашия град, има бизнес отношения с майка ми и от там го познавам.

А през пролетта очакваме още едно бебе, ама този път кралско.  Joy Joy Joy Меган и Хари чакат наследник.  Hug

# 437

МИМИ Heart Eyes харесвам Меган /оплювана и недолюбвана като Фе/ но нали Хари си я обича .Дано  станат родители по едно и също времв с нашите БУФЧЕТА. Мисля . че за тях пролет е май , а за мен  март ,април Wink hahaha

# 438
А между другото няма лошо жената да държи законодателната власт в семейството. И нали трябва да има разделение - изпълнителната се полага по право на мъжа! Simple Smile
По мои наблюдения успешни семейства са тези, в които жената налага правилата. И още нещо - въпреки  всеобщото клише за източните мъже - деспоти, в турските семейства които познавам, жената командва парада. За разлика от нас българките обаче, туркините пипат с кадифени ръкавици и без да се изтъкват. Много тактично успяват да внушат на мъжа, че това е което иска и самият той. За това им умение - шапка свалям.
Така че жълтурите да си хапят химикалките от яд. Ако Фахрие поиска Бурак  с вода от реката ще пере и ще се къпе, защото "ЛЮБОВТА прилича на тях" /моите адмирации към този, който е измислил заглавието на темата/!
Здравейте момичета! Добре дошла, Дари! Hug
Абсолютно съм съгласна с мнението за разпределението на властите в семейството. Но както сама казваш и в тази работа трябва да има финес : ) Бу изглежда истински мачо, ама кой знае вкъщи как трепери над женичката си, ама така и трябва, още повече като му носи наследник.

За мен иначе тези новини са си абсолютни измишльотини. Папсите им ползват новината за бременноста за да си пълнят вестниците, това е. След около месец би трябвало да започнат с новините за пола на бебето.

# 439

Добро утро Hug Hug Hug

И при нас се очаква  принц или принцеса ,защото Фахрие и Бурак са нашите крал и кралица.

Пещерска Heart Eyes да, нашият мачо със сигурност е нежен и грижовен към Фе.За това говори и последната снимка от тях двамата на сред Истанбул Бу си я води за ръка както обикновено , без да е поза за пред хората .Просто ги е снимал щастливец,който ги е разпознал и направил клипа  в гръб без изобщо те да подозират.

Тук фенове коментират стилът на Фахрие. Е , да така беше преди .....ще  е така след бебето.

Приятен  есенен  ден  bouquet

# 440
Привет и от мен! 🤗

Черпя ви с кафе.

И се радвам , че се включват прекрасни дружки в нашата темичка. 😊

Себи 😍
Много хубав стил има Фе. На снимката , която си споделила, е супер класна. 😊😊😊

Хубав ден!

# 441

Добро утро!  smile3525

Много сте ранобудни днес, момичета и кафенце сте сложили.  love001

Жалко само, че няма новини ама ние сме търпеливи и чакаме.  Hug

Отзиви и рейтинги след излъчването на " Безкрайна любов" в Испания. Над 2 милиона е рейтинга, БРАВО  smile3501 ФЕ прави много силни роли в игралните филми, докато в сериалите ми се струва недооценена.  Thinking

Бурак винаги е бил истински кавалер спрямо ФЕ, така е когато човек е безумно влюбен.  Hug Дава всичко от себе си за половинката.  Heart Eyes

Хубав и успешен ден на всички!  bouquet

# 442
Мими 🤗
И на мен ми прави впечатление точно това:
     ФЕ прави много силни роли в игралните филми, докато в сериалите ми се струва недооценена.  Thinking       

Все пак се радвам за “Безкрайна любов”.🤗

Ето и снимка в преден план на нашите БуФчета от оня ден.

# 443
   Здравейте на всички ,които харесват и обичат БУФЧЕТАТА Hug Hug Hug Hug

Ири Heart Eyes,МИМИ Heart Eyes
     И сега Фе проявява своята свенливост и желание още малко да ни скрива коремчето си - до деня в който разберат пола на бебето.Скоро ще е Wink

Фахрие е много добра актриса  и това го показват филмите и ,които до един са успешни.

Едно мнение на руска фенка за Фахрие

Фахрие Эвджен Озчивит – популярная турецкая актриса кино и телевидения, а также талантливая модель и обладательница прекрасного голоса. Большинству зрителям известна по роли Фериде в сериале «Королёк — птичка певчая». Именно на съемочной площадке этого сериала она познакомилась с Бураком Озчивитом, за которого в июне 2017 года она вышла замуж. Фахрие является лицом марки одежды «Koton» и косметической компании «Loreal Paris».

Към края на романа съм за Осман Embarassedно върви твърде бавно, защото  няма романтика , а само история  и предпоставки / Само да не си помислите ,че с такава скорост чета в момента и книгите на Луиз Бегшоу -4-ри за един месец/ Осман да реши да нанесе промени ....които ще доведат до създаването
на  Османската империя.Имал е право ей Богу  ,но ще споделя по-късно.

Едно усещам със сигурност ,че и продуцент и телевизията усещат на 100% , че Бурак се е родил и станал актьор за да пресъздаде  този  важен за историята и съдбата на Турция  образ.
Това е и причината да чакат до януари.
Аз не си спомням да е правен такъв жест за друг актьор и то за националната им телевизия.

# 444

Ирка, СЕБИ, привет!  wavey

Не се крият Буфчетата както предполагахме, това е добре. Е, ФЕ е леко свенлива, но това е разбираемо за това и състояние.  Hug Сладури са ни те...  Heart Eyes

СЕБИ, романтиката при Осман ще я съчиним ако трябва, ти имаш най-дълъг стаж в това, на теб разчитаме.  Joy Joy Joy

# 445

МИМИ Laughing убедена съм , че няма да се налагат съчинения. Историята си е казала думата ,а аз трябва да прочета и продължението на романа/история, ако я преведат   и публикуват за да съм в час и ви информирам подобаващо.

# 446

А феновете са разнищили и мястото, където е правена последната снимка на нашите. Интересното е, че е в близост до Германското консулство.  newsm78 newsm78 newsm78 Дали не са ходили там за нещо?  newsm78 Въртят ми се някакви асоциации ама ще ги премълча, да не ви подведа с нещо и аз като папараците.  Joy Joy Joy

# 447

Kажи бе МИМИ Wink,защото и аз имам своите, а те са , че Фахрие след месец - два ще отиде при майка си , а Бу ще започне яростно изпълнението на ролята на ОСМАН

Осман има двама братя-Гюндюз  по- голям от него,а за по-малкия още не се споменава.

Mйката на Осман -ХалимеТуба, която дори наближаваща 80-та та си годишнина и бдяща над издъхващия си съпруг е с изправена стойка.
  За кайъните семейството беше свещено, а разбирателството м/у Ертугрул Гази и Халиме Туба хатун беше пословично,Осман беше  научил от баща си най-вече какво е семейство  и обич!

Последното което казва баща му на смъртното си легло е-

-Човек е смъртен....Държавата е вечна!!!

И още ...човекът ,който ще дойде след смърт ми и поиска да те сдобри с батко ти,,,,,те предаде .

В романа е описано подробно,,защо Осман  взема решение  да спаси племето си и да ги посели в по-плодородни земи.

Следва продължение Laughing

# 448

СЕБИ, рано е да говорим за това, може би е просто съвпадение, че хотелът, от където е направена снимката е в близост до тези посолства.  Thinking Thinking Thinking Но като знам, че при Буфчетата нищо не е съвпадение  newsm78 newsm78 newsm78 ме изкарва на разни мисли.  ooooh! ooooh! ooooh!
               Ако е възможно и в Германия това, дали детето няма да е с двойно гражданство?  newsm78
               Или пък Фе да ражда там. За второто съм по-скоро скептична.

Лека нощ!

# 449

Добро утро Heart Eyes Hug Heart Eyes

МИМИ Heart Eyes мислех за нещо друго, че Фе би могла  в най- интензивните месеци по снимките  на Осман Гази и  Бурак ще е там дълги дни и нощи ,по-добре  ще е за Фахрие  да е при майка си и близо до сестрите си.Колкото до мястото на раждане си е само тяхно  решение - на родителите на бебето.

Приятен ден bouquet

Общи условия

Активация на акаунт